123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Powerbanks

Powerbank kopen?

Bij 123accu.nl vindt u een ruim assortiment aan powerbanks. Wij bieden een gevarieerde collectie aan powerbanks voor uw telefoon, laptop, tablet en zelfs voor uw voertuig. Met deze externe oplaadbare batterij kunt u, afhankelijk van de capaciteit, ieder apparaat met gemak meerdere keren opladen. Ideaal als er geen stopcontact in de buurt is. Zo wordt u onderweg nooit meer verrast door een lege accu.

Een goedkope Powerbank kopen? Bestel hem online bij 123accu

Met een Powerbank bent u niet afhankelijk van de accuduur van uw telefoon of tablet. Ga langer door dan ooit dankzij een mobiele powerbank die in uw tas of zak past. Deze externe batterij laadt de accu van uw telefoon, tablet of ander klein apparaat één of meerdere keren opnieuw op. U neemt een power-bank makkelijk mee, waardoor deze ideaal is voor op vakantie of tijdens het reizen met het ov. Wilt u ook een goedkope powerbank kopen? Dat doet u bij 123accu heel eenvoudig online. Wij hebben een breed aanbod powerbanks met o.a. de ideale externe oplader voor uw smartphone, tablet of laptop.

Met een Powerbank heeft u onbeperkt toegang tot uw telefoon of tablet

Een betrouwbare powerbank is onmisbaar. De powerbank voor iPhone, powerbank voor laptop of ander apparaat zorgt ervoor dat onze apparaten langer blijven werken. En dat is maar goed ook, want we zijn steeds afhankelijker van onze telefoon en tablet. We rekenen erop dat we onderweg op onze smartphone de weg kunnen vinden, een spelletje kunnen spelen of een vriend kunnen laten weten waar en hoe laat een afspraak plaatsvindt. Een lege telefoonaccu levert dan ook grote problemen op. Door een powerbank te kopen bent u voorbereid op een lege accu op een verkeerd moment. De powerbank sluit u middels een kabeltje aan op uw telefoon of ander apparaat en uw accu wordt direct weer opgeladen. Dat betekent dat u toch niet verdwaalt, toch geen afspraak mist en toch geen zeldzame Pokémon heeft laten ontsnappen. Wilt u ook een powerbank kopen voor de beste prijs? Zowel een powerbank voor iPhone als voor alle andere apparaten bestelt u makkelijk online. Ook wanneer u een standaard accu voor uw telefoon, tablet of laptop bestelt raden we aan er een powerbank bij te kopen. Natuurlijk kunt u voor beide aankopen bij 123accu terecht. Bij 123accu weten we alles van apparaten. Wij verkopen goedkope, hogecapaciteit accu's voor uw smartphone, laptop, tablet, gereedschap, camera en andere apparaten. Met het 123accu huismerk hebben al duizenden klanten bespaard op de kosten van een nieuwe accu. Profiteer ook langer van de vele mogelijkheden van uw apparaten en kies voor een goedkope powerbank van 123accu.nl.

Welke Powerbank is geschikt voor u?

De keuze om een bepaalde powerbank te kopen hangt sterk af van het apparaat waarvoor deze bedoeld is. Een apparaat met een kleine batterij, zoals een telefoon of iPod, heeft een powerbank met lagere capaciteit nodig dan een apparaat met grotere batterij. 5000mAh is genoeg om elke standaard smartphonebatterij eenmaal volledig op te laden. Een powerbank voor uw laptop dient veel meer capaciteit te hebben, we raden minimaal 12.000mAh aan. Een powerbank voor uw iPhone of powerbank voor uw telefoon daarentegen, dient vooral lekker klein te zijn. Zo kunt u de powerbank in uw zak hebben wanneer u buiten spelletjes speelt of lang onderweg bent met het openbaar vervoer. Een powerbank voor uw iPad zit er logischerwijs tussenin. Bij elke powerbank kunt u terugvinden voor welke apparaten deze bedoeld is.

Naast de capaciteit van uw nieuwe powerbank, dient u ook op de stroomsterkte (ampere) te letten. De stroomsterkte bepaalt hoe snel de externe batterij uw apparaat oplaadt. Een beperkte stroomsterkte van 1A is genoeg voor een iPhone powerbank. Voor een laptop powerbank is minimaal 2.4A een vereiste, omdat u anders zeer lang moet wachten totdat de volledige accu door de powerbank opgeladen is. Het nadeel van een powerbank met hogere stroomsterkte is wel dat deze powerbanks iets minder efficiënt laden, waardoor iets meer energie verloren gaat in het laadproces. Een powerbank oplader zal in de regel nooit de volledige capaciteit overzetten naar uw apparaat, omdat er altijd wel een klein beetje energie verloren gaat in het laadproces. Voor een laptop powerbank of iPhone powerbank kunt u uitgaan van een efficiëntie van ongeveer 80%.

Na het kiezen voor de juiste capaciteit en stroomsterkte, kunt u vaak nog uit diverse uitvoeringen kiezen. Zo kunt u een powerbank kopen met zo hoog mogelijke capaciteit, of juist één waarvan het design u aanspreekt. Bij 123accu vindt u ook powerbanks met twee usb-aansluitingen. Deze powerbanks zijn ideaal voor het hele gezin. Daarnaast hebben we ook powerbanks op zonne-energie. Deze solar powerbanks hebben alleen zonlicht nodig om uw apparaten op te kunnen laden. Zo bent u niet meer afhankelijk van een stopcontact.

De keuze voor een powerbank is persoonlijk en hierin kunt u dus het beste zelf bepalen wat u belangrijk vindt. Alle powerbanks van 123accu doen hun werk perfect, wat betekent dat u er onderweg vele uren plezier aan gaat beleven.

Heeft u nog vragen over powerbanks of over het bestellen bij 123accu.nl? Neem contact met ons op, wij helpen u graag even.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten