123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tuingereedschap accu

Tuingereedschap accu kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan accu’s voor elektrisch tuingereedschap. U heeft een ruime keuze uit tuingereedschap accu’s van bekende merken zodat u iedere klus in de tuin gemakkelijk kunt uitvoeren. Zoek eenvoudig een vervangende of extra accu door te filteren op merk of op type apparaat.

Zoek op merk

Zoek op type apparaat

1 - 0 van 0

Accu’s voor tuingereedschap voordelig bestellenHeggen inkorten, bomen snoeien, het gras maaien... het kan een hele klus zijn. Tenzij u elektrisch tuingereedschap gebruikt, want dan maakt dat het karwei al een stuk makkelijker. Doordat deze apparaten veelal draadloos zijn en werken op een accu kunt u eenvoudig uw voor- of achtertuin bijhouden. Bovenaan deze pagina vindt u allerlei accu's voor elektrisch tuingereedschap. U kunt filteren op merk en vervolgens zoeken op modelnummer of type accu aan de hand van het partnummer.

Redenen voor een nieuwe tuingereedschap accu

Elektrisch tuingereedschap ligt vaak lang stil in de schuur en wordt maar enkele keren per jaar gebruikt. Hierdoor kan de capaciteit van de accu achteruit gaan. Of misschien gebruikt u al heel lang dezelfde accu, waardoor de werking minder krachtig is geworden en de accu minder lang meegaat. Voor een prettige en effectieve werkervaring is het belangrijk dat er een goede accu in uw tuingereedschap zit.

Het kiezen van een nieuwe accu voor tuingereedschap

Kies voor een nieuwe accu, omdat uw huidige accu aan vervanging toe is of maak gebruik van een tweede accu, zodat u achter elkaar kunt doorwerken. Kies voor een accu van het merk van uw tuingereedschap of kies voor onze 123accu huismerk accu’s. Wanneer u kiest voor een tweede of een vervangende accu van ons huismerk raden wij aan om het partnummer van de originele accu te gebruiken om op zoek te gaan naar een nieuwe accu. Zo weet u zeker dat u de juiste accu koopt.

Onze huismerk tuingereedschap accu’s

Onze huismerk accu's zijn compatibel met elektrisch tuingereedschap van onder andere Makita, Bosch, Black + Decker, Gardena of Wolfgarten. De cellen en het formaat van onze huismerk accu's komen overeen met een originele accu en bevatten dezelfde capaciteit. Met een compatibel accu bent u voordeliger uit, waardoor u het bijhouden van uw tuin betaalbaar houdt.

Beste manier om tuingereedschap accu’s te bewaren

Staat uw tuin er weer netjes bij? Dan bergt u het tuingereedschap weer op in de schuur. Voor langdurig en optimaal gebruik van uw accu adviseren wij om de accu te bewaren op een droge plaats met een constante temperatuur. Zorg ervoor dat u deze plek creëert, want warmte, vrieskou en vocht kunnen beschadigingen opleveren aan de accu.

 

Het wordt aangeraden om de accu op te bergen met minimaal 50% lading, om diepontlading te voorkomen. Als u het tuingereedschap lange tijd niet gebruikt, kunt u beter de accu uit het apparaat halen. Indien u het tuingereedschap langdurig weglegt, is het verstandig om de laadtoestand regelmatig te controleren en eventueel bij te laden.

Vervangen van een tuingereedschap accu

Hoe u uw tuingereedschap accu moet vervangen verschilt per product. Volg daarom altijd de instructies in de handleiding van de accu of het apparaat op. De meeste accu’s zijn te vervangen door de accu er af te schuiven of te klikken en deze vervolgens te vervangen met de nieuwe accu.

 

Voor accu’s van merken als Husqvarna en Robomow bestaan de accu’s uit bundels batterijen met een snoer en koppelsysteem. Deze accu’s worden, door middel van het ontkoppelen van de oude batterijen en het koppelen van de nieuwe batterijen, moeiteloos vervangen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom werkt mijn tuingereedschap accu niet goed?

Door het weinig gebruiken van uw tuingereedschap kan de capaciteit van de accu achteruitgaan. Ook als u de accu al een lange tijd regelmatig gebruikt, kan de werking van de accu minder krachtig worden. Daarnaast kan de werking ook worden beïnvloed door het niet juist opbergen van de accu.

Hoe kan ik mijn tuingereedschap accu het best bewaren?

Wij adviseren u om uw tuingereedschap accu te bewaren op een droge plek met een constante temperatuur. Warmte, kou en vocht kunnen de accu namelijk beschadigen. Ook wordt aangeraden om de accu op te bergen met minimaal 50% lading, om diepontlading te voorkomen. Haal de accu uit het apparaat als u het voor een lange tijd niet gaat gebruiken en controleer regelmatig de laadtoestand.

Hoe vervang ik mijn tuingereedschap accu?

Lees altijd eerst de instructies in de handleiding van de accu of het tuingereedschap. De meeste accu’s kunnen van het gereedschap worden afgeschoven of geklikt. Zo kunt u deze eenvoudig vervangen. Andere accu’s bestaan uit bundels batterijen met snoer en koppelsysteem. Hierbij moet de vorige accu ontkoppeld worden en de nieuwe accu gekoppeld worden.
 

Heeft u vragen over accu's voor uw tuingereedschap of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.