123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Tuingereedschap accu

Accu's voor tuingereedschap

Accu's voor tuingereedschap
 

Heggen inkorten, bomen snoeien, het gras maaien... het kan een hele klus zijn. Tenzij u elektrisch tuingereedschap heeft, want dan maakt dat het karwei al een stuk gemakkelijker. Doordat deze apparaten veelal draadloos zijn en werken op een accu kunt u eenvoudig uw voor- of achtertuin bijsnoeien. Dit is bovendien zuiniger voor het milieu omdat er, in tegenstelling tot gereedschap met een benzinemotor, geen CO2 uitstoot is. Bovenaan deze pagina vindt u allerlei accu's voor elektrisch tuingereedschap, zoals uw grasmaaier of heggenschaar. U kunt filteren op merk en vervolgens zoeken op modelnummer of type accu aan de hand van het partnummer.

Nieuwe tuingereedschap accu

Elektrisch tuingereedschap ligt vaak lang stil in de schuur en wordt maar enkele keren per jaar gebruikt. Hierdoor kan de capaciteit van de accu achteruit zijn gegaan. Of misschien gebruikt u al heel lang dezelfde accu, waardoor de werking minder krachtig is geworden en de accu minder lang meegaat. Voor een prettige en effectieve werkervaring is het wel belangrijk dat er een goede accu in uw tuingereedschap zit.

 

Onze 123accu.nl huismerk accu's zijn compatibel met elektrisch tuingereedschap van onder andere Makita, Bosch, Black + Decker, Gardena of Wolfgarten. De cellen en het formaat van onze huismerk accu's komen overeen met een originele accu en bevatten dezelfde capaciteit. Met een compatibel accu bent u voordeliger uit, waardoor u het bijhouden van uw bomen en struiken betaalbaar houdt.

 

Kies voor een nieuwe accu omdat uw huidige accu aan vervanging toe is of maak gebruik van een tweede accu zodat u achter elkaar kunt doorwerken. Wanneer u kiest voor een tweede of een vervangende accu van ons huismerk raden wij om het partnummer van de originele accu te gebruiken om op zoek te gaan naar een nieuwe accu. Zo weet u zeker dat u de juiste accu koopt.

Tuingereedschap accu bewaren

Staat uw tuin er weer netjes bij? Dan bergt u het tuingereedschap weer op in de schuur. Voor langdurig en optimaal gebruik van uw accu adviseren wij om de accu te bewaren op een droge plaats. Zorg ervoor dat u deze plek creëert in uw schuur, want warmte, vrieskou en vocht kunnen beschadigingen opleveren aan de accu. Als u het tuingereedschap lange tijd niet gebruikt, kunt u beter de accu uit het apparaat halen.

Accu's voor tuingereedschap kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw tuingereedschap of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten