123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GPS

1 - 0 van 0

GPS

Bestel voordelig een nieuwe GPS accu

Een goed navigatiesysteem in bezit hebben is in de huidige tijd bijna noodzakelijk, omdat we altijd op pad zijn. U wilt natuurlijk niet onderweg verdwalen. Met een goed werkend GPS systeem kunt u met een gerust hart in de auto stappen en vindt u altijd de weg naar uw bestemming. Maar als de accu het onderweg begeeft zit u natuurlijk alsnog in de problemen. Om dit te voorkomen koopt u op 123accu.nl voordelig nieuwe, vervangende of extra GPS accu's.

Accu's voor GPS systemen

Uw navigatiesysteem vervult al snel een onmisbare rol in de auto of tijdens een avontuurlijke hike. Maar hoe meer u er gebruik van maakt, hoe meer de accu natuurlijk slijt. Na een tijdje zult u daarom merken dat de accu sneller leeg is en dat de GPS vlugger uitvalt. Als de accu het helemaal begeeft is het echt tijd om een nieuwe aan te schaffen. Dankzij 123accu.nl hoeft dit geen dure investering te zijn!

In onze webshop vindt u goedkope nieuwe accu's voor uw GPS systeem. Ons brede assortiment bestaat onder andere uit accu's of batterijen voor navigatiesystemen van grote merken als Garmin en TomTom. De accu's van ons huismerk zijn voordeliger dan originele accu's, maar leveren wel dezelfde prestaties. Op een TomTom Go-accu bespaart u bijvoorbeeld al snel 40 tot 50 procent op de aanschafprijs, terwijl de huismerkaccu net zo goed werkt als de originele accu.

U kunt zelf de juiste accu of batterij selecteren voor uw eigen navigatiesysteem. Dit doet u door te selecteren op het merk van de GPS die u heeft. Vervolgens kunt u het accunummer of het apparaatnummer selecteren, zodat u altijd de juiste accu aanschaft voor uw systeem.

Hoe vervangt u de accu?

Hoe de accu vervangen moet worden verschilt uiteraard per apparaat. Hiervoor heeft u meestal wel kleine schroevendraaier nodig waarmee u het navigatiesysteem kunt openen. Als de nieuwe batterij er weer in zit moet u deze eerst minstens twee uur opladen voordat u het navigatiesysteem weer kunt gebruiken.

Wist u bovendien dat u de accu van veel GPS systemen ook kunt opladen met een powerbank? Deze compacte externe accu's laden uw apparaat op zonder dat u een 12V-aansluiting nodig heeft in uw auto. Ideaal voor als u vaak en langdurig op pad bent. Zo vindt u altijd de weg naar uw bestemming.

GPS accu's kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw navigatiesysteem of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord