123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Scheerapparaat

1 - 0 van 0

Scheerapparaat

Bestel goedkoop nieuwe batterijen voor uw scheerapparaat

Elektrische scheerapparaten zijn ideaal! Geen geknoei meer met scheerschuim of gedoe met botte scheermesjes. Na langdurig gebruik zult u alleen misschien merken dat de batterijen wat minder goed gaan werken. In dat geval kunt u bij 123accu.nl heel gemakkelijk een nieuwe, oplaadbare batterij aanschaffen.

Batterijen voor uw scheerapparaat

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan verschillende oplaadbare accu's voor scheerapparaten. We hebben accu's voor diverse A-merken, zoals Philips, Braun en Remington. Om de juiste batterij te vinden hoeft u alleen maar het merk en het type van uw scheerapparaat te selecteren en u vindt alle geschikte batterijen. Zorg ervoor dat u de batterijen in hetzelfde formaat koopt als de originele batterijen, anders kunnen er problemen ontstaan.

U vindt in onze webshop daarnaast oplaadbare batterijen met en zonder soldeerlippen. Bekijk uw apparaat om te zien welke batterij daar precies in zit. Voor het vervangen van accu's van scheerapparaten kunt u de volgende stappen volgen:
  1. Laat het apparaat eerst helemaal leeglopen, anders bestaat er de kans dat u een elektrische schok krijgt.
  2. Open de behuizing van het scheerapparaat.
  3. Open het apparaat zelf door de behuizing zachtjes uit elkaar te trekken. Controleer de polariteit (+ en -) van de accu goed en bekijk hoe de accu in het apparaat zit. Dit is belangrijk, want zo moet de nieuwe batterij ook in het apparaat komen.
  4. Verwijder de lege accu. Als de accu aan de chip is gesoldeerd, kunt u het beste een draadjesknipper gebruiken om de batterij los te maken.
  5. Plaats de nieuwe accu op de chip. De accu moet goed tegen de chip aandrukken voor een juiste verbinding. Dit moet opnieuw worden gesoldeerd.
  6. Monteer het apparaat. Laat hem 3 tot 5 keer volledig op- en ontladen voor het beste resultaat en voor optimaal gebruik van de accu. Test zo of alles goed werkt.
Ook nog accu's nodig voor andere apparaten in uw badkamer? Wij hebben bijvoorbeeld ook accu's voor tandenborstels in ons assortiment. Hiermee kunt u weer even vooruit!

Let op: verkeerd plaatsen kan voor schade zorgen aan de batterij.

Accu's voor scheerapparaten kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor scheerapparaten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord