123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Gereedschap accu

Gereedschap accu kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een vervangende of extra accu voor uw elektrisch gereedschap. In ons assortiment vindt u originele accu’s en compatibele accu’s van ons 123accu-huismerk, met verschillende voltages, capaciteiten en voor het elektrisch gereedschap van een groot aantal merken.

1 - 0 van 0

Bestel gereedschap accu online

Het elektrisch gereedschap van vandaag is in de meeste gevallen draadloos, zeker wanneer het niet om industrieel gereedschap gaat. Hier zitten veel voordelen aan, waaronder de inzetbaarheid van deze snoerloze gereedschappen, en het simpele feit dat u onafhankelijk van een onhandige kabel uw werkzaamheden kan verrichten. Hier staat tegenover dat het gereedschap volledig afhankelijk is van de juiste werking van een accu. Het is dan ook belangrijk over een geschikte accu te beschikken voor uw apparaat.

 

In ons assortiment vindt u daarom een breed aanbod van allerlei accu’s. Van verschillende spanningen (voltages) en capaciteiten, voor een groot scala elektrisch gereedschappen van een groot aantal merken, van bekende namen als Makita en Bosch tot minder bekende specialistische merken.

Het vinden van de juiste gereedschap accu

Om dit grote aanbod eenvoudig te navigeren hebben wij de accu’s gesorteerd op merk. Klik het merk aan waarvoor u een vervangende of extra accu zoekt, en u krijgt vervolgens de optie om te zoeken op apparaat, of om op te zoeken op accunummer. Zoeken op apparaat is vooral handig als u niet exact weet welke accu er in het apparaat zit, zodat u toch een passende accu kunt vinden.

 

Zoeken op accunummer is een geschikte zoekmethode als u het serienummer van de huidige accu weet die u wilt vervangen of waarvan u een extra exemplaar wilt aanschaffen, hetzij als origineel of als compatibele accu.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik een accu met andere spanning op mijn gereedschap gebruiken?

Nee, dit raden wij af. De spanning dient overeen te komen met de spanning van het elektrisch gereedschap. Wanneer dit niet het geval is, is de kans op schade groot aan zowel accu als apparaat. Vooral bij een hogere accuspanning is dit het geval. Bij een te lage spanning doet het apparaat het doorgaans niet.

Kan ik een accu met andere capaciteit op mijn gereedschap gebruiken?

Ja, dit is mogelijk. U kunt een accu met een lagere capaciteit of hogere capaciteit gewoon op uw elektrisch gereedschap gebruiken, mits de rest van de specificaties overeenkomen met de eisen van de fabrikant. Wel raden wij hele grote verschillen in capaciteit af, omdat dit ten koste kan gaan van de levensduur van de accu, vooral als u een accu met een te lage capaciteit gebruikt om praktisch te zijn voor een apparaat.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de gereedschap accu’s in ons assortiment, of wilt u wellicht meer weten over het gebruiken van deze accu’s? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.