123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Overige accu's

Goedkope accu's en batterijen kopen?

Bij 123accu.nl vindt u een grote selectie accu's voor verschillende doeleinden. Van accu's en batterijen voor hele kleine apparaten tot grote start accu's voor voertuigen, u kunt het bij 123accu.nl vinden. Ons aanbod aan accu typen is hierbij alfabetisch gesorteerd; zo kunt u eenvoudig de soort accu vinden die u zoekt.

Overige accu's

Bestel online accu’s en batterijen

Bestel online accu's en batterijen

In ons assortiment vindt u voor 53 verschillende soorten apparaten van een groot aantal merken honderden accu's, batterijen en opladers. Al deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheideisen. Daarnaast vindt u in ons assortiment een groot aantal huismerkaccu's. Deze zijn van dezelfde kwaliteit als merkaccu's en zijn dan ook een goede vervanging. Ze zijn goedkoper, en zijn in veel gevallen een verbetering wat betreft de capaciteit.

Wat voor soort accu's kunt u in ons assortiment vinden?

Wij hebben voor een grote selectie apparaten en voertuigen geschikte accu's. Hierbij een greep uit ons assortiment:

  • Drone accu's: hoogwaardige lithium accu's voor drones, met een zeer gunstige verhouding tussen energie en gewicht. Kijk ook naar onze huismerkaccu's voor drones. Deze zijn een goede vervangen voor een aantal merken drone accu's van bijvoorbeeld DJI en 3DR.
  • Stofzuigeraccu's: in dit uitgebreide assortiment vindt u accu's voor normale stofzuigers, robotstofzuigers en kruimeldieven. Behalve accu's van ons huismerk verkopen wij accu's van alle bekende merken als Black & Decker, Dyson en iRobot.
  • Laptopaccu's: goede kwaliteit accu's met veel capaciteit voor alle grote laptopmerken, waaronder Dell en Acer. Hier vindt u ook geschikte powerbanks voor de laptop, zowel origineel als huismerk.

Behalve accu's verkopen wij ook accessoires. Deze vindt u niet alleen onder de verschillende accu. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een groot aantal kabels met verschillende aansluitingen, en universele opladers voor verschillende apparaten.

Hoe kan ik de juiste accu voor mijn apparaat of voertuig vinden?

Bij al deze categorieën van apparaten en voertuigen is het mogelijk om op apparaat te zoeken of op accunummer te zoeken. Als u op apparaat zoekt ziet u een overzicht van de verschillende apparaten waarvoor wij accu's verkopen. Het komt voor dat één apparaat onder meerdere typenummers bekend is, en daardoor meerdere keren in ons assortiment kan voorkomen. Zoekt u op accunummer, dan ziet u precies welke accu's wij verkopen en voor welke accu's wij geschikte alternatieven aanbieden. Hier geldt dezelfde opmerking: sommige accu's zijn onder meerdere type- of serienummers bekend.

Heeft u vragen over onze accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten