123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Betaalautomaat

Betaalautomaat accu’s kopen?

Bestel bij ons voordelig accu’s voor betaalautomaten. U vindt in ons assortiment accu’s voor betaalautomaten van verschillende merken, zoals Sagem en Verifone. Bestel vandaag nog een accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Betaalautomaat

Accu's voor uw betaalautomaat

Accu's voor betaalautomaat

Tegenwoordig zijn betaalautomaten niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Waar we vroeger de straat nog op moesten met wat brief- en muntgeld op zak hebben we tegenwoordig alleen nog maar een pinpas nodig. Uit recent onderzoek blijkt dan ook dat minder dan 40 procent van de betalingen met contant geld gedaan wordt. Pinnen wordt steeds populairder. Een goede accu voor in uw betaalautomaat is dan ook een vereiste.

Accu's voor uw pinautomaat

Betaalautomaten moeten langdurig goed kunnen functioneren. De accu levert hier een grote bijdrage aan. Hoe ouder het apparaat (en dus ook de accu) is, hoe slechter hij gaat werken en hoe lager de capaciteit wordt. Dit kan zomaar eens tot gevolg hebben dat de accu het begeeft en de pinautomaat het niet meer doet. Op een drukke zaterdagmiddag is dat zeker een probleem.

Bij ons bestelt u daarom vervangende of reserve-accu's voor uw (draagbare) betaalautomaten of pinsystemen, bijvoorbeeld van bekende merken als VeriFone en Sagem. Hiermee voorkomt u dat u door een falende accu betalingen en omzet misloopt. Dit zou namelijk zonde zijn als u bij ons scherp geprijsde en razendsnel geleverde accu's kunt vinden.

De pinautomaataccu's van het 123accu huismerk voldoen uiteraard aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu. De accu's presteren net zo goed als de originele, maar zijn een stuk goedkoper. Bovendien zijn ze allen beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Hierdoor verlopen alle transacties op een veilige manier.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik accu’s voor betaalautomaten?

Accu’s voor betaalautomaten koopt u onder andere bij 123accu.nl. Wij verkopen accu’s voor betaalautomaten van verschillende merken voor een voordelige prijs.

Wanneer moet ik de batterij van mijn betaalautomaat vervangen?

Over het algemeen merkt u dit vanzelf. Het kan zijn dat uw betaalautomaat niet meer goed werkt of helemaal niet meer aangaat. Een accu voor een betaalautomaat gaat gemiddeld zo’n 3 jaar mee.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment betaalautomaat accu’s of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.