123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

e-reader

1 - 0 van 0

e-reader

Goedkope accu's voor uw e-reader kopen

E-reader banner

De voordelen van e-readers zijn eindeloos. De boeken die u hierop kunt lezen zijn goedkoper en pijlsnel aan te schaffen. Bovendien heeft u slechts één apparaat nodig om tientallen boeken mee te nemen. Geen gesleep meer met boeken op vakantie of naar het strand en geen last meer van dikke en dus lastig vast te houden boeken. Een e-reader met slecht werkende accu is alleen niet zo handig. Bent u net het spannende einde aan het lezen, valt uw e-reader uit. Voorkom dit en schaf op tijd een nieuwe accu aan!

Accu's voor uw e-reader

Een nadeel van het gebruik van een e-reader is namelijk dat u afhankelijk bent van de accu. U wilt natuurlijk niet onderweg zijn en met een lege e-reader komen te zitten. Een goede accu is dus eigenlijk onmisbaar.

Na een aantal jaar zal de accu van uw e-reader echter achteruitgaan. De batterij laadt minder goed op, gaat sneller leeg of zal er soms helemaal mee ophouden. Dit terwijl e-reader accu's juist een hoge capaciteit (mAh) horen te hebben, zodat u ook onderweg lang van uw boeken kunt genieten.

Op 123accu.nl schaft u daarom nieuwe e-reader accu's aan voor als uw oude accu kapot of aan vervanging toe is. Deze huismerkaccu's presteren net zo goed als de originele accu van uw e-reader, maar zijn wel een stuk voordeliger. Bovendien voldoen ze ook aan alle Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu, net als onze accu's voor bijvoorbeeld laptops en tablets.

Bij ons vindt u accu's voor allerlei e-readers van bekende merken, zoals Amazon, Kobo, Sony en Pandigital eBook. Zoek op merk, apparaat of accunummer om de juiste accu voor uw e-reader te vinden. Zo kunt u altijd blijven lezen, waar u ook bent!

Accu's voor e-readers kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over e-reader accu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord