123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Accu gereedschap

Accu gereedschap kopen?

Voor de aankoop van uw accu gereedschap bent u bij 123accu.nl aan het juiste adres. Met deze handige machines die op een accu werken kunt u overal zonder kabel of snoer uw werkzaamheden uitvoeren. Wij verkopen dit gereedschap voor zowel de thuisklusser als de professional. Op deze pagina bestelt u eenvoudig een basisapparaat of een compleet pakket met accu, lader én koffer. Bent u op zoek naar een nieuwe of extra accu? Bestel direct een gereedschap accu.

Accu gereedschap: Zoek op categorie

Bestel accu gereedschap online

Accu gereedschap kopen?

Al het accu gereedschap in ons assortiment zijn van merken die bekend staan om hun kwaliteit en veiligheid. Dat betekent dat de producten voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. De motoren van de machines zelf zijn beveiligd tegen de gevaren van het vaak zware werk dat zij moeten leveren, en de opladers zijn beveiligd tegen overladen.

Wat voor accu gereedschap kan ik op 123accu.nl vinden?

Wij hebben een groot en veelzijdig assortiment aan powertools, waarbij vrijwel alle soorten werkzaamheden gedekt zijn. Een aantal van de populairste powertools zijn:

  • Bouwradios: deze radio's combineren goede kwaliteit geluid met een zeer robuust design. Ze zijn daarom zeer geschikt voor gebruik op de bouw- of werkplaats of thuis tijdens het klussen. Sommige van deze radio's kunnen een val van 6 meter zonder merkbare schade doorstaan. Ook zijn ze goed beschermt tegen stof, wat op de bouw- of werkplaats meestal in overvloede aanwezig is. Vaak beschikken bouwradio's over extra aansluiting, bijvoorbeeld om een telefoon of audio device aan te sluiten.
  • Boor- en schroefmachines: misschien wel het meest essentiële gereedschap voor elke klusser. Een accu boormachine of een accu schroefmachine is bij de meeste werkzaamheden een handige powertool om te hebben. Tegenwoordig zijn dit vrijwel altijd combi-apparaten, waar zowel een schroef- als een boorfunctie mogelijk is. Hier zijn de klopboormachines een speciale groep powertools. Deze zijn bedoeld om met hun klopfunctiewerking in zeer sterke materialen als beton en metselwerk te kunnen boren.
  • Cirkelzagen: de cirkelzagen zijn de ideale accu zagen voor het zagen van dikkere materialen. Daarnaast zijn het robuuste apparaten met een langere levens- en accuduur en kunnen daardoor ook op grotere schaal worden ingezet, bijvoorbeeld als er een groot aantal planken gezaagd moet worden. Voor de meeste cirkelzagen zijn verschillende zaagbladen beschikbaar voor verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof.
  • Decoupeerzagen: dit zijn de zagen voor het delicatere zaagwerk waar precisie van groot belang is. Door het zeer dunne zaagblad kan er met grote zorgvuldigheid bochten, hoeken en vormen gezaagd worden.
  • Stofzuigers: deze accu stofzuigers zijn de ideale schoonmaakhulp voor vrijwel elke situatie. Omdat de stofzuigers niet afhankelijk zijn van een kabel kunt u de stofzuiger bijvoorbeeld meenemen op reis of in de auto. Uiteraard kunt u deze ook gebruiken voor het schoonmaken van de auto of wellicht het uitzuigen van de cabine van een vrachtwagen. Sommige stofzuigers zijn zelfs voorzien van HEPA filters, waardoor er extra veel stof wordt opgevangen.
Daarnaast vindt u ons assortiment onder andere ook multitools, haakse slijpers en schuurmachines. Ons assortiment wordt constant groter, dus hou goed de pagina in de gaten.

Wat zijn de voordelen van accu gereedschap?

Het vanzelfsprekende voordeel van gereedschap dat op accu werkt is dat het werk een stuk makkelijker gaat dan met handgereedschap. Sommige werkzaamheden zijn met handgereedschap zelfs onmogelijk, omdat er zeer veel kracht bij nodig is, zoals bij het verwijderen van bouten uit beton.

 

Daarnaast is ons accu gereedschap dus altijd draadloos, of het heeft in ieder geval de mogelijkheid om draadloos te werken. Dat wil zeggen: zonder netstroom. Het gereedschap in ons assortiment werken altijd op een accu, soms zelfs op meerdere. Daardoor zijn ze veel makkelijker inzetbaar, bijvoorbeeld op plekken waar geen stroomvoorziening op handen is, of waar een kabel of snoer al snel in de weg zit. Dat is natuurlijk vooral handig bij het klussen thuis of op de werkplaats.


Heeft u vragen over ons accu gereedschap, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten