123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Accu gereedschap

Accu gereedschap kopen?

Bestel voor een voordelige prijs accu gereedschap. Dit elektrisch gereedschap werkt op accu, dus zonder snoer, waardoor u gemakkelijk verschillende klussen thuis of in de werkplaats kunt uitvoeren. Wij verkopen dit gereedschap voor zowel de thuisklusser als de professional. Filter op merk en op het soort gereedschap om snel en eenvoudig het juiste accu gereedschap voor de klus te vinden.


1 - 21 van 21

Bestel accu gereedschap online

Accu gereedschap kopen?

Met accu gereedschap voert u klussen efficiënter uit dan met handgereedschap of elektrisch gereedschap met snoer. Het kost minder kracht, snoeren zitten niet in de weg, en is daardoor niet alleen sneller maar ook veiliger. De motoren en andere aandrijvingen in het gereedschap zijn namelijk voorzien van beveiliging tegen zaken als oververhitting.

 

In ons assortiment vindt u diverse soorten accu gereedschap, van schroefmachines en boormachines tot bouwradio’s, van verschillende merken, waaronder Makita, Black & Decker, Einhell en Metabo.

Voordelen van accu gereedschap

Accu gereedschap heeft vele voordelen, afhankelijk met wat voor gereedschap het wordt vergeleken. Uiteraard heeft accu gereedschap (elektrisch gereedschap over het algemeen) veel voordelen in vergelijking met handgereedschappen. Niet alleen scheelt het veel tijd en energie, maar sommige werkzaamheden zijn niet of nauwelijks uit te voeren met handgereedschappen, zoals het verwijderen van bouten uit beton.

 

In vergelijking met normaal elektrisch gereedschap is dat accu gereedschap zonder snoer werkt. Dit maakt accu gereedschap niet alleen overal inzetbaar, maar dit betekent ook dat er geen snoeren in de weg zitten als u de klussen wilt uitvoeren. Dat zorgt ook voor een veiligere werkomgeving.

Veelgestelde vragen

Wat is accu gereedschap?

Accu gereedschap is een vorm van elektrisch gereedschap, dat wilt zeggen gereedschap dat op elektrische spanning werkt, waardoor geen of in ieder geval minder spierkracht nodig is. Dit maakt andere werkzaamheden mogelijk of een stuk makkelijker. Accu gereedschap onderscheidt zicht van andere soorten elektrisch gereedschap door het feit dat het draadloos werkt; op een accu in plaats van een snoer.

Wat is ergonomisch accu gereedschap?

Als gereedschap ergonomisch is ligt het letterlijk beter in de hand. Vaak is de handgreep dusdanig gevormd dat het op een natuurlijke wijze in de hand zit, waardoor het een stuk comfortabeler is om mee te werken. Afhankelijk van de soort, grootte en het gewicht van het accu gereedschap kunnen er twee ergonomische handgrepen zijn, zodat u het gereedschap met twee handen kunt bedienen.

Wordt er een accu bij het gereedschap geleverd?

Dit verschilt per accu gereedschap. Sommige gereedschappen worden inclusief accu geleverd, andere gereedschappen exclusief accu. Een gereedschap dat zonder accu geleverd wordt zal ook voordeliger zijn, en u kunt bij 123accu.nl altijd de juiste accu kopen voor dit gereedschap.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment accu gereedschap? Of wilt u wellicht meer weten over andere producten op onze website? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.