123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.

Emailadres:

Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2022:

22 apr 2022 - Ga de meivakantie opgeladen tegemoet

Van plan om een dagje uit of een aantal dagen weg te gaan? Bereid uzelf goed voor en bestel alvast een nieuwe óf extra voertuigaccu voor motors, boten, caravans, e-bikes en meer.
15 apr 2022 - Aangepaste levertijden

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
7 apr 2022 - T/m 24 april korting op Ecoflow-powerstations

Altijd en overal stroom nodig? Kies voor een draagbare powerstation, hiermee laadt u een groot aantal apparaten op. Dé stroomvoorziening voor vakantie, lange reizen en andere outdoor activiteiten. Nu tijdelijk korting op geselecteerde modellen van Ecoflow.
25 mrt 2022 - Onze accu's vallen in goede aarde

De lente is begonnen, tijd om de tuin klaar te maken voor zonnig weer! Van de heg snoeien tot het in elkaar zetten van een schutting: met behulp van onze tuingereedschapaccu's is elke klus zo gepiept.
10 mrt 2022 - Altijd en overal stroom

Altijd en overal bereikbaar zijn? Gebruik een powerbank of powerstation! Hiermee voorziet u apparaten overal van stroom. Ideaal wanneer u op vakantie gaat of een dagje uit bent.
24 feb 2022 - Op onze accu's kunt u bouwen

Staan er nog klussen op uw to-do-lijst? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Of u nu wilt boren of zagen: bij ons vindt u alle accu's om gereedschap kracht te geven.
10 feb 2022 - Geef apparaten een boost

Optimaal gebruikmaken van apparaten op de werkvloer? Geef het vermogen van laptops, barcodescanners, betaalautomaten en portofoons een boost: met deze accu's blijft uw bedrijf draaien!
14 jan 2022 - Voorkom stilstaan, vervang uw accu

Niets is zo vervelend als een lege accu. Maak uw voertuig alvast startklaar en bestel een nieuwe accu. Staat uw voertuig lang stil? Bestel een lader en houd de accu op spanning!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!