123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Alle Nieuwsberichten:

22 apr. 2024 - Let op: staking bpost

Wij hebben vernomen dat een deel van het personeel van onze Belgische vervoerder bpost vandaag gaat staken. Momenteel is het onduidelijk hoe lang deze staking zal duren. Dit heeft impact op de bezorging van uw bestelling. In de My bpost app kunt u de actuele informatie van uw levering vinden. Onze excuses voor eventueel ongemak.
29 mrt. 2024 - Voor iedere accu de juiste oplader

Met de juiste oplader heeft u langer plezier van uw accu's en apparaten! In ons ruime assortiment vindt u gemakkelijk wat u zoekt: van laptopopladers tot powerstations. Bestel snel voor een scherpe prijs.
14 mrt. 2024 - Maak uw tuin klaar voor de lente!

De heg snoeien, onkruid verwijderen of een schutting plaatsen? Vervang de accu van uw tuingereedschap, zodra deze niet meer optimaal werkt. Of schaf een reserveaccu aan, zodat u uw klus niet hoeft te onderbreken. Bekijk ons assortiment!
7 feb. 2024 - Let op: staking bpost

Wij hebben vernomen dat het personeel van onze Belgische vervoerder bpost gaat staken op 7 februari 22:00 uur t/m 8 februari 22:00 uur. Dit heeft impact op de bezorging van uw bestelling. In de My bpost app kunt u de actuele informatie van uw levering vinden. Onze excuses voor eventueel ongemak.
29 jan. 2024 - Accu's voor al uw (bedrijfs)apparatuur

Optimaal gebruikmaken van apparaten op de werkvloer? Geef het vermogen van laptops, barcodescanners, betaalautomaten en andere toestellen een boost: met deze accu's blijft uw bedrijf draaien!
27 nov. 2023 - Cyber Monday Deals!

We laden ons nog één keer op voor Cyber Monday! Alleen vandaag en morgen nog scoort u onze huismerkaccu's, -laders en -batterijen met 10% korting.
24 nov. 2023 - Black Friday Deals!

U profiteert van schokkend goede Black Friday Deals. Scoor nu alle huismerkaccu's, -laders en -batterijen met 10% korting!
4 sep. 2023 - Back to work & school!

Klaar om vol nieuwe energie weer aan het werk of naar school te gaan? Bestel een nieuwe of extra accu voor uw laptop, dan presteert deze weer optimaal. Of ga voor een extra laptop oplader, dan grijpt u nooit meer mis.
18 aug. 2023 - Geef uw tuin nieuwe energie!

Temperatuurwisselingen in de zomer zorgen ervoor dat alles in uw tuin sneller groeit. Dit is dus hét moment om uw tuinapparaten in te zetten. Zorg voor optimale werking met een krachtige, nieuwe accu. Of schaf een reserveaccu aan, zodat u uw klus niet hoeft te onderbreken.
27 jul. 2023 - Voor iedere accu de juiste oplader

Met de juiste oplader heeft u langer plezier van uw accu's en apparaten! In ons ruime assortiment vindt u gemakkelijk wat u zoekt: van druppelladers tot gereedschapacculaders en van USB-laders tot powerstations.
11 jul. 2023 - Ga op reis en neem mee..

Gaat u er deze zomer op uit om de batterij weer op te laden? Heerlijk! Maar vergeet ook de batterijen en accu's van uw apparaten niet. Zo gaat u voorbereid op reis!
29 jun. 2023 - Altijd verzekerd van stroom

Power stations zijn draagbare stroombronnen waarmee u kleine én grote apparaten overal kunt opladen. Zo heeft u altijd een stopcontact in de buurt. Ideaal voor op de camping, op de boot of tijdens een andere outdoor activiteit. Bekijk onze power stations.
15 jun. 2023 - Maak de mooiste foto's en video's!

De mooie momenten van de zomer vastleggen? In ons ruime assortiment vindt u accu's voor ontzettend veel camera's en videocamera's
12 mei 2023 - Krachtige accu's voor uw tuingereedschap

Tijd om uw tuin voor te bereiden op het mooie weer! De heg snoeien, onkruid verwijderen of een schutting plaatsen? Vervang de accu van uw tuingereedschap, zodra deze niet meer optimaal werkt. Of schaf een reserveaccu aan, zodat u uw klus niet hoeft te onderbreken.
4 apr. 2023 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
31 mrt. 2023 - Slechte start na de winterstalling

Onbezorgd eropuit deze lente? In ons uitgebreide assortiment vindt u uitstekende accu's voor allerlei voertuigen. Zo gaat u goed voorbereid de weg op en hoeft u alleen nog maar te genieten!
3 mrt. 2023 - Zorg voor uw (geh)oor!

Vandaag is het World Hearing Day. In Nederland kopen jaarlijks ongeveer 150.000 mensen een hoortoestel en gebruiken ze zo’n 140 batterijen per jaar. In onze blog leest u waarom deze batterijen een handige kleurcodering hebben.
3 feb. 2023 - In één stofzuigsessie uw hele huis door

Is de accu van uw draadloze stofzuiger te snel leeg? De oplossing: een extra accu. Ontdek ons ruime assortiment stofzuiger accu’s voor onder andere Dyson, Bosch, Philips en iRobot.
23 jan. 2023 - Met deze accu's blijft uw bedrijf draaien

Optimaal gebruikmaken van apparaten op de werkvloer? Geef het vermogen van laptops, barcodescanners, betaalautomaten en andere toestellen een boost.
11 jan. 2023 - Geef uw voertuig een soepele start in 2023

Koude dagen kunnen veel invloed hebben op de staat van voertuig accu’s. U kunt uw accu eenvoudig zelf onderhouden. En heeft u een nieuwe nodig? Dan vindt u deze vast en zeker in ons uitgebreide assortiment. Zo gaat u goed voorbereid en veilig op weg.
20 dec. 2022 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
6 dec. 2022 - Power voor de feestdagen!

Van speelgoed tot kerstverlichting, de batterijen zijn niet aan te slepen in deze tijd van het jaar. Zorg dat u niet misgrijpt en haal nu een voorraad in huis!
29 nov. 2022 - Gefeliciteerd winnaars!

Met Black Friday gaven we fantastische prijzen weg. Wij wensen alle gelukkige winnaars veel plezier met de gewonnen cadeaus! Klik voor een overzicht van alle winnaars
28 nov. 2022 - Cyber Monday-winactie!

Yes, we gaan nog één dag door! Alleen vandaag nog maakt u bij iedere bestelling kans op de tofste prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of een soundbar!
25 nov. 2022 - Black Friday: bestel en win!

We trappen vandaag af met onze Black Friday-winactie! Plaats nu uw bestelling en maak t/m 27 november automatisch kans op mooie prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of een soundbar!
18 nov. 2022 - Black Friday Deals!

Wij kunnen niet meer wachten tot Black Friday en geven dus nu al 10% korting op huismerkaccu's, -laders en -batterijen. De korting is geldig t/m 24 november, dus sla snel uw slag!
6 okt. 2022 - Klussen in de herfstvakantie

Een dure klusprofessional inhuren? Niet nodig. Ontdek onze voordelige gereedschapdeals en het brede assortiment accu's en laders en ga zelf aan de slag deze herfst!
19 aug. 2022 - Internationale Dag van de Fotografie

Vandaag draait alles om de speciale plek die fotografie in de wereld heeft. Daarom krijgt u alleen vandaag 10% korting op foto- en videocameraccu's van ons huismerk!
28 jul. 2022 - Altijd en overal opladen

Gaat u er deze zomer op uit om de batterij weer op te laden? Heerlijk! Maar vergeet ook de batterij van uw smartphone, tablet of laptop niet. Neem een solar powerbank mee, zo heeft u altijd een volle batterij.
14 jul. 2022 - Goed gereedschap is het halve werk!

De zon is volop aanwezig, tijd om eindelijk die ene (tuin)klus af te ronden. Of aan een nieuwe te beginnen! Zorg voor het juiste gereedschap; bekijk onze Einhell accu schroef- en boormachine, Black+Decker pendeldecoupeerzaag of de Metabo accu cirkelzaag.
28 jun. 2022 - Rookmelders verplicht per 1 juli

Rookmelders zijn vanaf aanstaande vrijdag verplicht op elke (bewoonde) verdieping in uw woning. Bent u nog niet voorbereid? Bestel dan nu rookmelders of nieuwe batterijen voor uw huidige rookmelder.
22 apr. 2022 - Ga de meivakantie opgeladen tegemoet

Van plan om een dagje uit of een aantal dagen weg te gaan? Bereid uzelf goed voor en bestel alvast een nieuwe óf extra voertuigaccu voor motors, boten, caravans, e-bikes en meer.
15 apr. 2022 - Aangepaste levertijden

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
7 apr. 2022 - T/m 24 april korting op Ecoflow-powerstations

Altijd en overal stroom nodig? Kies voor een draagbare powerstation, hiermee laadt u een groot aantal apparaten op. Dé stroomvoorziening voor vakantie, lange reizen en andere outdoor activiteiten. Nu tijdelijk korting op geselecteerde modellen van Ecoflow.
25 mrt. 2022 - Onze accu's vallen in goede aarde

De lente is begonnen, tijd om de tuin klaar te maken voor zonnig weer! Van de heg snoeien tot het in elkaar zetten van een schutting: met behulp van onze tuingereedschapaccu's is elke klus zo gepiept.
10 mrt. 2022 - Altijd en overal stroom

Altijd en overal bereikbaar zijn? Gebruik een powerbank of powerstation! Hiermee voorziet u apparaten overal van stroom. Ideaal wanneer u op vakantie gaat of een dagje uit bent.
24 feb. 2022 - Op onze accu's kunt u bouwen

Staan er nog klussen op uw to-do-lijst? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Of u nu wilt boren of zagen: bij ons vindt u alle accu's om gereedschap kracht te geven.
10 feb. 2022 - Geef apparaten een boost

Optimaal gebruikmaken van apparaten op de werkvloer? Geef het vermogen van laptops, barcodescanners, betaalautomaten en portofoons een boost: met deze accu's blijft uw bedrijf draaien!
14 jan. 2022 - Voorkom stilstaan, vervang uw accu

Niets is zo vervelend als een lege accu. Maak uw voertuig alvast startklaar en bestel een nieuwe accu. Staat uw voertuig lang stil? Bestel een lader en houd de accu op spanning!
17 dec. 2021 - Breng uw kerstdorp tot leven

Lantaarnpalen, een vuurkorf, verlichte winkels... Een levendig kerstdorp ontstaat door mooie verlichting. Voeg betovering toe aan uw kerstdecor en voorzie het kleine volk van licht met deze batterijen.
10 dec. 2021 - Kerst: tijd voor de familiefoto

Staat die gezellige familiefoto bij u ook weer op de planning aankomende kerst? Dan kost het waarschijnlijk heel wat pogingen voordat iedereen tevreden is. Met een grote geheugenkaart legt u de hele kerst vast!
26 nov. 2021 - Black Friday 2021!

Onze accu's zijn net zo krachtig als onze deals! Profiteer t/m Cyber Monday van 20% korting op alle huismerkaccu's en -batterijen!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Wij beginnen vroeg aan Black Friday! Batterij of accu nodig? Al onze huismerkartikelen bestel je nu met 20% korting!
12 nov. 2021 - Schoencadeautjes

Op zoek naar een leuk én handig cadeau voor Pakjesavond? Ga voor een sierlijk telefoonhoesje, handige powerbank of stoere koptelefoon. Leuk voor in de schoen van elke volwassene! Bekijk alle accessoires hier.
5 nov. 2021 - Tip: stil stroomverbruik

Wist u dat opladers ook energie verbruiken als er geen apparaat aan gekoppeld is? Trek ze na gebruik uit het stopcontact en voorkom energieverspilling! Meer tips om je energiekosten laag te houden? Lees ons blog!
29 okt. 2021 - Lezend de winter door!

Tijdens het lezen van een boek wilt u natuurlijk niet dat de accu van uw e-reader het begeeft. Vervang nu de accu en u zult weer vele boeken lezen!
15 okt. 2021 - Maak de tuin winterklaar

Het najaar is een goede tijd om uw tuin winterklaar te maken. Met een nieuwe accu voor het elektrisch tuingereedschap gaat het snoeien van een haag en het wegblazen van bladeren een stuk makkelijker.
4 okt. 2021 - Een portret van uw huisdier

Dierendag is een uitstekend moment om uw huisdier extra aandacht te geven. Maak bijvoorbeeld een mooi portret van uw kameraad. Een mooi moment om ook de accu van uw fototoestel te controleren!
1 okt. 2021 - Haal alles uit uw stofzuiger

Kan uw robot- of steelstofzuiger wel wat extra power gebruiken? Met een huismerkaccu en onze handige tips haalt u het beste uit uw stofzuiger! U leest het in ons blog.
24 sep. 2021 - Babyfoon: onmisbaar met een kleine

Babyfoons zijn onmisbaar op de kinderkamer, maar de accu is net zo belangrijk! Blijf uw kindje goed in de gaten houden en haal alles uit uw babyfoon met een nieuwe accu.
17 sep. 2021 - Een lang leven voor uw batterijen

Weet u hoe u batterijen en accu's het beste bewaart, onderhoudt en oplaadt? Met onze handige tips en tricks gaan uw batterijen en accu's langer mee!
10 sep. 2021 - Noodverlichting in orde?

Weet u dat de accu's van noodverlichting elke 4 jaar vervangen moeten worden? Onze huismerkaccu's presteren net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk goedkoper. Bestel ze hier!
3 sep. 2021 - De beste laptopaccu kiezen

Uw laptopaccu is na verloop van tijd aan vervanging toe, maar waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe accu? Lees in ons nieuwste blog welke factoren belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste laptopaccu.
27 aug. 2021 - Accu's voor industriële machines

Voor deep cycle en semi tractie accu's bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgt u ervoor dat onder meer uw schrob- en veegmachine, vorkheftruck en hoogwerker goed en veilig blijven functioneren!
19 aug. 2021 - Internationale dag van de fotografie

Vandaag is het 'World Photography Day'! Bent u (hobby)fotograaf? Verwen uw camera met een nieuwe accu. Zo liggen er nog vele mooie foto's in het verschiet!
13 aug. 2021 - Mileuvriendelijk telefoonhoesje

Een telefoonhoesje dat uw telefoon beschermt, voorzien is van mooi artwork én dat duurzaam is? Dat zijn de hoesjes van LEAFF! Niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar ook biologisch afbreekbaar.
6 aug. 2021 - Zorgeloze autovakantie

Uw telefoon gebruiken voor de navigatie én voor het luisteren naar muziek? Dat is met een usb-oplader voor in de auto mogelijk. U laadt hiermee meerdere telefoons tegelijk op. Zo komt u met een volle batterij op uw vakantiebestemming aan!
30 jul. 2021 - Navigeren op de fiets

Lange fietstochten zijn heerlijk. Tenminste, als u de weg weet. Met een telefoonhouder op het stuur kunt u makkelijk en veilig de juiste route navigeren. Tijd om mooie tochten te rijden!
23 jul. 2021 - Vul uw gereedschapskist

Klust u regelmatig in en om het huis? Zorg dan dat uw gereedschapskist goed gevuld is met onder andere bitjes, freesjes, schuurpapier en zaagbladen. Met de juiste tools bent u voorbereid op elke klus!
16 jul. 2021 - Op pad met de camera

Maak nieuwe herinneringen en leg ze vast: van een dagje dierentuin tot een heuse vakantie! Met een geheugenkaart met grote opslagcapaciteit maakt u extra veel foto's.
9 jul. 2021 - Nieuw: power stations

Onze draagbare stroomgenerators zijn onmisbaar tijdens kampeertrips, want zonder opgeladen telefoon en ijskoude koelkast is de vakantie niet compleet. Bestel hem op tijd voor uw vakantie!
2 jul. 2021 - Een opgeladen vakantie

Staat u deze zomer op de camping? Bij ons vindt u alle accessoires voor een zorgeloze vakantie. Wat dacht u van solar powerbanks, waarmee u uw telefoon tot wel 5 keer kunt opladen?
25 jun. 2021 - Alles over batterijen!

We delen onze batterijenkennis met u in onze blogs. Welk materiaal of welk formaat batterij heeft u nodig? Kom erachter en bestel direct de juiste.
18 jun. 2021 - Draadloze oordopjes

Met onze draadloze oordopjes klinkt uw lievelingsmuziek direct in uw oren. Van Apple tot JBL: wireless in-ear oordopjes bestelt u hier. Ook een goed cadeau voor Vaderdag!
11 jun. 2021 - Kies een passend vaderdagcadeau

Gereedschap en multitools voor de handige vaders, motoraccu's voor de stoere vaders, koptelefoons voor de hippe vaders en handsfree kits voor de sociale vaders. Bij ons vindt u een passend vaderdagcadeau!
4 jun. 2021 - E-bike accu vervangen

Wordt u aan alle kanten ingehaald op uw e-bike? Dan is het tijd voor een nieuwe accu. Bestel de juiste accu voor uw fiets voordelig bij ons!
28 mei 2021 - Op pad met een powerbank

Bent u regelmatig buitenshuis te vinden? Blijf mobiel met een handige powerbank, zodat u altijd en overal een opgeladen telefoon of tablet heeft.
21 mei 2021 - De juiste laptopaccu uitzoeken

Werkt uw laptop niet meer zoals u wilt? Een nieuwe accu kan wonderen verrichten. Geen verstand van? Geen probleem! Lees hier hoe u de beste laptopaccu kiest.
14 mei 2021 - ACTIE: schroefboormachine voor maar €49,50

Klussers opgelet! De Einhell accuboor-/schroefmachine bestelt u zeer voordelig. Uitgerust met een ledlamp, ergonomische softgrip, 21 koppelstanden en snelspanboorkop. Ideaal voor de beginnende klusser.
7 mei 2021 - Tuingereedschap

Heeft u de laatste tuinklusjes al afgerond? Met behulp van onze nieuwe accu's voor elektrisch tuingereedschap wordt het een eitje om die klussen te klaren! Zo bent u op tijd voor de eerste warme avonden.
30 apr. 2021 - Het perfecte moederdagcadeau

Voor alle moeders die net iets te veel tijd op hun smartphone spenderen hebben wij het perfecte cadeau! Mooie smartphone accessoires, zoals telefoonhoesjes, koptelefoons en handsfree kits.
23 apr. 2021 - Vol energie op vakantie

Dit jaar ziet de meivakantie er weer anders uit. Blijft u met de caravan of camper in Nederland? Voorkom pech onderweg met een nieuwe accu voor uw kampeervoertuig.
16 apr. 2021 - Vanuit de lucht

Met een drone maakt u de mooiste luchtbeelden. Ligt uw drone te verstoffen, omdat de accu stuk is? Zonde en niet nodig, bij ons bestelt u eenvoudig een betaalbare accu voor uw drone.
9 apr. 2021 - Een zorgeloze dag op het water

Als het lentezonnetje zich laat zien is het tijd om heerlijk het water op te gaan! Het wisselvallige weer op dit moment biedt de kans om op tijd de bootaccu te controleren. U wilt halverwege op het water natuurlijk niet stranden...
2 apr. 2021 - Tijd voor motortochten

Is uw motor of scooter al uit de winterstalling? Controleer of alles op orde is voor u de weg op gaat en bestel hier een nieuwe accu voor uw motor.
26 mrt. 2021 - Stille stroomvreters

Hoeveel stille stroomvreters heeft u in huis? Bepaalde functies, zoals GPS en beeldscherminstellingen, vragen veel stroom zonder dat u het door heeft. Wat u eraan kunt doen leest u in ons nieuwste blog!
19 mrt. 2021 - Alles over de accu van uw e-bike

Hoeveel kilometer kunt u fietsen met een volle accu? Na het lezen van het blog 'De actieradius van een e-bike accu' weet u het en kunt u zorgeloos op uw elektrische fiets springen!
12 mrt. 2021 - De accu van uw e-bike

Hoeveel kilometer kunt u fietsen met een volle accu? Na het lezen van het blog 'De actieradius van een e-bike accu' weet u het en kunt u zorgeloos op uw elektrische fiets springen!
5 mrt. 2021 - Voorjaar in de tuin

Controleer of uw tuingereedschap startklaar is voor de lenteschoonmaak in de tuin. Nieuwe accu nodig? Geen probleem!
26 feb. 2021 - Op de hoogte blijven?

Als eerste op de hoogte zijn van al onze aanbiedingen, handige weetjes en nieuwe producten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
19 feb. 2021 - Vind snel de juiste batterij

Batterijen zijn er in alle soorten en maten. Maar welk type komt het vaakst voor? En welke batterij heeft u nodig? U leest het in dit handige overzicht.
12 feb. 2021 - Dit idee klinkt als muziek in de oren

Op date gaan is lastig momenteel, maar gelukkig kan een romanisch gebaar nog wel! Wat dacht u van een serenade voor uw geliefde, met een speaker vanuit de tuin? Accu's voor uw mobiele speaker bestelt u hier.
5 feb. 2021 - Auto probleemloos starten

Weet u wat voor invloed koud weer heeft op een auto? Lees onze tips om uw auto in de winter probleemloos te starten.
29 jan. 2021 - "Wat zegt u?!"

Mist u de clou van een verhaal, doordat de batterijen van uw gehoorapparaat leeg zijn? Geen zorgen, wij hebben genoeg batterijen voor gehoorapparaten op voorraad. Bestel er meer, zodat u nooit zonder zit.
22 jan. 2021 - Vervang uw laptopaccu

Een laptop die niet lekker functioneert, levert onnodige frustratie op. Een goede laptopaccu maakt gelukkig al een wereld van verschil!
14 jan. 2021 - Nieuw: accu gereedschap

Van boor- en schuurmachines tot cirkel- en decoupeerzagen; u vindt accu gereedschap vanaf nu in ons assortiment! Nooit meer ruzie met snoeren en kabels.
8 jan. 2021 - Opgeladen 2021 in!

Met oplaadbare batterijen weet u dat uw batterijen altijd bruikbaar blijven. Nooit meer rommelen door lades op zoek naar batterijen die nog werken!
31 dec. 2020 - Fijne jaarwisseling!

Namens het hele team van 123accu wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook in 2021 weer van uw vertrouwen te mogen genieten!
18 dec. 2020 - Levertijden

In verband met de strengere maatregelen omtrent COVID-19 en de extreme drukte bij de vervoerders, kunnen wij niet 100% garanderen dat uw bestelling binnen één werkdag wordt bezorgd. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere levertijd. Bedankt voor uw begrip.
10 dec. 2020 - Smartphonehoesjes onder de boom

Kerst staat bijna voor de deur! Bent u al bezig met het inslaan van kerstcadeaus? Een cadeautip van ons: deze toffe smartphone hoesjes
27 nov. 2020 - BLACK FRIDAY

Na alle mooie acties deze week komen we vandaag met dé klapper! Shop nu onze grootste Black Friday Deal ooit. De aanbieding is geldig t/m Cyber Monday!
20 nov. 2020 - De eerste Black Friday Deal is bekend

We zijn van start! Shop iedere dag artikelen tegen een extra lage prijs! Waar krijgt u vandaag fikse korting op? Bekijk onze dagdeals. Wees snel, alle deals zijn slechts één dag geldig.
19 nov. 2020 - Vanaf morgen gaan we los met mooie acties

Kunt u niet wachten op Black Friday? Geeft niet! Wij starten al een week eerder met goede deals. Mis geen aanbieding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
10 nov. 2020 - Genoeg geheugen?

Gaat u er ook graag op uit om mooie herfstlandschappen vast te leggen? Met een grote geheugenkaart voor uw camera kunt u extra veel foto's maken!
6 nov. 2020 - Kan uw telefoon tegen een stootje?

Laat u weleens uw telefoon op de grond vallen? Bescherm met een screenprotector uw smartphone tegen krassen, putjes en vuil.
30 okt. 2020 - Batterij leeg?

Is de batterij van uw telefoon ook zo snel leeg? Vervang de accu van het toestel en hij is weer als nieuw! Lees ook onze tips voor het verlengen van de levensduur van uw (nieuwe) accu
23 okt. 2020 - Onderweg opladen

Onderweg spelletjes spelen en series kijken op uw smartphone vreet batterij. Neem een draadloze QI oplader met u mee, zodat uw toestel ook nog vol is als u hem écht nodig hebt.
16 okt. 2020 - Altijd een volle accu

Heeft uw gereedschap ook vaak een accu die leeg blijkt te zijn, precies op het moment dat u wilt klussen? Bestel nu een extra accu, zodat u altijd direct aan de slag kunt.
9 okt. 2020 - Geen nood aan de man!

Noodverlichting moet altijd werken, daarom zijn deze lampen voorzien van een accupack. Neem geen risico en zorg dat de nooduitgang goed zichtbaar is!
2 okt. 2020 - Uw tablet als nieuw!

Een tablet neemt u makkelijk mee op pad, alleen heeft u niet altijd overal stroom tot uw beschikking. Met een nieuwe accu is uw tablet als nieuw en kan het apparaat er weer uren tegenaan!
25 sep. 2020 - Draadloos stofzuigen

Herfstig weer brengt vaak ook extra stofzuigwerk met zich mee. Houd uw huis blad- en zandvrij met een draadloze stofzuiger. Met een nieuwe accu is uw stofzuiger klaar voor het najaar!
15 sep. 2020 - Werken in de tuin

De komende zonnige dagen zijn ideaal voor het herfstklaar maken van de tuin. Vervang de accu's van uw elektrisch tuingereedschap en ga aan de slag!
11 sep. 2020 - Opgeladen batterijen

Zorg ervoor dat u nooit zonder een lege deurbel, zaklamp of digitale camera komt te zitten dankzij oplaadbare lithium batterijen. Met behulp van een batterij oplader heeft u altijd volle batterijen in huis!
4 sep. 2020 - Draadloos klussen

Geen gedoe met kabels en stopcontacten tijdens het klussen, heerlijk! Met een goede accu voor uw gereedschap kunt u uren aan een stuk klussen zonder dat u uw gereedschap op hoeft te laden.
28 aug. 2020 - Beschermen én opladen

Een battery case is niet zomaar een beschermhoesje voor uw telefoon. De achterkant is verdikt, waardoor uw telefoon tegelijkertijd beschermd en opgeladen wordt. Bestel er nu een voor uw iPhone!
21 aug. 2020 - Muziek via oordopjes

Uw favoriete muziek luisteren of handsfree bellen kan dankzij oordopjes overal. Op de fiets, in de sportschool of wat u ook aan het doen bent. Kies draadloze oordopjes voor extra gemak!
14 aug. 2020 - Extra geheugen

Zorg dat u al uw herinneringen op kunt slaan door uw camera te voorzien van de juiste geheugenkaart. Leg uw gehele staycation vast!
7 aug. 2020 - Vervang uw camera-accu

Bent u dit jaar toerist in eigen land? Ook Nederland heeft mooie plekken die het fotograferen waard zijn. Zorg ervoor dat u geen plaatje hoeft te missen door uw camera-accu te vervangen of een extra mee op stap te nemen!
31 jul. 2020 - Nieuwe batterijen

Grijpt u ook wel eens mis als u een nieuwe batterij nodig heeft? Wij hebben diverse soorten batterijen in ons assortiment, geschikt voor allerlei apparaten. Zorg dat u nooit zonder zit!
24 jul. 2020 - Accu’s voor veel automerken

Ruim 33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een versleten accu. Wilt u voorkomen dat u langs de kant van de weg komt te staan? Vervang dan tijdig uw auto-accu.
17 jul. 2020 - Accessoires voor uw apparaten

Bent u op zoek naar accessoires voor uw camera, smartphone, tablet of laptop? Kijk dan op onze accessoirepagina, hier vindt u de leukste extraatjes voor uw apparaten!
10 jul. 2020 - Ontspannen met uw e-reader

Het is druilerig weer buiten, ideaal dus om heerlijk een boek te lezen op uw e-reader. Op de bank, in bed, aan de eettafel, met een goede accu kunt u hem overal mee naartoe nemen!
3 jul. 2020 - Overal energie!

Is uw telefoon, accu of laptop ook sneller leeg dan u lief is? Een powerbank neemt u makkelijk mee en geeft uw mobiele apparaten extra energie om langer mee te gaan.
30 jun. 2020 - Draadloos muziek luisteren

Luister naar uw favoriete muziek met onze draadloze oordopjes. Geen gezeur meer met snoeren die in de knoop gaan. Ideaal voor gebruik in de sportschool of tijdens het hardlopen.
19 jun. 2020 - Het geluid van de zomer

Gaat u ook graag naar buiten met dit heerlijke weer? Niets is fijner dan waar u ook bent naar uw favoriete muziek te luisteren! Zorg daarom dat u over een goede accu voor uw draadloze speaker beschikt!
15 jun. 2020 - Draadloos klussen

Kunt u steeds minder lang klussen met uw gereedschap? Dan is uw accu waarschijnlijk aan vervanging toe. Koop hier een geschikte accu voor uw gereedschap en u kunt weer uren aan de slag!
5 jun. 2020 - Dobberen op het water

Kijkt u ook uit naar mooi vaarweer? Binnenkort is het weer tijd om heerlijk het water op te gaan met de boot. Voorkom pech onderweg en selecteer hier de geschikte accu voor uw boot!
29 mei 2020 - Hoera! Al 5 jaar op rij gecertificeerd door Thuiswinkel!

Voor het vijfde jaar op rij mogen wij het Thuiswinkel Waarborg tonen op onze website. Zo weet u dat u veilig bij ons kunt shoppen!
14 mei 2020 - Batterij leeg?

Nu we meer in huis zijn en meer apparaten gebruiken, gaan de batterijen sneller leeg. Sla daarom alvast een voorraadje in, zodat al uw apparaten naar behoren blijven werken.
7 apr. 2020 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2020 - Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levertijd en drukte bij PostNL. Om u verder op weg te helpen, beantwoorden wij HIER de meest voorkomende vragen rondom het coronavirus. Wij vinden het vervelend dat u soms iets langer op uw pakketje moet wachten, maar hopen op uw begrip. Alvast bedankt!
25 mrt. 2020 - Levertijden

Omdat het momenteel veel drukker is dan normaal en PostNL daarnaast de vele bestellingen niet zo snel kan verwerken, kunnen we onze normale levertijd niet 100% garanderen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u echter rekening te houden met een langere levertijd. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen met onze klantenservice als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft gehad van PostNL. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip!
20 mrt. 2020 - Voor u verandert er niets

De veiligheid van onze medewerkers, klanten en anderen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en in ons magazijn. Voor u verandert er echter helemaal niets: u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Uw pakket wordt veilig bij u thuisbezorgd.
13 mrt. 2020 - Maak de tuin lenteklaar!

Het is bijna lente, hoog tijd dus om de tuin lenteklaar te maken! Heggen inkorten, bomen snoeien of het gras maaien is een hele klus. Zorg daarom voor de juiste accu voor uw tuingereedschap.
6 mrt. 2020 - Opladen met één universele lader

Uw smartphone, tablet en andere apparaten opladen met slechts één lader? Dat kan met onze universele opladers! Bekijk onze verschillende modellen.
28 feb. 2020 - Een accu voor elk apparaat

Van afstandsbediening tot UPS-systeem: in ons assortiment vindt u voor allerlei apparaten een nieuwe accu. Bestel snel een accu en zorg ervoor dat uw apparatuur weer topprestaties levert.
21 feb. 2020 - Vind de juiste batterijen

Waar zouden we zijn zonder batterijen? Er zijn zoveel apparaten die werken op batterijen... Zorg ervoor dat u uw toestellen en apparatuur gewoon kunt blijven gebruiken. Bestel nu nieuwe batterijen.
14 feb. 2020 - Binnenkort op reis?

Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg ervoor dat u ook onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek! Bekijk onze verschillende koptelefoons
7 feb. 2020 - Als eerste op de hoogte?

Zit u altijd vol spanning te wachten op nieuws over 123accu? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte over kortingen, updates of nieuwe producten. 
31 jan. 2020 - Geen ongewenste cliffhangers?

U zit midden in een aflevering van uw favoriete serie, maar plots wordt uw laptopscherm zwart... Wéér een lege accu! Vervang deze tijdig en kijk zorgeloos verder.
24 jan. 2020 - Uren leesplezier

Het is heerlijk om in de winter lekker binnen te blijven en dat spannende boek op uw e-reader te lezen. Met een nieuwe accu bent u verzekerd van uren leesplezier. 
17 jan. 2020 - Ga voorbereid de weg op

Een kapotte accu komt vaak aan het licht bij koude temperaturen. Voorkom dat u binnenkort met pech langs de weg staat en schaf jumpstarters of een nieuwe accu aan. 
10 jan. 2020 - Nieuwe energie

Voorgenomen om het in huis netjes, opgeruimd en schoon te houden? Met een nieuwe accu voor uw draadloze stofzuiger is stofzuigen voortaan zo gebeurd! 
3 jan. 2020 - Opgeladen 2020 in!

Start het nieuwe jaar met nieuwe energie en bestel nu een powerbank. Zo heeft u altijd een energiebron in uw tas en kunt u onderweg uw mobiele telefoon of laptop opladen. 
20 dec. 2019 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2019 - Voorbereid de feestdagen in

Voorkom dat tijdens de kerstvakantie het speelgoed van de kinderen of uw apparatuur niet werkt. Schaf tijdig een powerbank, nieuwe accu of batterijen aan!  
6 dec. 2019 - Gezelligheid in huis!

Met kerstverlichting, accessoires en decoratie wordt het thuis extra gezellig gemaakt. Zorg voor voldoende batterijen, zodat die mooie kerstlampjes lang blijven branden. 
22 nov. 2019 - Zie ginds: Sinterklaascadeaus

Powerbanks, koptelefoons, bitsetjes of screenprotectors. In de aanloop naar pakjesavond zijn dit stuk voor stuk de leukste cadeaus voor in de schoen of surprise! Bekijk alle cadeautips hier!
15 nov. 2019 - Een accu voor elke powertool

Een echte klusser laat zich niet tegenhouden door het weer. Desondanks begrijpen we heel goed dat u nu liever binnenshuis aan de slag gaat. Bekijk onze accu's voor powertools, dan is die klus zo geklaard!
8 nov. 2019 - Zijn uw apparaten opgeladen?

We zoeken steeds meer binnen de gezelligheid op; lezen op de e-reader, online shoppen vanaf uw tablet en urenlang gamen. Dat kan alleen met een goed werkende accu en voldoende batterijen. Haal deze vandaag nog in huis! 
1 nov. 2019 - Wat te doen bij stroomuitval?

Stroomuitval is erg vervelend, maar met de juiste accu's, powerbanks en noodverlichting bent u altijd goed voorbereid. Bestel nu en zorg ervoor dat u uw apparaten gewoon kunt blijven gebruiken. 
25 okt. 2019 - Telefoonverbod

Sinds 1 juli mag u geen elektronisch apparaat vasthouden op de fiets. Wilt u toch uw telefoon gebruiken om te navigeren? Gebruik dan een van onze telefoonhouders
18 okt. 2019 - Altijd de juiste route

Zeker nu de dagen steeds korter worden, wilt u niet ergens verdwaald langs de weg staan. Zeker weten dat uw navigatiesysteem het blijft doen? Bestel vandaag nog een nieuwe accu voor uw GPS!
11 okt. 2019 - Is uw auto toe aan een nieuwe accu?

Het wordt kouder buiten en de winter komt steeds dichterbij. Voor versleten auto-accu's is deze periode ieder jaar weer een bedreiging. Zorg dat u problemen voor bent en schaf een nieuwe auto-accu aan.
7 okt. 2019 - Uw stofzuiger weer als nieuw

De accu van een stofzuiger of kruimeldief kan het in de loop der jaren begeven. Het apparaat is sneller leeg en moet vaker opgeladen worden. Wanneer u dit merkt, is het tijd voor een nieuwe accu!
27 sep. 2019 - Zorg voor hernieuwde energie

Hoewel uw laptop misschien nog als nieuw voelt, de accu is dat zeker niet. Vervang deze tijdig en zorg voor optimale prestaties. Bestel nu een nieuwe laptopaccu
20 sep. 2019 - Aan het klussen?

Zorg ervoor dat uw project niet blijft liggen vanwege een lege accu. Bij ons vindt u gereedschapsaccu's voor alle bekende merken. 
13 sep. 2019 - Bereid u voor op de herfst

Controleer vandaag nog de accu's van uw e-reader, gameconsole, afstandsbediening of tablet. Dan weet u zeker dat u goed de dag doorkomt bij echt herfstweer.
6 sep. 2019 - Neem de tuin onder handen

Dat de herfst eraan komt, merken we ook in de tuin. Met nieuwe accu's voor tuingereedschap is dat onderhoud echter zo gedaan. Vandaag besteld, morgen in huis!  
30 aug. 2019 - Volledig opgeladen?

Nog niet helemaal opgeladen tijdens uw vakantie? Wellicht helpen deze producten: laptop accu, smartphone houder auto, handsfree kit, smartphone houder fiets.
23 aug. 2019 - Let the sun shine

Ook onderweg wilt u uw apparaten blijven gebruiken. Met één van onze powerbanks op zonne-energie laadt u maar liefst 2 apparaten tegelijk op. Handig voor die laatste dagen op de camping!
16 aug. 2019 - Slim bekeken

Wearables zijn steeds populairder en worden zelfs gebruikt om af te rekenen. Wel is het van belang om een smartwatch regelmatig op te laden. Daarom hebben wij nu voor de Apple Watch multifunctionele opladers.
9 aug. 2019 - Nazomer op komst?

Is uw boot klaar voor een mooie nazomer? Bestel tijdig een nieuwe accu en geniet vanaf het water van die laatste mooie dagen. 
5 aug. 2019 - Een onvergetelijke roadtrip

Met de camper of caravan op pad? Controleer vóór vertrek de accu en vervang deze tijdig, zo kunt u onbezorgd op reis.  
26 jul. 2019 - Ook in het buitenland altijd stroom

Met een wereldstekker bent u ook in het buitenland altijd verzekerd van een stroompunt. U kunt deze reisstekker in maar liefst 150 landen gebruiken. Vandaag besteld, morgen in huis!    
19 jul. 2019 - Batterijen voor uw gehoorapparaat

Ja, u hoort het goed. Op 123accu.nl bestelt u ook batterijen voor uw gehoorapparaat. Bestel nu gemakkelijk en voordelig online en zorg dat uw gehoorapparaat goed blijft presteren.
15 jul. 2019 - Alles voor het nieuwe schooljaar

Bestel alvast de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar. Bekijk onze batterijen, powerbanks, laptop accu's en geheugenkaarten
5 jul. 2019 - Voorbereid op vakantie

Hebben uw apparaten nog goede accu's? Vervang vóór uw vakantie de accu van uw camera, e-reader of GPS en ga voorbereid op reis.
1 jul. 2019 - Altijd de juiste achtergrondmuziek

Met dit weer heerlijk buiten zitten is nóg prettiger met fijne achtergrondmuziek. Vervang tijdig de accu van uw mobiele speaker, zodat u klaar bent voor de zomer!
14 jun. 2019 - Extra geheugencapaciteit

Hebben uw apparaten vaak onvoldoende opslagruimte? Breid het extern geheugen uit met één van onze geheugenkaarten.
7 jun. 2019 - Voorbereid op zwembadweer

Bereid uzelf voor op de volgende tropische dag en haal vandaag nog een accu voor uw e-reader, tablet of mobiele speaker in huis. Dan zit u nóg lekkerder aan het zwembad.
31 mei 2019 - Scherven brengen geluk, toch?

Iedereen laat wel eens zijn of haar telefoon vallen, maar hoe vaak heeft u het scherm al moeten vervangen? Zorg met een screenprotector voor extra bescherming en houd het scherm intact. 
24 mei 2019 - Accu's voor apparaten op kantoor

Zijn de accu's of batterijen van uw apparaten en toepassingen op kantoor aan vervanging toe? Bekijk onze accu's voor barcode scanners, betaalautomaten en noodverlichting.  
17 mei 2019 - Sluit met een docking station probleemloos al uw apparaten aan

Is het een uitdaging om al uw apparaten te koppelen aan uw MacBook of Chromebook? Gebruik ons docking station met maar liefst 9 verschillende aansluitingen. Zo weet u zeker dat de juiste aansluiting ertussen zit.
9 mei 2019 - Nieuwe accu’s voor al uw voertuigen

Met het mooie weer is het heerlijk om lange tochten te maken. Zorg dat uw voertuigen voorzien zijn van een goede accu en trek er lekker op uit. Vind de juiste accu voor uw auto, boot en caravan/camper.
26 apr. 2019 - Zorg dat apparaten in uw badkamer langer meegaan

Met een nieuwe accu is uw elektrische tandenborstel of scheerapparaat weer helemaal als nieuw. Bij ons vindt u accu's van alle populaire merken. 
12 apr. 2019 - Accu’s voor motor en scooter

De lange weekenden komen er weer aan, hét moment voor een toertocht op uw motor of scooter! Controleer tijdig uw accu en vervang deze indien nodig. Bij ons vindt u motor- en scooteraccu's voor allerlei merken.
5 apr. 2019 - Trots: een 9,7 van onze klanten!

Uit een groot consumentenonderzoek is gebleken dat klanten ons gemiddeld met een 9,7 beoordelen. Bedankt voor het vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
29 mrt. 2019 - Maak uw tuin lenteklaar!

Heggen inkorten, bomen snoeien, het gras maaien... Elektrisch tuingereedschap is een uitkomst bij zulke klussen. Met de nieuwe accu's van het 123accu huismerk kunt u weer urenlang in de tuin werken.
22 mrt. 2019 - Batterijen voor alle apparaten

Van alkaline batterijen tot oplaadbare batterijen: u vindt het allemaal op 123accu.nl. Naast de standaard AA en AAA batterijen kiest u uit nog veel meer types en formaten.
15 mrt. 2019 - Alles voor uw mobiel

Met mobiele telefoon accu's voor meer dan 160 merken profiteert u van een langere gebruiksduur. Hoesjes en screenprotectors zijn ideaal om uw smartphone mee te beschermen tegen beschadigingen.
8 mrt. 2019 - Langer lezen met een nieuwe e-reader accu

E-readers zijn ideaal: zo neemt u onderweg gemakkelijk veel titels mee. Helaas bent u wel afhankelijk van de accuduur. Met een vervangende e-reader accu kunt u weer urenlang lezen zonder tussentijds laden.
1 mrt. 2019 - Voordelige laptop accu’s

Heeft uw laptop accu het begeven? Bestel dan voordelig een nieuw exemplaar. In ons assortiment vindt u laptop accu's voor veel verschillende merken en modellen, zoals Dell, Acer en Apple.
22 feb. 2019 - Elektrische tandenborstel accu’s

Is uw elektrische tandenborstel aan een nieuwe accu of batterijen toe? Kies in ons assortiment gemakkelijk de juiste accu en laat uw tandenborstel van bijvoorbeeld Oral-B of Philips weer optimaal presteren.
15 feb. 2019 - Camera accu's voor veel merken

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Zorg dat u alle memorabele momenten vast kunt leggen op camera. Bestel nu een nieuwe camera accu en geheugenkaarten.
7 feb. 2019 - Bestel een nieuwe accu voor uw GPS systeem

We kunnen GPS systemen bijna niet meer wegdenken uit ons leven. Het is dan ook heel vervelend als het navigatiesysteem onderweg opeens uitvalt. Bestel daarom voordelig een nieuwe GPS accu.
1 feb. 2019 - Groot assortiment stofzuigeraccu’s

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw stofzuiger of kruimeldief? In ons grote assortiment stofzuigeraccu's vindt u gemakkelijk het juiste model. Profiteer nu van de scherpe prijzen!
25 jan. 2019 - Voordelige powerbanks beschikbaar

Een betrouwbare powerbank is onmisbaar. Bestel daarom nu een powerbank voor uw laptop, tablet of telefoon. Zo gaat u altijd voorbereid op pad en bent u niet meer afhankelijk van de accuduur.
18 jan. 2019 - Vervangende auto accu’s van hoge kwaliteit

Met een vervangende accu kan uw auto zonder problemen de kou aan! In ons assortiment met auto accu's van de A-merken Exide en Hankook vindt u gemakkelijk de juiste keuze voor bijna alle automerken.
4 jan. 2019 - Nieuw jaar, nieuwe gereedschap accu

Begin 2019 goed en schaf een vervangende accu voor uw gereedschap aan. Onze gereedschap accu's hebben een hoge capaciteit. Laat uw tools weer optimaal presteren en bestel nu.
28 dec. 2018 - Laptop accu’s voor veel merken

Is de accu van uw laptop aan vervanging toe? Op 123accu.nl bestelt u voordelig een nieuwe! Ons assortiment bevat laptop accu's voor veel verschillende merken en types. Zo kunt u gemakkelijk de juiste accu vinden.
21 dec. 2018 - Leg de feestdagen vast!

Zorg dat u voorzien bent van een goede camera accu tijdens de feestdagen. Zo kunt u alle mooie momenten op de gevoelige plaat vastleggen. Bestel vandaag nog en ontvang de accu snel thuis.
11 dec. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
7 dec. 2018 - Batterijen in alle soorten en maten

In ons assortiment vindt u batterijen voor al uw apparaten. Van AA batterijen tot knoopcellen: alle soorten zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Bestel vandaag en ontvang de batterijen morgen in huis.
30 nov. 2018 - Voordelige powerbanks

Met een powerbank op zak bent u niet langer afhankelijk van de accuduur van uw telefoon, laptop of tablet. Bestel nu op 123accu.nl en ontvang snel een powerbank thuis. Tip: ook leuk als cadeau met de feestdagen.
28 nov. 2018 - Drukte bij PostNL

Door het succes van onder andere Black Friday is het enorm druk bij PostNL en kan er mogelijk vertraging in de bezorging ontstaan. De actuele status vindt u op de track en trace pagina van PostNL. De barcode van uw pakket vindt u in onze e-mail met verzendbevestiging of in uw 123accu account bij "Mijn facturen".
23 nov. 2018 - Black Friday Deals

Vandaag is het Black Friday! Heeft u al een kijkje genomen bij onze Black Friday Deals? Zo bestelt u nu bijvoorbeeld voordelig batterijen. Ideaal om alvast een voorraadje aan te leggen.
9 nov. 2018 - Nieuwe accu voor uw mobiel

Toe aan een nieuwe accu voor uw mobiele telefoon? In ons assortiment vindt u gemakkelijk de juiste accu voor uw merk en type mobiel. Met het 123accu huismerk bespaart u ook nog eens aanzienlijk!
2 nov. 2018 - Videocamera accu’s

Een prijs om vast te leggen! De vervangende videocamera accu's van 123accu zijn altijd voordelig en leveren dezelfde betrouwbare prestaties als de originele accu. Bestel nu en ontvang uw accu razendsnel thuis.
26 okt. 2018 - Bespaar op auto accu’s

Op zoek naar een vervangende accu voor uw auto? Via het menu vindt u gemakkelijk de juiste auto accu voor uw automerk en -type. Bestel nu en ga veilig én voordelig de weg op.
19 okt. 2018 - Universele opladers verkrijgbaar

Op 123accu.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment opladers voor batterijen en accu's. De universele opladers zijn ideaal om meerdere apparaten razendsnel op te laden.
12 okt. 2018 - Say cheese: camera accu’s

Onderweg en op reis wilt u de mooiste momenten vastleggen. Zorg daarom dat u voorzien bent van een goede camera accu. Vind het juiste model in ons assortiment met accu's voor meer dan 60 merken.
5 okt. 2018 - Groot assortiment stofzuigeraccu’s

Met een nieuwe accu met een hogere capaciteit kunt u langer stofzuigen zonder uw draadloze stofzuiger of kruimeldief op te laden. Maak het uzelf makkelijk en bestel hier stofzuigeraccu's.
28 sep. 2018 - Vervangende accu voor uw drone

Wilt u langer met uw drone vliegen dan de accu aankan? De oplossing is simpel: bestel een vervangende drone accu! Het juiste exemplaar vindt u gemakkelijk via het menu.
21 sep. 2018 - Vervangende tablet accu's

Toe aan een nieuwe accu voor uw tablet? In ons assortiment zijn allerlei scherp geprijsde tablet accu's te vinden. Zo bestelt u gemakkelijk accu's voor bijvoorbeeld Apple iPads of Samsung tablets
14 sep. 2018 - Bestel voordelig een powerbank

Een goede powerbank is onmisbaar. U wilt toch ook niet afhankelijk zijn van de accuduur van uw telefoon, tablet of laptop? Met de juiste powerbank in uw tas gaat u altijd voorbereid op pad.
7 sep. 2018 - Gereedschap accu’s voor elke klus

Profiteer van een lange accuduur tijdens het klussen met vervangende gereedschap accu's. Vind nu de juiste accu voor uw gereedschap en powertools via het handige menu.
31 aug. 2018 - 123accu: dé plek voor al uw batterijen

Op 123accu.nl bestelt u gemakkelijk batterijen. Ons ruime assortiment bevat alle soorten en maten batterijen voor een scherpe prijs. Zoals altijd geldt natuurlijk: vóór 23.59 besteld, morgen in huis!
24 aug. 2018 - Laptop accu's voor bijna alle merken

Back to school of back to work? Begin direct goed met een nieuwe laptop accu. Geniet van een langere batterijduur, zodat u nog langer op locatie kunt werken. Neem een kijkje bij ons assortiment laptop accu's voor veel verschillende merken.
17 aug. 2018 - Smile: oplaadbare batterijen voor elektrische tandenborstels

Met nieuwe oplaadbare batterijen geeft u uw elektrische tandenborstel een lange levensduur. Zo geniet u dagelijks weer van de beste poetsprestaties. In het handige overzicht vindt u gemakkelijk de juiste tandenborstel accu's.
10 aug. 2018 - Accu’s voor veel merken GPS systemen

Heerlijk toch zo'n GPS systeem? Rijden naar nieuwe bestemmingen was nog nooit zo makkelijk. Maar na een tijd kan de accu minder goed werken. Zorg dat uw GPS lang meegaat met een van onze GPS accu's.
3 aug. 2018 - Mobiele telefoon accu’s voor veel merken

Raakt uw mobiel snel leeg? Dat is snel opgelost met een nieuwe mobiele telefoon accu. Vind gemakkelijk de juiste accu uit het ruime assortiment voor veel merken. Met het 123accu huismerk bespaart u ook nog eens.
27 jul. 2018 - Lekker lang lezen met een goede e-reader accu

Met een e-reader heeft u veel boeken bij de hand. Dan is het wel zo handig dat uw accu lang meegaat. De e-reader accu's van het 123accu huismerk hebben een hoge capaciteit en zijn ook nog eens voordeliger dan het origineel.
20 jul. 2018 - Videocamera accu’s snel in huis

Tijdens de vakantie legt u alles vast met de videocamera. Dan is een vervangende of extra accu geen overbodige luxe. Voor videocamera accu's geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Ready, set, action!
13 jul. 2018 - Vervangende accu’s voor elektrische fietsen

Is de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe? Neem dan een kijkje bij onze fiets accu's. De accu wordt snel bij u bezorgd en u kunt er weer heerlijk op uit met de fiets.
6 jul. 2018 - Vliegensvlugge bezorging van drone accu’s

Op zoek naar een extra of vervangende accu voor uw drone? Het 123accu huismerk biedt drone accu's voor allerlei merken aan. Bestellingen worden vliegensvlug bij u bezorgd: vandaag besteld is morgen in huis!
29 jun. 2018 - Auto accu’s van hoge kwaliteit voor de beste prijs

Op 123accu.nl bestelt u gemakkelijk de juiste accu voor uw auto. Via het duidelijke menu selecteert u het merk en soort. Zo ontvangt u al snel een vervangende auto accu van hoge kwaliteit.
22 jun. 2018 - Bestel uw powerbank online op 123accu.nl

Kent u het ook? U bent onderweg en opeens is de accu van uw mobiel, laptop of tablet leeg. Een powerbank is de ideale oplossing! Handig mee te nemen in de tas en altijd bij de hand. Bekijk snel de verschillende powerbanks op 123accu.nl.
15 jun. 2018 - Bespaar tot 50% op uw nieuwe fotocamera-accu

Met een camera accu van het 123accu huismerk bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw nieuwe accu. Zo kunt u weer volop fotograferen, tegen een lagere prijs. Selecteer uw cameramerk en -type en profiteer!


12 jun. 2018 - Werken bij 123accu.nl

Meewerken aan het succes van 123accu.nl? Bekijk dan nu onze vacatures en ga ook aan de slag bij de beste accu webwinkel van Nederland.


1 jun. 2018 - Aangepaste levertijden en openingstijden 7 en 8 juni

Bestelt u op 7 of 8 juni bij ons? Houd dan rekening met aangepaste tijden voor de bezorging van uw bestelling en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


25 mei 2018 - Bestel uw e-reader accu nu bij 123accu.nl

Langer lezen? Met een nieuwe e-reader accu leest u uw favoriete boek in één keer uit. Bestel uw ereader accu bij 123accu.nl voor de beste prijs.


17 mei 2018 - Mobieletelefoonaccu's voor heel veel merken

Valt uw telefoon vaak uit en gaat de accu niet meer lang mee? Tijd voor een nieuwe smartphone accu. Bij 123accu.nl bespaart u flink op de kosten van accu's voor heel veel telefoonmerken.


25 apr. 2018 - Nieuwe accu's voor uw elektrische fiets

Heeft u een nieuwe accu voor uw e-bike nodig? Ook deze kunt u nu bij 123accu.nl bestellen. Bestel uw fiets accu nu en fiets de hele zomer rond!


18 apr. 2018 - Fotocamera accu's van de beste kwaliteit

Mis geen enkel fotomoment meer! Met een goede camera accu van 123accu.nl voorziet u uw fotocamera voordelig van een nieuwe accu. Onze kwaliteitsaccu's zijn er voor bijna alle merken en types!


17 apr. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


11 apr. 2018 - Goedkope laptop accu's voor alle merken en types

Heeft uw laptopaccu het begeven? Bij 123accu.nl bestelt u voordelig een nieuwe! Kies het merk en type en vind direct welke laptopaccu er voor uw model geschikt is.


4 apr. 2018 - Goedkope gereedschapsaccu's van de beste kwaliteit

Elektrisch gereedschap kan niet zonder een goede accu! Kies dus voor de gereedschapsaccu's van 123accu.nl. Hiermee presteert uw boormachine of andere tool weer op volle kracht.


21 mrt. 2018 - Een goedkope telefoonaccu bestelt u bij 123accu.nl

Op zoek naar een voordelige nieuwe accu voor uw telefoon? De juiste smartphone accu vindt u eenvoudig door uw merk en telefoontype te selecteren. Bestel snel en geniet ook van een telefoon die de hele dag meegaat.


14 mrt. 2018 - Batterijen in alle soorten en maten

Van oplaadbare AA batterijen tot knoopcellen, bij 123accu.nl vindt u alle types en maten. Bestel ook batterijen voor al uw apparten en vergeet niet om een voorraadje aan te leggen. Batterijen komen altijd van pas!


6 mrt. 2018 - Voordelig gehoorbatterijen bestellen bij 123accu.nl

Wist u dat u ook goedkope gehoorapparaat batterijen bij 123accu.nl bestelt? Kies uit alle gangbare types en merken. Bespaar op uw kosten en profiteer van onze supersnelle levering.


23 feb. 2018 - Haal alles uit uw drone met een goede drone accu

Bestel uw nieuwe drone accu nu bij 123accu.nl en stuur uw favoriete drone de lucht weer in! Bij 123accu.nl bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw accu. Bestel vandaag, dan heeft u 'm morgen al in huis.


16 feb. 2018 - Videocamera accu's om eindeloos mee te filmen

Bespaar op de nieuwe accu voor uw videocamera. Accu's van het 123accu huismerk zijn van perfecte kwaliteit én een stuk goedkoper dan originele accu's. Bestel uw videocamera accu vandaag, dan heeft u 'm razendsnel in huis.


9 feb. 2018 - Bespaar op uw nieuwe auto accu

Bij 123accu.nl bestelt u goedkope auto accu's van de beste kwaliteit. Selecteer uw automerk en -type en vind direct de juiste vervangende accu. Zo kunt u veilig én voordelig de weg op.


2 feb. 2018 - Goedkope camera accu's van de beste kwaliteit

Met een camera accu van het 123accu huismerk bespaart u aanzienlijk op de prijs. Onze accu's zijn van de beste kwaliteit, dus u kunt rekenen op perfecte prestaties. Bestel snel, want met een goede cameraaccu legt u nog meer mooie momenten vast.


26 jan. 2018 - Nieuwe laptopaccu? Goedkope accu's bestelt u bij 123accu.nl

Met een nieuwe accu voor uw laptop kunt u uw laptop weer overal gebruiken. Bestel een accu van het 123accu-huismerk en bespaar flink op de aanschafkosten!


19 jan. 2018 - Mobieletelefoonaccu's voor alle merken

Bespaar met een mobiele telefoon accu van het 123accu-huismerk. Wij verkopen alleen accu's van de beste kwaliteit. Zo kunt u voor een lager bedrag weer genieten van een telefoon die de hele dag meegaat. Kies uw merk en bestel snel!


12 jan. 2018 - Krachtige accu's voor krachtige tools

Klussen met elektrisch gereedschap? Het gaat beter met een nieuwe gereedschap accu! Bij 123accu.nl bestelt u voordelige accu's voor boormachines van o.a. AEG en Black en Decker. Bestel vandaag en ga morgen al aan de slag!


5 jan. 2018 - Batterijen voor alle apparaten

123accu.nl is dé plek voor uw nieuwe batterijen. Natuurlijk bestelt u voordelig AA en AAA batterijen, maar ook andere types liggen bij ons op voorraad. Bestel vandaag, dan heeft u uw batterijen morgen in huis!


28 dec. 2017 - Bespaar op uw videocamera accu

Een nieuwe camera accu betekent langer filmen en niets meer missen. Met het 123accu huismerk bespaart u aanzienlijk op uw nieuwe camera accu! Profiteer ook van de beste prijs en bestel snel.


18 dec. 2017 - Levertijd rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
14 dec. 2017 - Vragen & Antwoorden over accu's en batterijen

Wat is het verschil tussen verschillende batterijtypes en hoe kiest u de juiste accu? Dit en meer leest u in de vragen en antwoorden van 123accu.nl. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en profiteert u zo lang mogelijk van uw apparaten.


12 dec. 2017 - Nieuw bij 123accu.nl: Motor- en scooter accu's

Ook voor een nieuwe accu voor uw motor of scooter kunt u nu bij 123accu.nl terecht. Dat betekent fiks besparen op de aanschafprijs!


30 nov. 2017 - Cadeautip: powerbank voor mobiele apparaten

Mobiele telefoon overal opladen? Het kan met een powerbank! Bij 123accu.nl bestelt u een powerbank voor smartphones, maar ook voor tablets of laptops. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer de extra gebruikstijd.


24 nov. 2017 - Nieuwe drone accu nodig? Bestel nu bij 123accu.nl

Met een nieuwe accu voor uw drone kunt u langer vliegen en nog meer gave beelden opnemen. Bij 123accu.nl zoekt u makkelijk de juiste accu door op drone merk en type te zoeken.


17 nov. 2017 - Oplaadbare batterijen

Kies voor oplaadbare batterijen en voorkom verspilling. Deze batterijen laadt u tot wel 500 keer op! Bij 123accu.nl vindt u alleen de beste batterijen; die na elke laadcyclus topprestaties leveren. Vandaag besteld, is morgen in huis.


10 nov. 2017 - Smartphone accu's voor alle merken

Komt uw smartphone de dag niet meer door? Met een nieuwe, hoge capaciteit accu gaat hij weer een stuk langer mee! Bestel nu een goedkope smartphone accu bij 123accu.nl en profiteer morgen al van een langere gebruikstijd!


3 nov. 2017 - Bespaar tot 50% met het 123accu huismerk

De accu's van 123accu.nl zijn van dezelfde goede kwaliteit als originele accu's. Bovendien is de capaciteit vaak hoger, zodat uw apparaat langer werkt op één acculading! Kies ook voor het huismerk voor uw laptopaccu of telefoonaccu en bespaar tot wel 55% op de aanschafkosten.


27 okt. 2017 - E-reader accu's voor lage prijzen

Met de e-reader accu's van het 123accu huismerk leest u door tot de laatste letter. Bespaar tot 50% ten opzichte van de originele accu! Selecteer uw merk en ereader type en profiteer ook van een voordelige e-reader accu.


20 okt. 2017 - Ook bij 123accu: loodaccu's voor de beste prijs

Bestel uw nieuwe loodaccu voor de beste prijs bij 123accu.nl. U heeft keuze uit verschillende AGM accu's met hoge capaciteit. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis!
13 okt. 2017 - Besparen op Rayovac gehoorapparaat batterijen

Bij 123accu.nl bestelt u gehoorbatterijen voor een lage prijs. Direct uit voorraad geleverd, dus voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis! Kies o.a. uit Rayovac bruin, blauw en oranje.


6 okt. 2017 - Camera accu's voor alle merken

Maakt u graag veel foto's? Dan is een goede accu voor uw camera onmisbaar. Bij 123accu.nl bestelt u een camera accu voor een lagere prijs, terwijl deze dezelfde goede kwaliteit heeft als een originele accu. Makkelijk besparen! Selecteer het merk en type om de juiste accu te vinden.


22 sep. 2017 - Goedkope Tablet accu's van topkwaliteit

Is de batterij van uw tablet altijd te snel leeg, zelfs na het opladen? Tijd voor een nieuwe! Met de tablet accu's van 123accu kiest u voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Bespaar aanzienlijk in vergelijking met de originele accu. Selecteer uw type en bestel snel.


15 sep. 2017 - Bespaar flink op een nieuwe laptop accu

Wist u dat u bij het kopen van een nieuwe laptop accu flink kunt besparen door te kiezen voor het 123accu huismerk? Onze accu's zijn van dezelfde goede kwaliteit en hebben soms zelfs een hogere capaciteit. Zo gaat uw laptop weer even mee!


8 sep. 2017 - Nieuwe gereedschapsaccu's voor zorgeloos klussen

Bespaar met een nieuwe gereedschapsaccu van het 123accu huismerk. Onze gereedschap accu's hebben een hoge capaciteit en staan garant voor urenlang zorgeloos klussen. Vandaag besteld is morgen al in huis!


1 sep. 2017 - Ook bij 123accu.nl: Lood- en gel accu's

Op zoek naar een lood- of gel accu? Bestel hem voor de laagste prijs bij 123accu.nl. Ook onze AGM (SLA) accu's liggen ruim op voorraad! Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen in huis.


7 aug. 2017 - Vakantietip: Powerbank

Met een powerbank laadt u uw apparaten overal op, zonder stopcontact! Deze mobiele externe accu's zijn er o.a. voor uw telefoon, tablet en laptop. Bestel er snel één en gebruik uw apparaten langer.
31 jul. 2017 - Babyfoon accu's bestellen

Bestel een nieuwe babyfoon accu en geniet weer de hele avond van het (beeld en) geluid van uw kleintje. Bij 123accu.nl leveren wij hoge capaciteit accu's voor de beste prijs.


21 jul. 2017 - Nieuwe GPS accu nodig?

Met een nieuwe navigatie accu weet u zeker dat u ook op vakantie altijd de weg vindt. Bestel uw nieuwe accu voordelig bij 123accu.nl, dan kunt u er morgen al mee op weg.


13 jul. 2017 - Batterijen in ALLE soorten en maten

Niet alleen standaard penlites bestelt u bij 123accu.nl, maar ook voor minder gangbare batterijen kunt u bij ons terecht. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen in huis!


6 jul. 2017 - Smartphone accu's voor alle merken

Met een nieuwe smartphone batterij van 123accu.nl gaat uw vertrouwde mobiele telefoon ineens weer de hele dag mee. Dat betekent dat u ook tijdens een dagje in het park, op het strand of in de dierentuin bereikbaar blijft. Bij 123accu.nl vindt u accu's voor alle telefoonmerken voor de beste prijs.


28 jun. 2017 - Videocamera- of actioncam-accu nodig?

Bij 123accu.nl bespaart u flink op de kosten van een nieuwe accu! De juiste videocamera accu vindt u heel eenvoudig door uw cameratype te selecteren. Leg uw avonturen de hele zomer vast, zonder veel geld kwijt te zijn.


14 jun. 2017 - Aangepaste levertijden 15 en 16 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


8 jun. 2017 - Nieuwe accu's voor elektrische tandenborstels

Een goede tandenborstel accu is wel zo handig, want zo kunt u altijd rekenen op een schoon gebit. Bij 123accu.nl bestelt u accu's voor o.a. Oral-B en Philips tandenborstels. Vandaag besteld is morgen in huis!


31 mei 2017 - Een nieuwe VRLA/loodaccu bestelt u bij 123accu.nl

Ook een AGM (SLA) accu met hoge capaciteit kunt u voor de beste prijs bij 123accu.nl bestellen. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis!


21 mei 2017 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen in het voorjaar

Rondom de feestdagen, zoals Hemelvaart en Pinksteren, kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


16 mei 2017 - Batterijen voor elk apparaat

Alle soorten batterijen voor uw apparaten vindt u bij 123accu.nl eenvoudig op typenummer. Vandaag voor 23:59 uur besteld is morgen al in huis!


3 mei 2017 - Nieuwe iPhone batterij nodig?

Bij 123accu.nl bestelt u een nieuwe iPhone batterij voor de beste prijs. De accu's en batterijen van 123accu.nl zijn van uitstekende kwaliteit en hebben vaak zelfs een langere gebruiksduur dan de originele accu.


21 apr. 2017 - Klanten geven 123accu een 9,0!

In een groot consumenten-onderzoek gaven duizenden consumenten hun mening over webwinkels. O.a. prijs-kwaliteit, levering en klantenservice kwamen aan bod. Ons eindcijfer? Een prachtige 9,0 !!!


3 apr. 2017 - Nieuwe accu voor uw camera

Maak zo veel foto's en video's als u wilt met de krachtige camera accu's van 123accu.nl. Accu's voor alle populaire cameramerken liggen bij ons op voorraad.


27 mrt. 2017 - Eenvoudig een nieuwe Acer laptop accu

Nieuwe accu voor uw Acer laptop nodig? Bij 123accu.nl vindt u eenvoudig de juiste accu. Selecteer het type van uw laptop en kom direct uit bij alle geschikte producten. Bestel uw accu vandaag voor 23:59 uur, dan bezorgen wij hem morgen al!


15 mrt. 2017 - Een nieuwe GoPro accu bestelt u bij 123accu.nl

Ga nog langer door met een krachtige GoPro accu en oplader van 123accu.nl. Voor alle populaire GoPro camera's is een passende accu te vinden. Vandaag besteld is morgen al in huis!
8 mrt. 2017 - Passende horlogebatterijen voor elk merk

Bent u op zoek naar een knoopcelbatterij voor uw horloge? Bij 123accu.nl heeft u die morgen al in huis! Selecteer uw horlogemerk en vind de juiste horlogebatterij direct.


1 mrt. 2017 - Accu's voor elektrisch gereedschap

Met een nieuwe gereedschapsaccu van 123accu gaat u langer door. Dat betekent effectief klussen zonder te hoeven stoppen voor het bijladen van de accu. Bij 123accu bestelt u gereedschapsaccu's voor de beste prijs!


10 feb. 2017 - Smartphone accu's voor alle merken

Uw telefoon langer gebruiken? Van een goede smartphone accu profiteert u dagelijks! Bij 123accu bestelt u nieuwe telefoon batterijen voor bijna alle merken en modellen. Vandaag besteld is morgen al in huis.


3 feb. 2017 - Ook accessoires voor uw apparaten bestelt u bij 123accu

Bij 123accu bestelt u niet alleen accu's en batterijen, maar ook goedkope telefoonhoesjes, kabels of opladers. Bekijk alle accessoires voor uw apparaat en bestel ze direct mee.


27 jan. 2017 - Nieuwe accu's voor laptops van alle merken

Een goede laptopaccu geeft u de vrijheid om te werken waar u wilt. Bespaar op de kosten van de nieuwe accu door te kiezen voor het voordelige 123accu huismerk! Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen al geleverd.


20 jan. 2017 - Camera accu's voor alle merken

Bespaar op de kosten van uw nieuwe videocamera accu. Bij 123accu bestelt u een nieuwe camera accu voor de beste prijs. Bestelt u voor 23:59 uur? Dan wordt uw bestelling vandaag nog verzonden!


13 jan. 2017 - Oplaadbare hoorbatterijen van Powerone

Bespaar op de aanschaf van losse hoorbatterijen. Met Powerone hoorbatterijen laadt u dezelfde batterij wel 500 keer op. Ook de oplader van Powerone kunt u nu bij 123accu bestellen.


4 jan. 2017 - Nieuw: Nitecore batterijen en chargers

Bij 123accu.nl kunt u nu ook terecht voor batterijen en opladers van Nitecore. U vindt de batterijen en bijbehorende laders eenvoudig door in de groep batterijen het gewenste type te kiezen.
28 dec. 2016 - Accu's voor al uw apparaten

Nieuwe accu nodig voor een apparaat thuis of op het werk? Grote kans dat 123accu deze op voorraad heeft! Bekijk alle apparaten en laat uw accu morgen al thuisbezorgen.


21 dec. 2016 - Levertijd rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!


16 dec. 2016 - Langer lezen met de eBook accu's van 123accu

Gaat u deze kerst eBooks lezen? Met de nieuwe eBook accu's van 123accu.nl houdt uw e-reader of eBook het langer vol. U vindt eenvoudig de juiste accu door op apparaattype te zoeken.


9 dec. 2016 - Uw accu razendsnel bezorgd

Een nieuwe accu voor uw apparaat heeft u het liefst direct in huis. Daarom levert 123accu.nl uw bestelling de volgende werkdag al bij u af. Lees hier meer over onze razendsnelle levering.


1 dec. 2016 - Cadeautip: powerbank

Met de powerbanks van 123accu.nl is iedereen blij. Hiermee kan de ontvanger zijn/haar telefoon, tablet of andere apparaat extra lang gebruiken. Bestel uw powerbank vandaag online, dan bezorgen wij hem morgen al.


24 nov. 2016 - Goedkope auto accu's bestelt u bij 123accu.nl

Nieuwe accu voor uw auto nodig? De auto accu's van 123accu presteren net zo goed als de originele accu's, maar zijn een stuk goedkoper! Vind de juiste accu eenvoudig door op merk te zoeken.


17 nov. 2016 - Deze komen altijd van pas: AA- en AAA-batterijen

AA- en AAA-batterijen zijn ideaal om op voorraad te hebben, bijvoorbeeld voor nieuwe apparaten of om lege batterijen direct te kunnen vervangen. Bij 123accu.nl bestelt u AA of AAA batterijensets met wel 24 stuks. Zo zit u nooit meer zonder!


9 nov. 2016 - Accu's voor alle Huawei telefoons

Wilt u uw Huawei smartphone langer blijven gebruiken maar houdt de accu het niet vol? Bestel een nieuwe accu voor Huawei bij 123accu.nl en gebruik uw telefoon weer de hele dag door. Voorradige accu's die voor 23:59 uur zijn besteld worden morgen al bezorgd!


1 nov. 2016 - Geheugenkaartjes voor camera's of telefoons

Niet alleen een nieuwe accu bestelt u eenvoudig bij 123accu.nl, maar ook een nieuw geheugenkaartje. Hiermee slaat u extra veel video's, foto's en muziek op uw apparaat op. Vandaag besteld is morgen in huis!


25 okt. 2016 - Geniet langer van uw camera met een nieuwe accu

Zoekt u een kwaliteitsaccu voor uw digitale videocamera?. Deze bestelt u bij 123accu.nl voor de beste prijs. Een nieuwe accu kan voor vele extra film-uren zorgen.


18 okt. 2016 - Nieuwe accu's voor alle Dell laptops

Wist u dat u bij 123accu.nl een nieuwe accu voor meer dan 300 Dell laptops kunt bestellen? Zoek op apparaat en vind direct de juiste Dell laptopaccu voor uw model.


11 okt. 2016 - Accu's voor meer dan 100.000 apparaten op voorraad

Waarom bestellen bij 123accu.nl? In ons magazijn liggen accu's voor meer dan 100.000 apparaten direct op voorraad! Dat betekent dat u uw accu morgen al in huis kunt hebben. Bekijk hier meer redenen om bij 123accu.nl te bestellen.


4 okt. 2016 - Horlogebatterijen voor alle types

Met de nieuwe horloge batterijen van 123accu.nl kunt er weer op rekenen dat uw polshorloge de juiste tijd weergeeft. Met batterijen voor meer dan 30 horloge-merken slaagt u bij ons altijd.


27 sep. 2016 - Telefoon langer gebruiken? Bestel een nieuwe accu

Met de mobiele telefoon accu's van 123accu gaat uw smartphone nog langer mee. Accu's voor meer dan 100 telefoonmerken liggen bij ons op voorraad en worden morgen al bezorgd.


14 sep. 2016 - Laptop accu's voor alle merken op voorraad

Maak een frisse start met een nieuwe laptopaccu van 123accu.nl. Accu's voor alle laptopmerken liggen bij ons op voorraad en worden morgen al bezorgd. Selecteer uw laptopmodel om de juiste accu direct te bestellen.


7 sep. 2016 - Besparen met huismerk accu's

Huismerk accu's zijn net zo veilig als originele accu's, maar dan een stuk goedkoper! Wilt u meer weten over het gebruik van een nieuwe accu van het 123accu huismerk? Lees hier meer.


30 aug. 2016 - Langer klussen? Bestel een nieuwe gereedschapsaccu

Welke tool u ook gebruikt, bij 123accu.nl vindt u er een passende accu voor. Bekijk de krachtige gereedschap accu's die u helpen elke klus te klaren.
22 aug. 2016 - Auto usb laders voor smartphones

Terug naar school of kantoor? Laad onderweg uw telefoon op met de handige auto laders van 123accu.nl. Vandaag besteld is morgen al in huis!


15 aug. 2016 - Fotocamera accu's die het de hele vakantie volhouden

Een goede accu zorgt ervoor dat u geen fotomoment mist! Bestel uw nieuwe of extra camera accu daarom bij 123accu.nl en profiteer morgen al van een extra lange accuduur.


5 aug. 2016 - Besparen op Samsung telefoon accu's

De nieuwe accu's voor Samsung smartphones van 123accu.nl zijn tot 50% goedkoper dan een originele accu. Bestel uw Samsung accu nu en profiteer ook van een langere accuduur voor minder geld!


29 jul. 2016 - Ruime openingstijden 123accu klantenservice

Wist u dat u doordeweeks tot 22.00 uur bij ons terecht kunt voor advies en antwoorden? Contact opnemen kan per telefoon of e-mail.


22 jul. 2016 - Zomertip: geheugenkaartjes voor uw foto's en video's

Extra geheugen nodig voor uw camera of telefoon? Bij 123accu.nl bestelt u een SD-kaart met voldoende capaciteit voor al uw 's zomerse foto's en video's.


15 jul. 2016 - Altijd een volle accu met een powerbank

Met een Powerbank kunt u uw telefoon-, tablet- of laptop accu opladen zonder stopcontact. Ideaal voor op vakantie, een festival of het spelen van spelletjes buitenshuis.


8 jul. 2016 - Snelle levering in Nederland en België

Heeft u snel een nieuwe accu nodig? Bestel dan bij 123accu.nl. In Nederland heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis en in België binnen 1 tot 3 werkdagen. Lees hier alles over onze levering.


23 jun. 2016 - Nu nog meer keuze aan telefoonaccu's

Het assortiment van 123accu.nl is weer uitgebreid met tientallen nieuwe accu's voor mobiele telefoons. Zelfs voor minder gangbare toestellen vindt u nu een nieuwe telefoon accu voor een scherpe prijs.


15 jun. 2016 - Krachtige GPS accu's voor lange reizen

Met de GPS accu's van 123accu.nl navigeert u probleemloos naar elke bestemming. Met onze accu's bespaart u bovendien tot 40% op de aanschafprijs in vergelijking met de originele accu!


7 jun. 2016 - Aangepaste levertijden 8/9/10 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


27 mei 2016 - Babyfoonaccu's om op te rekenen!

Met de babyfoon accu's van 123accu.nl blijft u altijd in contact met uw baby. Deze krachtige accu's maken de langdurige werking en de sterke verbinding mogelijk die zo belangrijk is. Selecteer uw apparaat en blijf uw favoriete babyfoon nog langer gebruiken.


17 mei 2016 - Nieuw: batterijen van het 123accu huismerk

Batterijen nodig? U kunt nu kiezen voor de krachtige batterijen van het 123accu huismerk. Deze AA en AAA batterijen zijn nog voordeliger dan onze andere batterijen en gaan superlang mee. Bekijk alle batterijen hier.


9 mei 2016 - Tips voor het kiezen en gebruiken van accu's

In ons handige vraag-en-antwoordsysteem vindt u tips voor correct gebruik van uw nieuwe accu. Ook vragen over het kiezen van de juiste accu worden beantwoord. Bekijk alle tips hier.


2 mei 2016 - Honderden accu's voor Canon camera's

Heeft u een Canon fotocamera of videocamera waarvan de accu moet worden vervangen? Bij 123accu.nl bestelt u nieuwe accu's voor honderden apparaten. De meeste heeft u zelfs morgen al in huis!


25 apr. 2016 - Accu's voor elk denkbaar apparaat

Bij 123accu bestelt u nieuwe accu's voor al uw elektrische apparaten. Bekijk alle apparaten hier en vind de accu die u nodig heeft.


14 apr. 2016 - Zoeken op apparaat- of accunummer

De juiste nieuwe accu voor uw apparaat vindt u bij 123accu heel eenvoudig; u kunt zoeken op apparaattype of op accunummer. Zo komt u altijd binnen enkele klikken bij de goede accu terecht.


7 apr. 2016 - Nieuwe accu's voor oude vertrouwde laptops

Met een nieuwe accu gaat een oude vertrouwde laptop vaak nog jaren mee. Bestel uw nieuwe laptop accu bij 123accu.nl en bespaar tot 50% op de aanschafkosten!


31 mrt. 2016 - Nieuwe gereedschapaccu's

Bestel nieuwe accu's voor alle bekende gereedschap merken eenvoudig online bij 123accu.nl. Zo presteert uw elektrische gereedschap weer op volle kracht!


23 mrt. 2016 - Krachtige smartphone accu's

Langer appen, bellen, video's kijken of browsen? Het kan weer met de krachtige smartphone accu's van 123accu. Selecteer uw merk en telefoon en vind direct alle geschikte accu's en accessoires.


9 mrt. 2016 - Extra opslag voor uw apparaat

Naast de goedkoopste accu's voor bijna alle apparaten, bestelt u bij 123accu.nl ook eenvoudig extra opslag. Ook hierin bieden wij een ruime keuze, met o.a. geheugen-kaartjes in diverse types, SSD-schijven en compacte USB-sticks.


2 mrt. 2016 - Uitstekende garantie

Bij 123accu leveren wij alleen accu's van de beste kwaliteit. Daarom geven wij u volledige garantie op de kwaliteit van uw aankoop.

Bekijk hier nog 9 andere redenen om bij 123accu te bestellen.


24 feb. 2016 - Batterijen in alle soorten en maten

Naast standaard batterijen, kunt u bij 123accu ook terecht voor een groot aantal speciale en minder gangbare batterij types. Bekijk onze batterijen en vind het type dat u zoekt.


17 feb. 2016 - Universele opladers van 123accu

Tip: Met een universele oplader van 123accu kunt u bijna al uw apparaten opladen. Zo heeft u aan één handige lader genoeg.


10 feb. 2016 - Videocamera accu's om mee door te filmen

Zonder een goede accu voor uw videocamera moet u constant keuzes maken. Liever alles vastleggen? Met de nieuwe of extra videocamera accu's van 123accu mist u geen moment.


3 feb. 2016 - Nieuwe accu's supersnel in huis

Bij 123accu.nl hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe accu. Voor 23.59 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Lees hier alles over onze levering.


27 jan. 2016 - gebruiksadvies nieuwe accu's

Heeft u een nieuwe oplaadbare accu aangeschaft? Volg ons eenvoudige gebruiksadvies op voor de beste accuprestaties!


20 jan. 2016 - Krachtige nieuwe accu's voor eBooks

De krachtige eBook accu's van 123accu zorgen voor topprestaties tot aan de laatste regel. Een nieuwe accu voor populaire eBook modellen bestelt u bij 123accu extra voordelig!


13 jan. 2016 - Klantenservice ook 's avonds bereikbaar

Ook 's avonds kunt u terecht bij de 123accu-klantenservice. Sinds kort zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 22.00 uur om uw vragen te beantwoorden.


6 jan. 2016 - Accu's voor noodverlichting

Ook accu's en verloopstekkers voor uw noodverlichting bestelt u bij 123accu. Onze betrouwbare noodverlichting accu's zorgen voor de beste prestaties op ieder moment.


21 dec. 2015 - Levertijden rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden.


1 dec. 2015 - Cadeautip: selfie stick

Verras een dierbare met een selfiestick voor iPhone en Android-telefoons. Met deze uitschuifbare stick wordt het maken van selfies en groepsfoto's nog leuker! Bij 123accu hebben wij ze in diverse kleuren op voorraad.


3 nov. 2015 - Vragen over het bestellen van accu's?

Op de 123accu.nl Vraag en Antwoord-pagina leggen we u uit hoe u de juiste accu kiest en hoe u deze bij 123accu kunt bestellen. Heeft u nog andere vragen? Laat het ons weten!


27 okt. 2015 - Bespaar tot 50% op uw nieuwe laptop accu

De laptop accu's van het 123accu-huismerk zijn tot 50% goedkoper dan originele accu's! Bekijk direct ons assortiment laptop accu's en laat uw laptop als nieuw presteren.


19 okt. 2015 - Aanbieding: penlite batterijen

AA- en AAA-batterijen komen altijd van pas. Bestel de batterijen aanbiedingsdoosjes en zorg ervoor dat u een lege penlite direct kunt vervangen.


12 okt. 2015 - Nieuwe laptop- en camera accu's

Er zijn weer diverse nieuwe accu's toegevoegd aan het 123accu-assortiment, o.a. voor Dell laptops en Canon camera's. Deze accu's hebben dezelfde, goede kwaliteit als de originele accu, maar zijn tot 50% goedkoper!


5 okt. 2015 - Langere accuduur? Kies voor een hogere mAh

Is uw accu sneller leeg dan u zou willen? Kies dan voor een nieuwe accu met een hogere capaciteit, weergegeven in mAh. Dit betekent dat o.a. telefoon accu's en laptop accu's een langere gebruikstijd hebben.


28 sep. 2015 - Nieuw: accu's voor drones

Wij kunnen nu ook nieuwe drone accu's leveren voor populaire modellen van DJI en Phantom. Bestel ze bij 123accu.nl en bespaar tot 50% in vergelijking met de originele accu.


21 sep. 2015 - Gereedschapssetjes voor het openen van apparaten

Heeft u bij het vervangen van uw accu een kleine of bijzondere schroevendraaier nodig? Met de gereedschapssetjes van 123accu opent u apparaten moeiteloos. Handig om direct mee te bestellen!


14 sep. 2015 - Uw bestelling veilig betalen

Bestel en betaal op een manier die bij u past. Bij 123accu.nl kan dat zowel vooraf als achteraf, nadat u de bestelling ontvangt.
Lees hier alles over onze uitgebreide betaalmogelijkheden.


2 sep. 2015 - Nieuwe accu's voor diverse apparaten

Het 123accu-assortiment is uitgebreid met o.a. nieuwe accu's voor Bosch gereedschap en LG telefoons. Net als andere accu's worden deze razendsnel thuisbezorgd!


26 aug. 2015 - Auto- en wandladers met meerdere usb-poorten

De nieuwe 123accu autoladers en wandladers beschikken over meerdere usb-poorten, zodat u tot 7 apparaten tegelijk oplaadt. Ideaal voor het moderne gezin!


19 aug. 2015 - Stofzuigeraccu's razendsnel geleverd

Doet de accu van uw snoerloze of robotstofzuiger het niet meer? Bestel vandaag een nieuwe en geniet morgen alweer van een schoon huis! Bekijk alle stofzuigeraccu's.


12 aug. 2015 - Veilig navigeren met 123accu GPS-accu's

De zomer is het ideale moment om nieuwe plekken te ontdekken. Met de krachtige GPS-accu's van 123accu loopt u geen risico op verdwalen. Onze navigatie accu's heeft u de volgende dag al in huis.


4 aug. 2015 - Alle types knoopcelbatterijen

Ook in de kleinste batterijen biedt 123accu.nl u een ruime keuze. Kies uit 76 types knoopcelbatterijen voor horloges of (foto)apparatuur.


28 jul. 2015 - Selfiesticks voor op vakantie

Maak betere selfies en groepsfoto's met de selfie sticks van 123accu.nl. Verkrijgbaar met Bluetooth en in diverse kleuren.


21 jul. 2015 - Extra opslag voor uw telefoon, camera of computer?

Met SD-kaartjes, USB sticks en SSD-schijven van 123accu.nl heeft u deze zomer ruimte zat voor al uw vakantiefoto's, video's en muziekcollecties voor onderweg. Bestel uw extra opslag eenvoudig online.


14 jul. 2015 - Powerbanks: overal opladen!

Laad de batterij van uw telefoon of tablet overal op met deze kleine externe accu's. De powerbanks van 123accu.nl zijn ideaal voor op vakantie, op een festival of tijdens een dagje weg.


7 jul. 2015 - Nieuw assortiment loodaccu's

Ons assortiment is uitgebreid met diverse krachtige loodaccu's. Bekijk ze hier.


30 jun. 2015 - Welke batterij heb ik nodig?

Ook bij standaard AA batterijen kunt u kiezen uit diverse types. Welk soort is het meest geschikt voor uw toepassing? We leggen het u hier uit.


23 jun. 2015 - Nieuwe accu's voor trouwe telefoons

Bestel bij 123accu.nl een nieuwe mobiele telefoon batterij voor modellen van meer dan 200 verschillende telefoonmerken. Zo kan uw trouwe mobieltje nog lange tijd mee!


16 jun. 2015 - Volledige garantie op uw accu

Bij 123accu.nl kunt u rekenen op accu's en batterijen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarom ontvangt u volledige garantie op uw aankoop.

Bekijk hier nog 9 andere redenen om te bestellen.


8 jun. 2015 - Aangepaste levertijden 10/11/12 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


5 jun. 2015 - Bestel nu uw nieuwe camera batterijen

Maak uw camera zomerklaar met een nieuwe of extra set batterijen. Zoek uw cameratype en bestel de juiste accu of batterijen. Zo mist u geen moment!


29 mei 2015 - Nieuw apparaat of nieuwe accu?

Wist u dat veel apparaten door het vervangen van de accu weer een stuk beter presteren? Het vervangen van het gehele apparaat is dus nog lang niet altijd nodig!


22 mei 2015 - Accu's voor uw scheerapparaat

Van goede scheerapparaat batterijen profiteert u elke dag! Bestel de juiste batterij eenvoudig door uw apparaattype te selecteren.
15 mei 2015 - De juiste accu, zo gevonden!

Tip: zoek via het linkermenu op apparaattype zodat u ook zonder het accunummer te kennen gegarandeerd bij de juiste accu uitkomt.


8 mei 2015 - Mis geen moment met een goede camera-accu

Erop uit met uw camera? Met een nieuwe of reserve camera-accu legt u onderweg nog meer herinneringen vast. Bekijk alle accu's voor fotocamera's hier.


1 mei 2015 - Alle laptopadapters bij elkaar

Een nieuwe adapter voor uw laptop vindt u nu nog sneller via de groep laptopadapters. Deze groep bevat alleen adapters, zodat u niet hoeft te zoeken tussen accu's en batterijen.


24 apr. 2015 - Accu's voor meer dan 100.000 apparaten!

Door te zoeken op apparaattype vindt u bij 123accu.nl nieuwe, vervangende of krachtigere accu's. Voor zowel oude als nieuwe apparaattypes blijft ons aanbod groeien!


17 apr. 2015 - Klussen op volle kracht

Ervaar een lange accuduur tijdens het doe-het-zelven, zodat u onafgebroken en op volle kracht klust. Nieuwe gereedschap accu's bestelt u heel eenvoudig online.


10 apr. 2015 - Accu voor uw radiografisch bestuurbaar voertuig nodig?

Tijd om naar buiten te gaan met uw radiografisch bestuurbaar apparaat! Vergeet uw nieuwe accu niet, met de RC accu's van 123accu.nl kunt u nog langer doorgaan.


3 apr. 2015 - Service en garantie waar u op kunt rekenen!

Accu's bestellen voor de laagste prijs, maar toch de zekerheid van een uitstekende service? Daarom kiest u voor 123accu.nl. Bekijk hier nog negen andere redenen.


27 mrt. 2015 - De juiste batterij voor uw tandenborstel

Met de tandenborstel batterijen van 123accu kunt u dagelijks rekenen op de beste poetsprestaties. Selecteer het merk van uw elektrische tandenborstel en bestel de juiste accu direct online.


20 mrt. 2015 - Het meest up-to-date accu assortiment

Een extra accu of oplader nodig voor een recent apparaat? Bij 123accu.nl kunt u direct terecht, wij voegen wekelijks de nieuwste accu's toe aan ons assortiment.


13 mrt. 2015 - Razendsnelle SSD-schijven

Topsnelheid in een moderne behuizing! De nieuwe externe SSD-schijven van Philips bestelt u voor de beste prijs bij 123accu.nl.


4 mrt. 2015 - Vragen over accu's en batterijen?

Bekijk op de 'Vraag en antwoord' pagina 24 uur per dag nuttige informatie over accu's en batterijen.


25 feb. 2015 - Verzendkosten nu nog lager!

Zowel Nederlandse als Belgische klanten betalen vanaf nu 1 euro minder verzendkosten. Bespaar nog meer op uw accu bestelling!
Meer informatie over onze levering vindt u hier.


23 feb. 2015 - Alle soorten batterijen, direct mee te bestellen

Bij 123accu kunt u meer dan 80 soorten batterijen aan uw bestelling toevoegen. Leg veelgebruikte batterijen op voorraad, zodat u ze direct kunt vervangen wanneer nodig. Bekijk de batterijen


16 feb. 2015 - Samsung telefoon accu's

Ons ruime assortiment Samsung telefoon accu's is nog verder uitgebreid! Wij hebben nu accu's voor 654 verschillende types: zowel recente telefoons als modellen van 10 jaar oud.
Zoek eenvoudig op apparaat.


9 feb. 2015 - Accu's van betrouwbare kwaliteit

Bij 123accu.nl bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilig product: al onze accu's, batterijen en laders voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu! Lees meer.


2 feb. 2015 - Ook uw geheugenkaartjes bestelt u bij 123accu.nl

Met een goede accu én extra geheugen presteert uw camera of telefoon optimaal.
Bij 123accu.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie op diverse soorten geheugenkaarten!


26 jan. 2015 - Goedkope videocamera accu's

Met de voordelige videocamera accu's van 123accu.nl legt u elk moment vast op film. Wij hebben camera accu's voor maar liefst 38 verschillende cameramerken; u slaagt dus altijd!


15 jan. 2015 - Direct een nieuwe accu nodig?

Bij 123accu.nl heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis. Zo hoeft u uw apparaat geen moment te missen! Lees hier alles over onze razendsnelle levering.


8 jan. 2015 - Universele autoladers van 123accu

Lang onderweg? Met een auto oplader van 123accu laadt u de accu's van al uw mobiele apparaten tijdens het rijden direct op.


2 jan. 2015 - Vergroot de gebruiksduur van uw apparaten

Met een hogere capaciteit (mAh) accu ervaart u een langere gebruiksduur van o.a. uw mobiele telefoon of laptop.


15 dec. 2014 - Levertijden rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden.


8 dec. 2014 - Goedkope gereedschap accu's

Met een nieuwe accu gaat elektrisch gereedschap weer jarenlang mee; het is dan niet nodig uw trouwe apparaat weg te gooien! Bekijk alle gereedschap accu's.


28 nov. 2014 - Laptop accu's 30 tot 50% goedkoper

Een laptop accu vervangen hoeft geen grote investering te zijn. Met een 123accu huismerk accu bespaart u tot 50% op de aanschafprijs. Bekijk alle merken.


21 nov. 2014 - Telefoonhoesjes bij 123accu.nl

Een beschermhoes zorgt er samen met een goede accu voor dat uw telefoon lang meegaat. Bekijk onze telefoonhoesjes voor o.a. Apple en Samsung telefoons.


14 nov. 2014 - Nieuwe accu voor uw telefoon

Komt uw mobiele telefoon de dag niet meer door? 123accu.nl heeft nieuwe accu's voor telefoons van 167 verschillende merken! Bekijk de lijst.


1 nov. 2014 - Gratis verzending!

Bestel uw accu, batterij of lader vóór 31 november en profiteer van gratis verzending!
21 okt. 2014 - Powerbank aanbiedingen

Onderweg uw telefoon, tablet of mp3-speler opladen zonder stopcontact? Dan kan! Met een powerbank heeft u nooit meer last van een lege batterij. Bekijk hier de powerbank aanbiedingen.
5 jun. 2014 - BATTERIJ AANBIEDINGEN

Bestel nu uw AA en AAA batterijen bij 123accu.nl. Bestel nu een voordeelpak batterijen. Bijvoorbeeld 24 x Duracell Plus Power of 48 x Panasonic Pro Power.
 
Duracell aanbieding Philips aanbieding

123accu.nl heeft alle soorten batterijen op voorraad. Duracell, Philips, Panasonic, Agfaphoto, etc. Stuk voor stuk winstpakkers! Alle batterijen nu tijdelijk met gratis verzending.

Klik hier voor alle aanbiedingen.
4 jun. 2014 - Aangepaste openingstijden

In week 24 gelden er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie.