123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Gehoorapparaat batterijen

Gehoorapparaat batterijen kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment batterijen voor (ge)hoorapparaten. Bij ons koopt u bruine, oranje, gele en blauwe batterijen. Daarnaast vindt u hier ook Cochlear-batterijen, en testers waarmee u gemakkelijk kunt zien of uw batterijen nog stroom bevatten.

Gehoorapparaat batterijen bestellen

In uw gehoorapparaat is een goede batterij noodzakelijk voor het goed blijven functioneren van het apparaat. Goede gehoorapparaat batterijen heeft u meestal niet zomaar in huis liggen. Op 123accu.nl vindt u daarom een ruim assortiment aan de meest gangbare gehoorapparaat batterijen.

Gehoorapparaat batterijen: de verschillende soorten

Op 123accu.nl vindt u verschillende batterijen voor in uw hoortoestel. Wij bieden de bekende bruine, oranje en gele varianten aan. Deze hebben allen een ander formaat, maar hebben ook een andere capaciteit. Zo gaan de oranje batterijen (maat 13) bijvoorbeeld langer mee dan de bruine variant (maat 312). De oranje versie kunt u namelijk bij gebruik van 14 uur per dag ongeveer 10 tot 14 dagen gebruiken, terwijl de bruine variant na een weekje leeg is.

De grootte die u nodig heeft is afhankelijk van uw gehoorapparaat zelf. Deze zijn herkenbaar aan het formaat, maar ook aan de kleurcode (geel, bruin, oranje of blauw).

Gehoorapparaat batterijen: tips voor gebruik

  • Bewaar de batterijen op kamertemperatuur. Door ze op een te warme of te koude plek te bewaren, kan de levensduur verkort worden.
  • Zorg dat de batterijen nooit in contact komen met metalen voorwerpen.
  • Zorg ervoor dat u altijd extra batterijen in huis hebt, zodat u nooit zonder komt te zitten. Toch te laat met bestellen? Dan bent u op 123accu.nl op het juiste adres. Bij ons bent u gegarandeerd van een snelle levering. Bestelt u vandaag voor 23:59, dan ontvangt u uw bestelling namelijk morgen al in huis!
  • Hou de batterijen altijd buiten het bereik van kinderen. Door het kleine, lichte formaat kunnen ze de batterijen makkelijk inslikken.

Gehoorapparaat batterijen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over gehoorapparaat batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten