123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Universele oplader

Bestel voordelig universele oplader online

Op deze pagina vindt u een breed assortiment aan universele opladers. Universeel wilt zeggen dat deze opladers niet voor één merk of een soort batterij, accu of apparaat geschikt zijn, maar voor meerdere van dat merk of die soort. Zo kan een universele acculader gebruikt worden voor meerdere autoaccu’s van verschillende merken en verschillende spanningen.

Ons assortiment universele opladers

Door de grote diversiteit aan vormen en maten batterijen, accu’s en apparaten zijn er ook zeer veel opladers. Zelfs al zijn deze opladers universeel, er zijn veel verschillende opladers nodig om alle apparaten te dekken. Daarom lichten wij hier kort toe welke universele opladers u bij ons kunt kopen:

  • Acculaders: Deze opladers zijn geschikt voor het opladen van diverse startaccu’s, bijvoorbeeld van de auto, vrachtwagen of motor. Het gaat hier vaak om loodaccu’s met een spanning van 12 V, maar er zijn ook acculaders die geschikt zijn voor andere soorten startaccu’s.
  • Universele accu oplader: Een universele accu oplader is ene oplader die specifiek is voor ontworpen om netstroom geschikt te maken voor het laden van diverse soorten accu’s.
  • Universele batterijen oplader: Een oplader die zoals de naam doet vermoeden gebruikt wordt voor het opladen van batterijen. De meeste batterijen opladers zijn geschikt voor het laden van meerdere van de toegankelijke formaten tegelijkertijd. Denk aan AA- en AAA-batterijen.
  • USB oplader: Handige en veelzijdige opladers die met een USB-kabel op een apparaat kunnen worden aangesloten. Kunnen daardoor bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opladen van diverse smartphones en camera’s.
  • USB oplader voor in auto: Een USB oplader voor in de auto is eigenlijk een adapter met aan een kant een autoaansluiting, en aan de andere kant één of meerdere USB aansluitingen. Zo kunt u met een USB-kabel uw apparaten koppelen met uw auto om zo de apparaten op te laden.
  • Universele laptop oplader: Onze universele laptop oplader is een hoge kwaliteit 15-delige kit die bestaat uit een adapter met kabel en maar liefst 14 opzetstukken om de adapter geschikt te maken voor diverse laptopaansluitingen.Let op: Er zit geen netstroomkabel bij deze oplader inbegrepen.
  • Universele stroomadapter: Een universele stroomadapter is ontworpen om stroom om te zetten naar een andere spanning en beschikt daarnaast over meerdere opzetstukken voor diverse aansluitingen. Denk aan diverse DC aansluitingen.
  • Draadloze Qi opladers: Met een draadloze Qi oplader kunt u draadloos (magnetisch) uw smartphone of andere device met Qi-techniek van stroom voorzien. Let wel op dat die niet bij alle smartphones werkt; deze moet voor Qi opladen geschikt zijn.
  • Oplader Apple Watch: Met deze oplader laadt u in zeer korte tijd uw Apple Watch op. We raden u niet aam om deze oplader voor andere smart watches te gebruiken.
  • Solar Charger: Een solar charger is een oplader die op zonne-energie werkt. Zo kunt u ook zonder toegang tot netstroom uw apparaten van stroom voorzien. Ideaal als u op reis of vakantie bent.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kost het als ik mijn oplader in het stopcontact laat zitten?

Dit ligt eraan of u een oplader met of zonder apparaat eraan in het stopcontact laat zitten. Als er geen apparaat aanzit verbruikt de oplader nog een beetje energie (enkele milliwatt uur, ook wel sluipverbruik). Met apparaat eraan kan het verbruik hoger zijn en dit is doorgaans ook slecht voor de accu van het apparaat.

Wat is het verschil tussen een adapter en een oplader?

In de volksmond wordt hiermee vaak hetzelfde bedoeld. Een adapter is werkelijk echter slechts één onderdeel; het blokje (meestal aan de stopcontact kant) die de spanning van het stopcontact omzet in een spanning die geschikt is voor het op te laden apparaat. De oplader is het geheel.

Is het erg als mijn oplader warm wordt?

Het hoort dat er tijdens het laadproces enige warmte in de oplader wordt opgebouwd. Dit hoort echter niet zo warm te worden dat u de oplader niet meer kunt aanraken. Wordt de oplader heel warm, dan kan dat wijzen op een defect en kunt u de oplader beter ontkoppelen.

Wilt u meer weten over onze universele opladers of heeft u wellicht vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten