123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Game- en multimedia-apparaat

Nieuwe accu's voor game- en multimedia apparaten

Accu's voor gaming

Urenlang gamen, video's bekijken of muziek luisteren is mogelijk dankzij een goed werkende accu. Op 123accu.nl vindt u voordelige en kwalitatief goede accu's voor uw game- en multimedia apparaat.

Accu's voor uw game- of multimedia-apparaat

Niets is zo vervelend als onderbroken worden tijdens het gamen of het bekijken van video's, omdat de accu van de console of het multimedia-apparaat leeg is. Nog vervelender is het om last te hebben van een kapotte accu die steeds razendsnel leegloopt en heel langzaam oplaadt. Of om met een lege accu te zitten als u onderweg bent, zodat u helemaal niks meer kunt met uw game- of multimedia-apparaat.

In al deze gevallen is de aanschaf van een reserveaccu een uitkomst. Deze kunt u gebruiken als uw huidige accu leeg is, maar ook als deze kapot is. Als u weer een goed functionerende accu in huis hebt kunt u namelijk weer langer gamen of video's bekijken. De accu's die u op 123accu.nl kunt vinden hebben allemaal een zeer hoge capaciteit, zodat ze langdurig gebruikt kunnen worden zonder tussentijds te laden. Dit is ideaal voor onderweg, op vakantie of als u langdurig gebruik gaat maken van uw apparaat.

Soorten game- en multimedia-apparaat-accu's

In ons assortiment vindt u onder andere accu's van ons 123accu huismerk. Hiermee maakt u een voordelige keuze, terwijl de accu's qua kwaliteit niet onderdoen voor originele accu's. Zo bespaart u al gauw 40 tot 50% op de aanschafprijs. De goede kwaliteit wordt onder andere gegarandeerd door het feit dat de accu's allemaal voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Ons assortiment bestaat uit accu's voor consoles van verschillende merken, zoals Nintendo, MicrosoftSony en Logitech. U vindt op onze site heel gemakkelijk de juiste accu door te selecteren op merk en dan vervolgens te kiezen voor het juiste apparaat-type of accunummer. Zo weet u zeker dat u de juiste accu aanschaft en weer urenlang kunt genieten van uw multimedia-apparaat.

Tip: Naast accu's en batterijen voor uw muziek-, game- en media-apparaten, kunt u bij 123accu ook terecht voor kabeltjes en geheugenkaarten. Deze zijn handig om direct mee te bestellen.

Heeft u vragen over accu's voor game- of multimedia-apparaten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.