123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

DeWalt

1 - 0 van 0

DeWalt

Accu's voor DeWalt gereedschap

Met het draadloze gereedschap van DeWalt weet u dat u goed zit. Daarom wordt dit gereedschap ook vaak gebruikt door professionals. Gereedschap van dit merk kenmerkt zich namelijk door zijn precisie, kracht en betrouwbaarheid. Bovendien zijn de apparaten mobiel en handig te gebruiken. Ze zijn hierdoor onmisbaar bij bijna elke klus. Een goede accu is dan wel noodzakelijk. Daarom vindt u op 123accu.nl een nieuwe of extra accu voor uw DeWalt-gereedschap.

Voordelen van DeWalt accu's

Accu's van DeWalt zijn licht van gewicht en compact. Hierdoor wordt het gebruiksgemak van deze accu's gegarandeerd. De accu's maken uw draadloze gereedschap niet onnodig zwaar, maar zijn juist makkelijk mee te dragen. Heel handig voor tijdens het klussen, want zo bent u een stuk flexibeler met uw gereedschap. Bovendien hebben de accu's die u op 123accu.nl kunt vinden geen last van het geheugeneffect en vrijwel geen zelfontlading.

De voordelen van de accu's op een rijtje:
 Lichtgewicht
 Compact
 Geen last van geheugeneffect
 Vrijwel geen zelfontlading

De juiste accu kiezen voor uw DeWalt gereedschap

Een gereedschapsaccu kan meestal tussen de 400 en 1000 keer opgeladen worden voordat het aan vermogen verliest. Als dit gebeurt wordt er ook wel gezegd dat de accu lui wordt. Zo kunt u er dan minder lang mee doen, loopt de accu sneller leeg en gaat het opladen langzamer. Als u te maken heeft met een luie accu is de aanschaf van een nieuwe accu aan te raden. Ook de aanschaf van een extra accu kan handig zijn. Zo kunt u de ene accu opladen terwijl u de andere gebruikt en kunt u altijd door blijven klussen.

Op 123accu.nl vindt u verschillende soorten accu's voor uw DeWalt-gereedschap. Zo hebben wij zowel originele als huismerkaccu's in ons assortiment. Accu's van ons eigen huismerk leveren dezelfde prestaties als originele accu's maar zijn wel een stuk goedkoper. Een voordelige optie dus. Bovendien zijn ze 100% compatibel met het DeWalt-gereedschap.

Hoe weet u nu welke accu u moet aanschaffen? Een paar punten om rekening mee te houden:
  • Voltage is een belangrijke graadmeter bij het aanschaffen van een accu. Ga uit van de volgende richtlijnen: accu's van 6 tot 15 volt zijn geschikt voor licht werk, accu's van 12 tot 18 volt voor middelzwaar werk en accu's van 18 tot 36 volt voor zwaar en langdurig werk. Houd altijd rekening met het voltage van uw apparaat en gebruik nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage. 
  • Via de 'zoek op apparaat'- en 'zoek op accunummer'-knoppen kunt u heel gemakkelijk navigeren naar de apparaatnaam of het accunummer van uw DeWalt gereedschap. Zo weet u zeker dat u de juiste accu aanschaft.
  • Bovenaan deze pagina vindt u het populairste gereedschap van DeWalt, zoals de DC740 boormachine en de DC728 boormachine.
Let op: De 10.8 volt-accu is de 12 volt-accu geworden. Dit betekent dat u gewoon een 12V-accu kunt aanschaffen voor uw 10.8V-apparaat. De 12V- en 10.8V-accu's zijn namelijk uitwisselbaar met elkaar. Voor Lithium Ion (Li-Ion) accu's geldt bovendien het volgende: de 18 volt-accu is de 20 volt-accu geworden.

Accu's voor DeWalt gereedschap kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw DeWalt gereedschap of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord