123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Telefoon opladers

Telefoon oplader kopen?

Bestel voordelig een oplader voor uw telefoon. Wij verkopen opladers voor onder andere Apple iPhones, Samsung telefoons en Xiaomi telefoons. Bestel vandaag nog een telefoon oplader en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig een oplader voor uw telefoon

Het is belangrijk dat u een juiste oplader voor uw telefoon heeft. Bij ons vindt u dan ook verschillende soorten opladers voor verschillende telefoons en merken. Wij verkopen zowel normale telefoon opladers als snelladers. Lees hieronder meer over ons assortiment telefoon opladers.

Assortiment telefoon opladers

In ons assortiment telefoon opladers vindt u voor een paar merken opladers. De opladers die wij verkopen zijn onder andere voor de volgende telefoonmerken:

  • Apple iPhone
  • Samsung
  • Xiaomi
  • Huawei
  • OPPO

Bij elk van deze merken hebben wij een ruim aanbod aan opladers. Zo verkopen wij naast gewone opladers ook snelladers.

Telefoon snelladers

Snelladers zijn de afgelopen jaren erg populair geworden en worden dan ook veel gebruikt. Snelladers maken het mogelijk om een apparaat zoals een telefoon razendsnel op te laden. Echter zijn er ook veel vragen over hoe een snellader mogelijk slecht is voor de batterij van een telefoon. Snelladers zijn over het algemeen niet schadelijk voor de batterij van uw telefoon, mits u rekening houdt met een aantal dingen. Eén hiervan is hitte ontwikkeling. Snelladers kunnen warmte genereren tijdens het opladen, vooral wanneer ze een hoger vermogen leveren. Hoge temperaturen kunnen de levensduur van de batterij negatief beïnvloeden. Zorg er daarom voor dat uw telefoon op een goed geventileerde plaats ligt tijdens het opladen en vermijd het gebruik van de telefoon tijdens intensief opladen.

 

Een ander punt wat handig is om rekening mee te houden, is de batterijkwaliteit van uw telefoon. Oudere telefoons met versleten batterijen kunnen mogelijk niet zo goed reageren op snelladers, wat kan leiden tot snellere slijtage van de batterij. In dergelijke gevallen kan het verstandig zijn om te kiezen voor een reguliere lader om de levensduur van de batterij te verlengen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een telefoon oplader?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden bij het kopen van een telefoon oplader. Het is onder andere belangrijk om te kijken naar de geleverde stroom (Watt). Hoe hoger dit is, hoe sneller uw telefoon oplaadt. Een ander iets is de connector. Als deze niet overeenkomt past het snoer niet in de oplader en kunt u het niet gebruiken.

Hoe kan ik mijn mobiel opladen zonder oplader?

U kunt dit op verschillende manieren doen. U kunt uw telefoon opladen door middel van een powerbank. Ook verkopen wij powerbanks op zonne-energie. U kunt uw telefoon ook opladen in de auto via een USB autolader. Verder kunt u het ook opladen via uw laptop.

Is een snellader schadelijk voor mijn telefoon?

Over het algemeen niet. Probeer alleen gebruik te maken van hoge kwaliteit snelladers. Houd daarnaast rekening met het feit dat de oplader warm kan worden door het hoge vermogen dat de oplader heeft. Zorg ervoor dat u uw telefoon oplaadt op een goed geventileerde plek.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment telefoon opladers? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.