123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Screenprotectors

Screenprotectors kopen?

Op deze pagina vindt u screenprotectors voor de bekende smartphone, tablet en smart watch merken. Met screenprotectors behoedt u het scherm van uw device tegen krassen en valschade. Bij ons koopt u screenprotectors met extra hard glas voor Apple, Huawei en Samsung.

Bescherm uw schermen met screenprotectorsHet scherm van een telefoon is zeer gevoelig. Eén keer laten vallen kan al fataal zijn. En het vervangen van een touchscreen is duur en kost vaak een hoop tijd. Dan kunt u dus beter investeren in een goede screenprotector. Op 123accu.nl vindt u screenprotectors voor telefoons van Apple en Samsung, voor tablets en zelfs voor camera's.

Waarom een screenprotector?

Aan het gebruik van screenprotectors kleven vele voordelen. Het scherm van uw telefoon wordt hiermee beschermd tegen krassen, barsten en vuil. Ook als u al wel een barst heeft kan een screenprotector nog handig zijn, hij houdt dan namelijk de stukjes glas beter bij elkaar.

Screenprotectors worden ook steeds belangrijker. Nieuwere telefoons zijn namelijk vaker voorzien van een 'edgeless' design. Dit betekent dat de stevige beschermranden zijn vervangen voor een mooi aflopend scherm. Hoewel dit luxueuzer staat, maakt dit de telefoon natuurlijk ook gevoeliger. Niet de behuizing maar het telefoonscherm vangt namelijk de klap wanneer u uw telefoon laat vallen. Bovendien wordt het repareren van telefoonschermen ook steeds duurder. Nog meer redenen om hier voorzichtig mee om te gaan.

Er zijn zowel glazen als plastic screenprotectors op de markt. Op 123accu.nl vindt u alleen glazen screenprotectors, omdat wij van mening zijn dat dit soort protectors de beste bescherming bieden. Een glazen protector is dikker, steviger en is beter in het opvangen van de klap als u uw telefoon laat vallen. U loopt dan wel het risico dat het glas breekt, maar dit is eenvoudig weer te vervangen. 

Een andere keuze die u kunt maken is of u een matte protector wilt of niet. Matte screenprotectors hebben een ingebouwd laagje dat het zonlicht weerkaatst en reflectie tegengaat. Dit is bijvoorbeeld handig voor gebruik in de zon. Wel oogt het scherm van uw telefoon door deze laag wat donkerder dan bij een niet-matte protector.

Montage van de screenprotectors

Montage van de glazen screenprotectors is vaak eenvoudig. U kunt u ze er gewoon opplakken. Heeft u niet zo'n betrouwbare vaste hand? Bij sommige screenprotectors wordt een Easy Applicator geleverd. Dit is een handig apparaatje waarmee u de screenprotector kunt opplakken. Hiermee vergroot u de kans dat uw screenprotector helemaal perfect aangebracht wordt.

Maar hoe werkt dit? Voordat u de protector gaat aanbrengen, is het verstandig om alle accessoires te verwijderen van de telefoon, zoals hoesjes, oortjes, opladers en oude screenprotectors. Dan dient het scherm grondig schoongepoetst te worden, totdat er geen vlekje of andere imperfectie meer op zit. Vervolgens gebruikt u de applicator om te zorgen dat de beschermlaag er op een goede manier opgeplakt wordt. Dit werkt eenvoudig: u hoeft slechts de applicator over de telefoon heen te leggen en goed aan te drukken om de screenprotector gegarandeerd goed over uw scherm heen te bevestigen. Hiermee is uw telefoon voorlopig beschermd tegen schade.

Screenprotectors kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over screenprotectors of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten