123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Camera accu

Goedkoop een nieuwe camera accu bestellen

Accu's voor uw camera
 

Met een camera kunt u de mooiste momenten van uw leven vastleggen. Maar dan is het wel handig als de accu van uw camera het goed doet. Anders staat u net op die mooie berg of in dat leuke stadje en valt uw camera opeens uit. Zo mist u de mogelijkheid om de perfecte vakantiefoto's te maken. Bij ons koopt u een vervangende accu voor als uw huidige kapot is óf een extra accu voor als u weinig tijd heeft om op te laden.

Wanneer is uw accu aan vervanging toe?

Door goed met uw accu om te gaan kunt u de levensduur ervan wel verlengen. De accu van uw camera heeft namelijk niet het eeuwige leven. Door bijvoorbeeld het LCD-scherm van de camera en de geheugenkaart zo min mogelijk te gebruiken verlengt u de levensduur van de accu. Deze twee slurpen namelijk een enorme hoeveelheid energie. Daarnaast spreekt het uiteraard voor zich dat u het beste de camera kunt uitzetten als u er geen gebruik van maakt, dat het beter is om de accu te verwijderen als u de camera langere tijd niet gebruikt en dat u een ongebruikte accu op een koele en droge plek dient te bewaren. Dit zijn allemaal dingen die u kunt doen om te zorgen dat de accu niet te snel kapot gaat.

 

Als uw accu wel aan vervanging toe is kunt u dit duidelijk merken. U kunt dan namelijk minder lang met een volle accu doen, want hij loopt sneller leeg. Dit kan erg onhandig zijn als u veelvuldig gebruikmaakt van uw camera. Met een nieuwe of extra accu voor uw fotocamera kunt u ook onderweg of op reis extra lang fotograferen en filmen en heeft u geen last meer van een accu die continu leeg is.

Hoe vervangt u uw accu?

Camera-accu's zijn vaak zeer simpel te vervangen, gemakkelijker dan bijvoorbeeld bij accu's voor grotere apparaten. Het enige wat u meestal hoeft te doen is de accu in de houder schuiven. Hierbij hoeft u er vaak alleen maar voor te zorgen dat u de batterijvergrendeling en de batterijhouder niet beschadigd.

Hoe kiest u de juiste accu?

Bij het vervangen van een accu zijn een aantal zaken van belang. De belangrijkste punten sommen we voor u op:

  • Vorm: De vorm en de afmetingen van de accu moet overeenkomen met de originele accu. Anders past het niet.
  • Accuspanning: Ook de accuspanning van de vervangende accu dient overeen te komen met die van uw originele accu. Door een te laag of een te hoog voltage aan te sluiten kan uw fototoestel zeer slecht functioneren. Of, erger nog, zelfs onherstelbaar beschadigd raken. Dit kunt u voorkomen door een accu aan te schaffen met de juiste accuspanning.
  • Capaciteit: De capaciteit geeft aan hoeveel elektrische energie er opgeslagen kan worden. Is de capaciteit dus lager dan bij de originele accu, dan kunt u ook minder lang met de accu doen. Andersom geldt dit ook: een hogere capaciteit betekent dat u langer met uw toestel kunt werken.

Ons brede assortiment bestaat uit accu's voor camera's van meer dan 60 merken, waarbij u een ruime keuze heeft uit verschillende vormen, accuspanningen en capaciteiten. U vindt de nieuwe, juiste accu eenvoudig door het merk van uw (digitale) camera te selecteren en de naam van het apparaat of het accunummer van uw huidige accu uit te kiezen.

 

De camera-accu's van ons huismerk zijn een stuk goedkoper dan originele camera-accu's van Nikon, Canon, Panasonic, Fujifilm of Olympus, maar wel geschikt voor camera's van deze bekende merken. Al deze accu's voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ze leveren dezelfde prestaties als het origineel, maar zijn een stuk goedkoper!

 

Tip: Ook een tweede accu aanschaffen is zeer handig, zodat u ook als u tussentijds geen tijd heeft om op te laden altijd mooie foto's kunt maken. In dat geval zijn onze huismerkaccu's zeer geschikt, want ze kosten u minder geld, maar leveren wel perfecte prestaties.

 

Heeft u vragen over onze accu's voor camera's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten