123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Voertuig accu's

Goedkope voertuigaccu's kopen?

Bestel accu’s en accessoires van de hoogste kwaliteit voor al uw voertuigen. Koop een startaccu voor uw auto of motor, een dual-purpose accu voor uw boot of camper, een accu voor uw elektrische fiets, of een van de vele andere producten in ons assortiment voor voertuigen. Zo kunt u met vol vertrouwen de weg of het water op.

Voertuig accu's

Acculaders, jumpstarters en startkabels

Bestel een nieuwe, hoge kwaliteit voertuigaccu

Voertuigaccu's

De voertuigaccu’s in ons assortiment zijn van betrouwbare merken die om hun hoge kwaliteit bekend staan. Wij verkopen onder andere dual-purpose accu’s van de Varta Professional lijn en startaccu’s van VMF Sportline. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de accu die u uitkiest de beste is van zijn soort en geproduceerd is volgens de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Voor welke voertuigen kunt u accu’s vinden?

Voor vrijwel elk vervoersmiddel verkopen wij een geschikte accu, en wij hebben onze producten zo gesorteerd dat u gemakkelijk de nodige accu kunt vinden. Accu’s voor de elektrische fiets, de auto en de motor en scooter zijn onder andere ingedeeld op merk en model. Zo kunt u wanneer u weet welk voertuig u heeft een geschikte accu vinden en bent u in veel gevallen zelfs vrij om een alternatief te kiezen, bijvoorbeeld als u een accu met een hogere capaciteit of koudstartwaarde wilt aanschaffen. Wilt u uw huidige accu door exact hetzelfde model vervangen? Zoek dan op accunummer.

 

Accu’s voor de boot of de camper en caravan zijn daarentegen ingedeeld op accumerk. Het gaat hierbij veelal om semi-tractie en dual-purpose accu’s die niet precies onder een motorkap hoeven te passen. Het is dan wel belangrijk zelf na te gaan wat de afmetingen van de accu zijn, zodat deze in uw voertuig past.

En wat voor soort voertuigaccu’s vindt u in ons assortiment?

Er zijn een groot aantal verschillende voertuigaccu’s, en afhankelijk van het voertuig verandert ook het doel van de accu. Bij ons koopt u niet alleen de standaard startaccu’s die voor het starten van uw auto of het starten van uw motor of scooter gebruikt worden. Wij verkopen ook specialistische accu’s zoals start-stop accu’s, dual-purpose accu’s en semi-tractie accu’s, zodat u altijd een geschikte voertuigaccu kunt vinden.

  • Startaccu: zoals de naam doet vermoeden wordt een startaccu gebruikt om een voertuig te starten. Alle voertuigen die een brandstofmotor hebben en dus niet elektrisch rijden hebben een startaccu nodig. Zodra de motor aan is en het brandstofproces op gang is gekomen zit de taak van een startaccu erop. Daarom is de capaciteit bij een startaccu minder belangrijk dan de koudstartwaarde: de hoeveelheid stroom die een startaccu kan leveren bij een bepaalde temperatuur. Des te hoger deze waarde is, des te meer stroom de accu in één keer kan geven.
     
  • Start-stopaccu: een start-stopaccu is een accu met dezelfde functie als een startaccu maar die daarnaast geschikt is voor auto’s met een start-stop-systeem. Dit is een systeem waarbij de motor van de auto in stilstand wordt uitgeschakeld en direct weer wordt ingeschakeld als u het gaspedaal indrukt. Normale startaccu’s kunnen niet in auto’s met dit systeem gebruikt worden.
     
  • Dual-purpose accu: een dual-purpose accu is een accu die twee taken heeft. De eerste taak is die van startaccu, om een brandstofmotor op gang te krijgen. Maar daarnaast Dient een dual-purpose accu ook als normale stroomvoorziening. Denk hierbij aan de koelkast of keukenapparatuur in een camper of nautische apparatuur aan boord van een boot. Deze accu is daarmee een compromis tussen een startaccu en de semi-tractie accu.
     
  • Semi-tractie accu: de semi-tractie accu heeft eigenschappen die haaks staan op die van een startaccu: waar een startaccu juist in een korte tijd veel stroom kan leveren, is een semi-tractie accu goed in stroom geven over een langere periode. Dit type accu kan dan ook tot wel 80% ontladen worden zonder dat deze beschadigt. Dit is een ideale accu voor het gebruik in kleine elektrische voertuigen als scootmobielen, maar ook als accu voor de normale stroomvoorziening in boten, caravans en campers.

Ondersteunende accessoires voor uw voertuigaccu nodig?

Wij verkopen niet alleen accu’s voor uw voertuigen. In ons assortiment vindt u ook de nodige accessoires om het meeste uit deze accu’s te halen. Koop bijvoorbeeld een geschikte accu- of druppellader van Telwin of Noco, zodat u uw accu niet alleen kan volladen wanneer deze tijdens het gebruik opraakt maar ook accu’s in opslag kunt voorzien van druppelstroom. Of is uw autoaccu leeg en krijgt u de motor niet meer aan? Zorg dan dat u een jumpstarter van Telwin of Duracell bij de hand hebt, zodat u altijd op het ergste bent voorbereid.

 

Heeft u vragen over ons assortiment voertuigaccu's? Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op. Wij assisteren u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten