123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Stofzuiger accu

Nieuwe accu's voor stofzuigers en kruimeldieven

Stofzuiger accu kopen?
Een draadloze stofzuiger is ideaal. Niet langer heeft u last van het vervelende snoer terwijl u bezig bent; met een draadloze stofzuiger bent u een stuk flexibeler en heeft u meer bewegingsvrijheid. Bovendien zijn draadloze stofzuigers vaak licht van gewicht en makkelijk op te bergen. Met een goede accu kunt u dus grote ruimtes stofzuigen zonder steeds tussentijds op te laden. Op 123accu.nl schaft u snel en voordelig nieuwe en extra stofzuiger accu's aan.

Verschillende soorten accu stofzuigers

Er zijn verschillende soorten draadloze stofzuigers. Wij zetten ze voor u op een rij.
  • Steelstofzuiger: De meeste draadloze stofzuigers zijn steelstofzuigers. Dit zijn stofzuigers waarbij de motor en het stofreservoir aan de steel vastzitten. Zo duwt u dus de hele stofzuiger vooruit, in plaats van dat u hem achter u aantrekt, zoals bij een traditionele stofzuiger. Deze stofzuigers zijn perfect voor een snelle stofzuigerbeurt en bieden u een hoop flexibiliteit. Bekende steelstofzuigers zijn onder andere de stofzuigers van Dyson, Bosch en Dirt Devil.
  • Kruimeldief: Kruimeldieven zijn handstofzuigers waarmee u snel en eenvoudig kruimels en andere kleine hoeveelheden vuil kunt opruimen. Dit soort stofzuigers zijn niet geschikt om het hele huis mee schoon te maken, maar zijn juist ideaal voor korte stukjes. Ook zeer geschikt voor plekjes in het huis die met een normale stofzuiger niet bereikbaar zijn. Voorbeelden van merken met kruimeldieven in hun assortiment zijn Black & Decker, Dyson en Dirt Devil.
  • Bouwstofzuiger: Met bouwstofzuigers kan grof materiaal opgezogen worden. Zo ruimt u bijvoorbeeld houtsnippers of boorgruis moeiteloos op. Ook dan zijn draadloze stofzuigers ideaal, omdat u hiermee de hele bouwplaats over kunt zonder vast te zitten aan een stroomvoorziening. Makita, Einhell en DeWalt zijn voorbeelden van bekende merken binnen de bouwstofzuigers.
  • Robotstofzuiger: Een robotstofzuiger is helemaal handig. Deze stofzuiger zorgt ervoor dat uw huis gestofzuigd wordt, terwijl u er zelf niks voor hoeft te doen. De robotstofzuiger beweegt zelfstandig over de grond en ruimt zo de vloer op. Een goede accu is dan noodzakelijk om uw robotstofzuiger goed te laten presteren en uw huis goed en grondig schoon te laten maken. Er zijn robotstofzuigers op de markt van bijvoorbeeld iRobot, Neato en Samsung.

Stofzuiger accu's: ruim assortiment bij 123accu.nl

Hoe ouder de accu van uw stofzuiger wordt, hoe meer deze achteruit gaat. Dit leidt er uiteindelijk toe dat u minder lang gebruik kunt maken van de accu en vaker moet opladen. Voorkom deze problemen door tijdig een nieuwe accu aan te schaffen. Stofzuiger accu's zijn vaak makkelijk en snel te vervangen: met slechts een schroevendraaier en een paar minuten van uw tijd is het klusje meestal al geklaard.

Op 123accu.nl vindt u voordelige stofzuiger accu's. Wij hebben in ons assortiment ook accu's van ons 123accu-huismerk, die een stuk voordeliger zijn dan de originele accu's. De accu's van ons huismerk zijn kwalitatief gelijkwaardig aan originele accu's en we bieden vaak ook versies met hogere capaciteit aan.

Maar hoe weet u nu precies welke accu u nodig heeft? Op 123accu.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan stofzuiger accu's, waardoor het misschien lastig lijkt om de accu die perfect in uw steelstofzuiger, kruimeldief, bouwstofzuiger of robotstofzuiger past te vinden. Gelukkig is dit zeer eenvoudig! U vindt de juiste accu door te selecteren op merk en vervolgens het accunummer of de apparaat-naam van uw stofzuiger te kiezen. Hier vindt u dan de passende accu. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u met alle plezier.

Tip: Wist u dat u met een nieuwe accu met hogere capaciteit (mAh) langer kunt stofzuigen en dus minder snel uw draadloze stofzuiger op hoeft te laden? Bij diverse modellen kunt u daarom ook kiezen tussen een hoge- en lage capaciteit variant.

Accu's voor stofzuiger kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over stofzuiger accu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten