123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Canon

Canon videocamera accu kopen?

Bij ons vindt u voordelige 123accu huismerk accu’s. Bestel vandaag een accu en u krijgt het morgen thuisbezorgd. Zoek op apparaat of zoek op accunummer om een compatibele accu te vinden.

1 - 0 van 0

Canon

Bestel voordelig een Canon videocamera accu online

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan Canon videocamera accu’s. U zult zien dat dit 123accu huismerk accu’s zijn. Deze werken net zo goed als originele Canon videocamera accu’s. Het enige verschil is dat onze 123accu huismerk accu’s voordeliger zijn dan de originele Canon accu’s.

Canon videocamera accuduur verlengen

Er zijn een aantal manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat u langer gebruikt kunt maken van uw Canon videocamera accu. Een manier is om extra verbindingsmogelijkheden uit te schakelen. Duurdere videocamera’s kunnen beschikken over functies zoals bluetooth, wifi en GPS. Deze functies vergen energie. Gaat u deze functies niet gebruiken? Schakel ze dan uit totdat u ze nodig heeft.

 

Een tweede manier is om alle beeldmateriaal achteraf pas te bekijken op bijvoorbeeld een pc. Op het moment dat u iets heeft opgenomen en het steeds op uw videocamera gaat bekijken en beoordelen of het weg kan of niet, loopt de accu steeds meer leeg. Bekijk en beoordeel alle beelden dus pas achteraf op een pc en zoek dan uit wat verwijderd kan worden en wat niet.

 

Tot slot wordt het ook aangeraden om de accu uit de camera te halen wanneer u de camera niet gebruikt. Stroom kan namelijk nog onttrokken worden, ondanks dat de camera uitstaat. Dit kan ervoor zorgen dat de accu zo diep ontlaadt, dat het uiteindelijk niet meer wilt opladen.

 

Voor meer tips kunt u onze blog over het verlengen van uw videocamera accuduur lezen.

Juiste Canon videocamera accu zoeken

U kunt op twee manieren een juiste Canon videocamera accu zoeken. De eerste mogelijkheid is zoeken op apparaat. Hier ziet u alle modellen staan, gecategoriseerd per serie. Als u uw model heeft gevonden, kunt u er op klikken en dan ziet u de compatibele aangeboden accu’s. Kijk wel goed naar de spanning. Die dient overeen te komen met uw originele/oude accu.

 

Ook kunt u zoeken op accunummer. Wanneer u hierop klikt ziet u een lijst met verschillende accunummers staan. Zoek die van u en klik erop. U ziet dan ook weer de compatibele accu’s voor uw Canon videocamera. Weet u uw accunummer niet? Kijk dan op de accu zelf, hier staat het nummer genoteerd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe laad ik mijn Canon videocamera accu op?

Zorg er allereerst voor dat de videocamera staat uitgeschakeld. Vervolgens dient u ervoor te zorgen dat de accu in videocamera zit. Plaats de USB-kabel in de videocamera en het andere uiteinde in een computer of voedingsadapter om de accu op te laden.

Hoe lang duurt het om een Canon videocamera accu op te laden?

Over het algemeen duurt dit ongeveer 2-2,5 uur. Dit is echter bij de juiste omgevingsfactoren, zoals een kamertemperatuur van 23 graden. Wanneer het bijvoorbeeld een stuk kouder is, kan het langer duren voordat de videocamera accu volledig is opgeladen.

Hoe berg ik het best mijn Canon videocamera accu op?

Het is belangrijk dat de accu uit de videocamera wordt gehaald wanneer u voor langere tijd uw camera niet gebruikt om diepe ontlading te voorkomen. Ondanks dat de camera uitstaat, wordt er nog stroom onttrokken. Bewaar de accu verder op een droge plek zonder temperatuurverschillen.

Voor meer tips over het opbergen van uw videocamera accu, kunt u onze blog over het gebruik van een videocamera accu lezen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen.