123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Levering

VerzendkostenDe verzendkosten binnen Nederland en Belgie zijn afhankelijk van het totale orderbedrag en de vervoerder.

Verzendkosten Nederland
 
Orderbedrag t/m € 50,- Orderbedrag meer dan € 50,- 
123accu kiest vervoerder € 4,95 € 3,95
DHL € 5,95 € 4,95
DHL avondlevering € 6,95 € 5,95
PostNL € 5,95 € 4,95
DHL afhaalpunt € 4,95 € 3,95
PostNL afhaalpunt € 4,95 € 3,95


Verzendkosten België

 
Orderbedrag t/m € 50,- Orderbedrag meer dan € 50,- 
123accu kiest vervoerder € 5,95 € 4,95
PostNL € 6,95 € 5,95
Bpost € 6,95 € 5,95
PostNL afhaalpunt € 5,95 € 4,95
Bpost afhaalpunt € 5,95 € 4,95

123accu kiest de vervoerder
Bij 123accu mag u zelf bepalen welke vervoerder uw pakketje aflevert. Maar u kunt de keuze ook aan ons overlaten. Wij kijken op het moment van verzenden welke vervoerder meer ruimte heeft in de vrachtwagen. Zo kunnen wij efficiënter verzenden, waardoor minder vrachtwagenritten nodig zijn en het milieu wordt ontlast. Bovendien kunnen wij de verzendkosten dan zo laag mogelijk houden (ondanks de jaarlijks stijgende tarieven bij de vervoerders).
 
U ontvangt uw pakketje van PostNL óf DHL (Nederland) of PostNL óf Bpost (België). Beide vervoerders bieden een vergelijkbare service, snelheid en betrouwbaarheid.
 
Voorbeeld: 
In elke vrachtwagen passen 33 pallets met pakketjes. Wanneer de ene vervoerder 28 pallets heeft (1 vrachtwagen) en de andere vervoerder 36 pallets heeft (2 vrachtwagens), rijden er in totaal 3 vrachtwagens. En dat terwijl het aantal pallets ook in 2 vrachtwagens zou passen, als de verdeling net iets anders was!
   

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
 
Terug naar klantenservice
 
VerzendmethodeBij 123accu.nl kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.
 

Bezorgd door DHL - alleen binnen Nederland
Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Avondlevering door DHL -
alleen binnen Nederland
Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 17.30 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 16.00 en 21.30 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.
 

Afhalen bij een DHL ServicePoint -
alleen binnen Nederland
U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint bij u in de buurt.

 
 

Bezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht per e-mail. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt 

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden. 


Thuisbezorgd door bpost
Uw bestelling wordt bezorgd op maandag t/m vrijdag. Als u niet thuis bent, wordt het pakket geleverd volgens uw leveringsvoorkeuren: bij een buur, op een veilige plaats, in een afhaalpunt of pakjesautomaat. Als u geen leveringsvoorkeuren heeft ingesteld en niet thuis bent, ontvangt u een afwezigheidsbericht in uw brievenbus. Binnen 14 kalenderdagen kunt u het pakket afhalen in het afhaalpunt.

 
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Levertijd
Bij 123accu.nl kan uw bestelling al binnen 24 uur worden bezorgd. 


Bestellingen op werkdagen tot 23.59 uur geplaatst en betaald met iDEAL of PayPal, worden de volgende dag al geleverd met PostNL. Als u kiest voor een van onze andere betaalmethoden kunnen wij uw order tot 22.00 uur verwerken.

 
Bezorging door DHL (thuis of bij een afhaalpunt) - alleen binnen Nederland
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 21.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21.00 uur Woensdag
Woensdag voor 21.00 uur Donderdag
Donderdag voor 21.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21.00 uur Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag voor 17.00 uur Dinsdag
   
Bezorging door PostNL (thuis of bij een afhaalpunt) 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23.59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 17.30 uur Maandag
     
Bezorging door bpost (thuis of bij een afhaalpunt)
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 18:30 uur Dinsdag
Dinsdag voor 18:30 uur Woensdag
Woensdag voor 18:30 uur Donderdag
Donderdag voor 18:30 uur Vrijdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag voor 17:30 uur Dinsdag

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Als u voor DHL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DHL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. 

Als u voor PostNL heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van PostNL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  


Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen

Uw bestelling wordt één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van DHL of PostNL bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie.
 
Terug naar klantenservice Terug naar boven

AfleveradresAls u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van DHL of PostNL, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres. U kunt er ook voor kiezen om het pakket direct af te laten leveren bij een DHL ServicePoint of PostNL pakketpunt.
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Bezorgen in het buitenlandAls u een bestelling wilt plaatsen vanuit België, kan dit eenvoudig online. Klik hier voor meer informatie. Ook kunt u online eenvoudig een factuur- of afleveradres in België kiezen.

Andere landen
Wilt u een bestelling laten bezorgen in een ander land binnen Europa? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. De bestelling kan alleen geleverd worden in Nederland of België. Wij kunnen helaas geen pakketten leveren aan andere landen in Europa.
Terug naar klantenservice Terug naar boven