123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Stofzuiger accu

Stofzuiger accu kopen?

Op zoek naar een nieuwe of extra accu voor uw snoerloze stofzuiger? In ons assortiment vindt u voor de meest bekende merken een ruim aanbod van zowel originele accu’s als accu’s van ons huismerk. Een goed werkende accu voor uw draadloze stofzuiger is krachtig en gaat langdurig mee. Selecteer hieronder uw merk en type stofzuiger en bestel eenvoudig uw nieuwe accu.

1 - 0 van 0

Bestel stofzuiger accu online

Stofzuiger accu kopen?

Een stofzuiger is een onmisbaar onderdeel van het huishouden. Het stofzuigen van de woonruimte is misschien wel de meest voorkomende schoonmaakhandeling die we uitvoeren sinds de vaatwasser het afwassen voor velen overbodig maakt. Een stofzuiger presteert echter net zo goed als de accu die erin zit, en het is dan ook belangrijk om de juiste accu te hebben voor uw stofzuiger en deze te vervangen als de stofzuiger niet meer goed werkt.

 

Om die reden vindt u in ons assortiment een groot aantal stofzuigeraccu’s. Deze helpen u om uw stofzuiger weer als nieuw te laten werken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het stof in uw woning. Wilt u meer weten over de invloed van een accu op de prestaties van uw stofzuiger en andere factoren die meespelen? Lees dan onze blog met tips voor het gebruiken van uw stofzuiger.

Ons stofzuiger accu assortiment

In ons assortiment vindt u stofzuiger accu’s voor stofzuigers van bekende en onbekende merken. Zo vindt u bij ons onder andere originele en vervangende accu’s voor merken als Dyson, Bosch, AEG, Philips, Samsung, Dirt Devil, Rowenta, iRobot en Neato. Eigenlijk kunt u voor alle soorten draadloze stofzuigers accu’s vinden, van steelstofzuigers en kruimeldieven tot robotstofzuigers.

 

De vervangende accu’s van ons 123accu-huismerk presteren net zo goed als de originele accu’s maar hebben daarnaast een groot voordeel, namelijk dat we voor veel stofzuigers vervangende accu’s hebben met meer capaciteit dan het origineel. Dit zorgt ervoor dat u langer met deze accu’s kunt doen voordat de accu (of de stofzuiger) moet worden opgeladen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke stofzuigermodellen kan ik accu’s vinden?

Bij 123accu.nl vindt u accu’s voor stofzuigers van een groot aantal merken. Een aantal van de populairste stofzuigermerken waarvoor wij originele en vervangende accu’s aanbieden zijn Dyson, Bosch, AEG, Philips, Samsung, Dirt Devil, Rowenta, iRobot en Neato.

Hoe vervang ik de accu van mijn stofzuiger?

Het proces om de accu te vervanger verschilt per model. U heeft doorgaans wel wat gereedschap nodig om toegang te verkrijgen tot de accu; in veel gevallen voldoet een schroevendraaier. Zorg dat de stofzuiger niet aangesloten is op netstroom en volledig uit is geschakeld voordat u de accu vervangt. Bekijk voor precieze instructies de handleiding van uw stofzuiger of neem contact op met de fabrikant. Ook kunt u het vervangen laten uitvoeren door een professional.

Hoe vind ik de juiste stofzuiger accu?

Bij 123accu.nl vindt u snel en eenvoudig de juiste accu door eerst het merk van uw stofzuiger of accu te selecteren. Vervolgens kunt u zoeken op apparaat, of op accunummer. Door te zoeken op apparaat ziet u alle stofzuigers waarvoor wij accu’s verkopen; ideaal als u niet exact weet welke accu u moet hebben. Zoeken op accunummer is handig als u een exacte vervanger wilt hebben en weet welke accu u momenteel heeft.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment stofzuiger accu of over de installatie of het gebruik van deze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.