123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

CR123A lithium batterijen

Lithium CR123A batterij kopen?

Koop een lithium CR123A batterij voor een lage prijs en voorzie uw apparaat van een betrouwbare energiebron. Deze batterijen staan bekend om de hoge energiedichtheid, de geringe mate van zelfontlading, en dat ze zelf bij extreme temperaturen blijven werken.


Bestel online voordelige CR123A lithium batterijen

Bekijk hierboven ons ruim en voordelig assortiment CR123A lithium batterijen en bestel van merken zoals Philips, Varta en ons 123accu huismerk Xtreme Power. CR123A lithium batterijen beschikken over een extra lange levensduur en zijn daarom handig in apparaten zoals bewegingssensoren.

Aanbod CR123A lithium batterijen

Al onze CR123A batterijen hebben een spanning van 3V. Daarnaast beschikken ze over verschillende capaciteiten. De capaciteiten beginnen vanaf 1300 mAh en lopen op tot 1600 mAh.

 

Wij verkopen CR123A lithium batterijen van de volgende merken: ons 123accu huismerk Xtreme Power, GP, Philips, Duracell, Varta, Camelion, Panasonic en Agfaphoto.

CR123A lithium batterijen opbergen

Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen en om eventuele permanente/ernstige beschadigingen te voorkomen, is het belangrijk dat u uw batterij goed bewaart. Wij leggen u graag uit hoe u dat doet.

 

Allereerst is het handig om batterijen nooit los bij elkaar of in de directe buurt van ander metaal te bewaren. Hiervoor kunt u het best een batterijbox kopen. Als de min- en pluspolen van batterijen elkaar aanraken, dan versnelt dit het zelfontlading proces. Indien u geen batterijbox heeft, kunt u de batterijen ook in de originele verpakking bewaren.

 

Daarnaast dienen batterijen opgeborgen te worden op een droge plek op kamertemperatuur. Een te hete of koude omgeving heeft een negatieve invloed op de werking van de batterij.

 

Verder is het raadzaam om de batterij te controleren op de houdbaarheidsdatum. Deze staat vaak op de verpakking van de batterij of op de batterij zelf. Batterijen na de houdbaarheidsdatum hebben namelijk een grotere kans op lekken. Over het algemeen kunnen lithium batterijen die goed opgeborgen worden, tot zo’n 8 tot 10 jaar bewaard worden.

Aanbiedingen CR123A lithium batterijen

Op onze webshop vindt u meerdere aanbiedingen voor de CR123A batterijen in ons assortiment. De CR123A lithium batterijen worden verkocht in een verpakking van 1 stuk. U heeft de keuze uit 2, 5, 10 of 20 stuks als aanbieding. U zult zien dat de CR123A Xtreme Power batterij het voordeligst is voor zowel het enkele stuk als voor de aanbiedingen voor 2, 5, 10 of 20 stuks. Ondanks dat deze CR123A batterijen het goedkoopst zijn, blijven ze kwalitatief gelijkwaardig aan de CR123A batterijen van de A-merken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen CR123 en CR123A batterijen?

Er is geen verschil. Het enige verschil is de letter A, maar zowel de CR123 en CR123A zijn benamingen voor dezelfde batterij. CR123A is de meest doorgaande naam. Sommige merken geven hun eigen code eraan, zoals Duracell. Die noemt de CR123A batterij ook wel CR123, DL123A en CR17345.

Waar staat de A voor bij CR123A batterijen?

A staat voor anode. Anode is de benaming voor de positieve pool in elektrische cellen. De negatieve pool staat bekend als de kathode. De kathode is altijd de pool die elektronen opneemt.

In welke apparaten zitten CR123A lithium batterijen?

CR123A batterijen worden in veel verschillende apparaten gebruikt. Vaak zijn deze batterijen te vinden in zaklampen. Verder worden CR123A batterijen ook gebruikt in apparaten zoals meetapparatuur, computers, fotocamera’s, alarmsystemen sensoren en medische apparatuur.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment CR123A lithium batterijen? Neem dan contact op met onze klantenservice.