123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Milwaukee

Milwaukee gereedschap accu kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een vervangende of extra accu voor uw elektrisch gereedschap van Milwaukee. In ons assortiment vindt u originele en compatibele accu’s, voor diverse spanningen (V) en capaciteiten (Ah), die op apparaat of op accunummer te zoeken zijn, zodat u eenvoudig een geschikte accu kunt vinden.

1 - 0 van 0

Milwaukee

Bestel Milwaukee gereedschap accu online

De prestaties van uw accu gereedschap zijn in grote mate afhankelijk van de accu. Dit is bij het elektrisch gereedschap van Milwaukee niet anders. Wanneer een accu (bijna) leeg is, niet meer naar behoren werkt, of beschadigd is zult u merken dat het gereedschap waar de accu op draait ook niet meer goed werkt. Het is dan ook altijd handig om of een tweede accu te hebben, zodat u te allen tijde van accu kunt wisselen, of om uw bestaande accu door een nieuw exemplaar te vervangen.

De juiste accu vinden voor uw Milwaukee apparaat

Op onze website kunt u op drie manieren de juiste accu vinden voor uw Milwaukee apparaat. Aan de bovenkant van de pagina vindt u een achttal accu series die veel gebruikt worden. Deze accu’s zijn beschikbaar in diverse capaciteiten, en zowel in originele als huismerk varianten.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om te zoeken op apparaat of te zoeken op accunummer. Zoeken op apparaat is vooral handig als u niet exact weet welke accu u heeft, maar wel weet voor welk elektrisch gereedschap u een vervangende of extra accu wilt kopen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke accu moet ik hebben voor mijn Milwaukee apparaat?

Dit is afhankelijk van het apparaat. Het belangrijkste is dat de accu past en dat de spanning (ook wel het voltage) overeenkomt met de spanning van het apparaat. Wanneer u een accu met ene andere spanning op uw elektrisch gereedschap aansluit kan er schade ontstaan aan zowel het apparaat als de accu, met alle gevolgen van dien. Maak gebruik van onze zoekfuncties (op apparaat of accunummer) om de juiste accu te vinden.

Kan ik een accu met een andere capaciteit op mijn Milwaukee apparaat gebruiken?

Ja u kunt accu’s met een andere capaciteit gebruiken. Zolang de accu op het apparaat past en de spanning overeenkomt, kunt u variëren in de capaciteit van de accu, zodat u bijvoorbeeld een grotere accu met meer capaciteit kan gebruiken op uw gereedschap om op die manier langer te kunnen klussen.

 

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina? Of wilt u meer weten over ons assortiment Milwaukee gereedschap accu’s? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.