123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2021:

17 dec. 2021 - Breng uw kerstdorp tot leven

Lantaarnpalen, een vuurkorf, verlichte winkels... Een levendig kerstdorp ontstaat door mooie verlichting. Voeg betovering toe aan uw kerstdecor en voorzie het kleine volk van licht met deze batterijen.
10 dec. 2021 - Kerst: tijd voor de familiefoto

Staat die gezellige familiefoto bij u ook weer op de planning aankomende kerst? Dan kost het waarschijnlijk heel wat pogingen voordat iedereen tevreden is. Met een grote geheugenkaart legt u de hele kerst vast!
26 nov. 2021 - Black Friday 2021!

Onze accu's zijn net zo krachtig als onze deals! Profiteer t/m Cyber Monday van 20% korting op alle huismerkaccu's en -batterijen!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Wij beginnen vroeg aan Black Friday! Batterij of accu nodig? Al onze huismerkartikelen bestel je nu met 20% korting!
12 nov. 2021 - Schoencadeautjes

Op zoek naar een leuk én handig cadeau voor Pakjesavond? Ga voor een sierlijk telefoonhoesje, handige powerbank of stoere koptelefoon. Leuk voor in de schoen van elke volwassene! Bekijk alle accessoires hier.
5 nov. 2021 - Tip: stil stroomverbruik

Wist u dat opladers ook energie verbruiken als er geen apparaat aan gekoppeld is? Trek ze na gebruik uit het stopcontact en voorkom energieverspilling! Meer tips om je energiekosten laag te houden? Lees ons blog!
29 okt. 2021 - Lezend de winter door!

Tijdens het lezen van een boek wilt u natuurlijk niet dat de accu van uw e-reader het begeeft. Vervang nu de accu en u zult weer vele boeken lezen!
15 okt. 2021 - Maak de tuin winterklaar

Het najaar is een goede tijd om uw tuin winterklaar te maken. Met een nieuwe accu voor het elektrisch tuingereedschap gaat het snoeien van een haag en het wegblazen van bladeren een stuk makkelijker.
4 okt. 2021 - Een portret van uw huisdier

Dierendag is een uitstekend moment om uw huisdier extra aandacht te geven. Maak bijvoorbeeld een mooi portret van uw kameraad. Een mooi moment om ook de accu van uw fototoestel te controleren!
1 okt. 2021 - Haal alles uit uw stofzuiger

Kan uw robot- of steelstofzuiger wel wat extra power gebruiken? Met een huismerkaccu en onze handige tips haalt u het beste uit uw stofzuiger! U leest het in ons blog.
24 sep. 2021 - Babyfoon: onmisbaar met een kleine

Babyfoons zijn onmisbaar op de kinderkamer, maar de accu is net zo belangrijk! Blijf uw kindje goed in de gaten houden en haal alles uit uw babyfoon met een nieuwe accu.
17 sep. 2021 - Een lang leven voor uw batterijen

Weet u hoe u batterijen en accu's het beste bewaart, onderhoudt en oplaadt? Met onze handige tips en tricks gaan uw batterijen en accu's langer mee!
10 sep. 2021 - Noodverlichting in orde?

Weet u dat de accu's van noodverlichting elke 4 jaar vervangen moeten worden? Onze huismerkaccu's presteren net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk goedkoper. Bestel ze hier!
3 sep. 2021 - De beste laptopaccu kiezen

Uw laptopaccu is na verloop van tijd aan vervanging toe, maar waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe accu? Lees in ons nieuwste blog welke factoren belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste laptopaccu.
27 aug. 2021 - Accu's voor industriële machines

Voor deep cycle en semi tractie accu's bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgt u ervoor dat onder meer uw schrob- en veegmachine, vorkheftruck en hoogwerker goed en veilig blijven functioneren!
19 aug. 2021 - Internationale dag van de fotografie

Vandaag is het 'World Photography Day'! Bent u (hobby)fotograaf? Verwen uw camera met een nieuwe accu. Zo liggen er nog vele mooie foto's in het verschiet!
13 aug. 2021 - Mileuvriendelijk telefoonhoesje

Een telefoonhoesje dat uw telefoon beschermt, voorzien is van mooi artwork én dat duurzaam is? Dat zijn de hoesjes van LEAFF! Niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar ook biologisch afbreekbaar.
6 aug. 2021 - Zorgeloze autovakantie

Uw telefoon gebruiken voor de navigatie én voor het luisteren naar muziek? Dat is met een usb-oplader voor in de auto mogelijk. U laadt hiermee meerdere telefoons tegelijk op. Zo komt u met een volle batterij op uw vakantiebestemming aan!
30 jul. 2021 - Navigeren op de fiets

Lange fietstochten zijn heerlijk. Tenminste, als u de weg weet. Met een telefoonhouder op het stuur kunt u makkelijk en veilig de juiste route navigeren. Tijd om mooie tochten te rijden!
23 jul. 2021 - Vul uw gereedschapskist

Klust u regelmatig in en om het huis? Zorg dan dat uw gereedschapskist goed gevuld is met onder andere bitjes, freesjes, schuurpapier en zaagbladen. Met de juiste tools bent u voorbereid op elke klus!
16 jul. 2021 - Op pad met de camera

Maak nieuwe herinneringen en leg ze vast: van een dagje dierentuin tot een heuse vakantie! Met een geheugenkaart met grote opslagcapaciteit maakt u extra veel foto's.
9 jul. 2021 - Nieuw: power stations

Onze draagbare stroomgenerators zijn onmisbaar tijdens kampeertrips, want zonder opgeladen telefoon en ijskoude koelkast is de vakantie niet compleet. Bestel hem op tijd voor uw vakantie!
2 jul. 2021 - Een opgeladen vakantie

Staat u deze zomer op de camping? Bij ons vindt u alle accessoires voor een zorgeloze vakantie. Wat dacht u van solar powerbanks, waarmee u uw telefoon tot wel 5 keer kunt opladen?
25 jun. 2021 - Alles over batterijen!

We delen onze batterijenkennis met u in onze blogs. Welk materiaal of welk formaat batterij heeft u nodig? Kom erachter en bestel direct de juiste.
18 jun. 2021 - Draadloze oordopjes

Met onze draadloze oordopjes klinkt uw lievelingsmuziek direct in uw oren. Van Apple tot JBL: wireless in-ear oordopjes bestelt u hier. Ook een goed cadeau voor Vaderdag!
11 jun. 2021 - Kies een passend vaderdagcadeau

Gereedschap en multitools voor de handige vaders, motoraccu's voor de stoere vaders, koptelefoons voor de hippe vaders en handsfree kits voor de sociale vaders. Bij ons vindt u een passend vaderdagcadeau!
4 jun. 2021 - E-bike accu vervangen

Wordt u aan alle kanten ingehaald op uw e-bike? Dan is het tijd voor een nieuwe accu. Bestel de juiste accu voor uw fiets voordelig bij ons!
28 mei 2021 - Op pad met een powerbank

Bent u regelmatig buitenshuis te vinden? Blijf mobiel met een handige powerbank, zodat u altijd en overal een opgeladen telefoon of tablet heeft.
21 mei 2021 - De juiste laptopaccu uitzoeken

Werkt uw laptop niet meer zoals u wilt? Een nieuwe accu kan wonderen verrichten. Geen verstand van? Geen probleem! Lees hier hoe u de beste laptopaccu kiest.
14 mei 2021 - ACTIE: schroefboormachine voor maar €49,50

Klussers opgelet! De Einhell accuboor-/schroefmachine bestelt u zeer voordelig. Uitgerust met een ledlamp, ergonomische softgrip, 21 koppelstanden en snelspanboorkop. Ideaal voor de beginnende klusser.
7 mei 2021 - Tuingereedschap

Heeft u de laatste tuinklusjes al afgerond? Met behulp van onze nieuwe accu's voor elektrisch tuingereedschap wordt het een eitje om die klussen te klaren! Zo bent u op tijd voor de eerste warme avonden.
30 apr. 2021 - Het perfecte moederdagcadeau

Voor alle moeders die net iets te veel tijd op hun smartphone spenderen hebben wij het perfecte cadeau! Mooie smartphone accessoires, zoals telefoonhoesjes, koptelefoons en handsfree kits.
23 apr. 2021 - Vol energie op vakantie

Dit jaar ziet de meivakantie er weer anders uit. Blijft u met de caravan of camper in Nederland? Voorkom pech onderweg met een nieuwe accu voor uw kampeervoertuig.
16 apr. 2021 - Vanuit de lucht

Met een drone maakt u de mooiste luchtbeelden. Ligt uw drone te verstoffen, omdat de accu stuk is? Zonde en niet nodig, bij ons bestelt u eenvoudig een betaalbare accu voor uw drone.
9 apr. 2021 - Een zorgeloze dag op het water

Als het lentezonnetje zich laat zien is het tijd om heerlijk het water op te gaan! Het wisselvallige weer op dit moment biedt de kans om op tijd de bootaccu te controleren. U wilt halverwege op het water natuurlijk niet stranden...
2 apr. 2021 - Tijd voor motortochten

Is uw motor of scooter al uit de winterstalling? Controleer of alles op orde is voor u de weg op gaat en bestel hier een nieuwe accu voor uw motor.
26 mrt. 2021 - Stille stroomvreters

Hoeveel stille stroomvreters heeft u in huis? Bepaalde functies, zoals GPS en beeldscherminstellingen, vragen veel stroom zonder dat u het door heeft. Wat u eraan kunt doen leest u in ons nieuwste blog!
19 mrt. 2021 - Alles over de accu van uw e-bike

Hoeveel kilometer kunt u fietsen met een volle accu? Na het lezen van het blog 'De actieradius van een e-bike accu' weet u het en kunt u zorgeloos op uw elektrische fiets springen!
12 mrt. 2021 - De accu van uw e-bike

Hoeveel kilometer kunt u fietsen met een volle accu? Na het lezen van het blog 'De actieradius van een e-bike accu' weet u het en kunt u zorgeloos op uw elektrische fiets springen!
5 mrt. 2021 - Voorjaar in de tuin

Controleer of uw tuingereedschap startklaar is voor de lenteschoonmaak in de tuin. Nieuwe accu nodig? Geen probleem!
26 feb. 2021 - Op de hoogte blijven?

Als eerste op de hoogte zijn van al onze aanbiedingen, handige weetjes en nieuwe producten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
19 feb. 2021 - Vind snel de juiste batterij

Batterijen zijn er in alle soorten en maten. Maar welk type komt het vaakst voor? En welke batterij heeft u nodig? U leest het in dit handige overzicht.
12 feb. 2021 - Dit idee klinkt als muziek in de oren

Op date gaan is lastig momenteel, maar gelukkig kan een romanisch gebaar nog wel! Wat dacht u van een serenade voor uw geliefde, met een speaker vanuit de tuin? Accu's voor uw mobiele speaker bestelt u hier.
5 feb. 2021 - Auto probleemloos starten

Weet u wat voor invloed koud weer heeft op een auto? Lees onze tips om uw auto in de winter probleemloos te starten.
29 jan. 2021 - "Wat zegt u?!"

Mist u de clou van een verhaal, doordat de batterijen van uw gehoorapparaat leeg zijn? Geen zorgen, wij hebben genoeg batterijen voor gehoorapparaten op voorraad. Bestel er meer, zodat u nooit zonder zit.
22 jan. 2021 - Vervang uw laptopaccu

Een laptop die niet lekker functioneert, levert onnodige frustratie op. Een goede laptopaccu maakt gelukkig al een wereld van verschil!
14 jan. 2021 - Nieuw: accu gereedschap

Van boor- en schuurmachines tot cirkel- en decoupeerzagen; u vindt accu gereedschap vanaf nu in ons assortiment! Nooit meer ruzie met snoeren en kabels.
8 jan. 2021 - Opgeladen 2021 in!

Met oplaadbare batterijen weet u dat uw batterijen altijd bruikbaar blijven. Nooit meer rommelen door lades op zoek naar batterijen die nog werken!