123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Industriële machine accu

Industriële machine accu kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu's voor industriële machines. Deze deep cycle en semi tractie accu's zijn geschikt voor langdurige en diepe ontladingen. Filter op merk, voltage, capaciteit en accu type om gemakkelijk de juiste accu te vinden.


1 - 24 van 80

Bestel voordelig industriële machine accu’s

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan industriële machine accu’s. De accu’s hebben grote variaties in capaciteiten en spanningen. Zo lopen de capaciteiten op vanaf 8 Ah tot en met 310 Ah. Lees hieronder meer over industriële machine accu’s en ons assortiment of bestel hierboven direct een accu.

Assortiment industriële machine accu’s

In ons assortiment vindt u een hoop verschillende industriële machine accu’s van verschillende merken, maar ook met verschillende capaciteiten, voltages en batterijtypes. U kunt de accu’s in ons assortiment onderscheiden in twee accu’s, namelijk deep-cycle accu’s en semi-tractie accu’s. Hieronder leest u meer over deze accu’s.

Deep-cycle accu

Een deep-cycle accu is een accu die is ontworpen voor regelmatige diepe ontladingen en herhaaldelijke laad- en ontlaadcycli. Een deep-cycle accu moet hierdoor al een groot deel van de capaciteit leveren voordat het opgeladen moet worden. Omdat dit soort accu’s geschikt zijn voor situaties waarin regelmatig diepe ontladingen plaatsvinden, worden ze veel gebruikt in bijvoorbeeld elektrische voertuigen.

Semi-tractie accu

Een semi-tractie accu, ook wel bekend als stationaire accu, wordt vaak gebruikt als back-up bij stroomuitval, bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Ze kunnen dieper ontladen worden en zijn beter bestand tegen sulfatering dan startaccu’s. Een semi-tractie accu levert verder een lagere stroom dan een startaccu. Daarnaast is deze accu speciaal ontworpen om langdurig te voorzien in een constante energievraag en beschikt hierdoor over dikkere loodplaten.

Verschil deep-cycle accu’s en semi-tractie accu’s

Een semi-tractie accu is vergelijkbaar met een deep-cycle accu, maar kan niet zo diep ontladen worden als een deep-cycle accu. Dit is dan ook het grootste verschil. Semi-tractie accu’s kunnen tot ongeveer 50% ontladen worden, terwijl een deep-cycle accu tot ongeveer 80% ontladen kan worden.

Toepassingen industriële machine accu’s

In ons assortiment ziet u veel verschillende industriële machine accu’s staan. Om een beeld te geven waarvoor deze gebruikt kunnen worden, hebben we dit hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Medische toepassingen
 • Scootmobiel
 • Elektrische rolstoel
 • Golfkar
 • Traplift
 • Tillift
 • Boot
 • Schrob- en veegmachines
 • Vorkheftrucks
 • Hoogwerkers
 • En andere voertuigen

Zoals u ziet kunnen onze industriële machine accu’s voor een breed scala aan toepassingen gebruikt worden, zodat er voor ieder wat wils is. Bestel snel nog een industriële machine accu en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik industriële machine accu’s?

Industriële machine accu’s koopt u onder andere voordelig bij 123accu.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan accu’s met verschillende types, merken, capaciteiten en voltages. Zo is er voor iedereen een geschikte accu te vinden.

Hoe lang gaat een industriële machine accu mee?

Dit verschilt erg per soort accu en hoeveel een machine wordt gebruikt. Over het algemeen gaan dit soort accu’s tussen de 3 en 6 jaar mee.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment industriële machine accu’s of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.