123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Batterijen

Batterijen kopen?

Bestel voordelig batterijen van alle verschillende formaten en chemische samenstellingen. Bij ons koopt u zowel oplaadbare als niet-oplaadbare batterijen van gangbare formaten zoals AA, AAA en 9V-Block tot speciale uitvoeringen zoals batterijen met soldeerlip. Bestel uw batterijen vandaag nog en ontvang ze morgen in huis.

Zoek op type

 

Zoek op toepassing

 

Zoek op accessoire

 

Snel zoeken
Uitgelichte series
Alkaline batterijen

Bestel batterijen online

Bij ons koopt u altijd batterijen voor een lage prijs, van een groot aantal merken maar bijvoorbeeld ook van ons 123accu-huismerk. Altijd handig, want met een lege batterij kunt u niet zo veel. Met nieuwe batterijen kunt u al uw apparaten weer gebruiken. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en u vindt altijd wat u zoekt.

Soorten batterijen

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende batterijen. De batterijen verschillen niet alleen qua soort of formaat, maar ook qua chemische samenstelling. Zo weet u zeker dat er altijd een batterij tussenzit die in uw apparaten past. Hierbij een overzicht van de batterijen die wij aanbieden:

  • Alkaline batterijen: Deze batterijen zijn niet oplaadbaar, maar hebben wel een hoge energielevering. Ze zijn geschikt voor een groot aantal apparaten in huis, bijvoorbeeld voor draagbare muziekspelers, spelcomputers, afstandsbedieningen en divers speelgoed. Alkaline batterijen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en hebben een lange levensduur. De batterijen hebben een spanning van 1.5 volt.
  • Oplaadbare batterijen: Deze batterijen zijn, zoals de naam het al zegt, oplaadbaar. Ze kunnen honderden keren opnieuw worden opgeladen en zijn perfect voor apparaten die in korte tijd veel energie verbruiken, zoals spelcomputers en afstandsbedieningen. Doordat de batterijen een nominale spanning hebben van 1.2 volt en een topspanning van 1.4 volt zijn ze vervangbaar voor alkaline batterijen.
  • Oplaadbare lithium batterijen: Deze batterijen zijn oplaadbaar en hebben een lange levensduur. Doordat ze ook geen last hebben van een geheugeneffect en ook een geringe zelfontlading hebben gaan ze namelijk lang mee. De nominale spanning van de batterijen is 3.6 tot 3.8 volt en de werkbare spanning is 3 tot 4.2 volt. Wanneer de batterijen onder de 3 volt worden ontladen kunnen ze defect raken, dus dit moet u voorkomen. Bij Button Top lithium-batterijen is dit niet het geval, want deze worden door de cellen beschermd tegen diep ontladen en overladen. Lithium-batterijen zijn geschikt voor bijvoorbeeld zaklampen en vapes.
  • Niet-oplaadbare lithium batterijen: Deze batterijen zijn geschikt voor eenmalig gebruik en gaan tot wel vier keer langer mee dan alkaline batterijen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor apparaten die lang standby staan, zoals rookmelders en alarmsystemen. De batterijen zullen niet zo snel leeg raken. Ook zijn lithium batterijen goed bestand tegen extreme temperaturen. Ze hebben een spanning van 1.5 volt of 3.6 volt.
  • Knoopcel batterijen: Deze niet-oplaadbare batterijen hebben een hoge capaciteit en een lange levensduur. Ze zijn bijvoorbeeld bruikbaar in horloges, rekenmachines, sleutels en speelgoed. Er zijn drie verschillende soorten, namelijk een 3V lithium-knoopbatterij (CR), een 1.55V Zilveroxide-knoopbatterij (SR) en een 1.55 Alkaline-knoopbatterij (LR).
  • Gehoorapparaat batterijen: Ook hebben wij verschillende batterijen voor in uw hoortoestel. Wij bieden de bekende bruine, blauwe, oranje en gele variant van deze batterijen aan. Deze zijn ontwikkeld door Rayovac, de marktleider in de hoortoestellen-wereld, die altijd een hoge kwaliteit bieden.
  • Alkaline industrial batterijen: Dit zijn krachtige batterijen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Ze zijn niet-oplaadbaar.

Alle batterijen in ons assortiment voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu. U kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare en veilige werking van uw apparaten.

Opladers voor batterijen

Voor de oplaadbare batterijen hebben wij ook een ruim assortiment aan opladers. Zo kunt u makkelijk een oplader voor de batterij mee bestellen, waardoor u altijd direct door kunt.

 

Naast de standaard-batterijen (bijvoorbeeld AA en AAA) hebben wij ook accu's voor bijna alle elektrische apparaten. U kunt dus ook een nieuwe laptop accu of accu voor een ander apparaat bestellen. Om de batterij van uw telefoon, tablet of laptop overal te kunnen opladen raden wij u aan om ook een powerbank te bestellen. Zo zitten uw apparaten nooit meer zonder stroom.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

 

Veelgestelde vragen

Zijn alle batterijen oplaadbaar?

Nee niet alle batterijen zijn oplaadbaar. Hier moet de chemische samenstelling van een batterij voor geschikt zijn. Alkaline batterijen kunnen bijvoorbeeld nooit worden opgeladen, omdat het chemische proces niet kan worden omgedraaid. Lithium-ion batterijen zijn wel oplaadbaar. Bij 123accu.nl maken wij onderscheid tussen groepen met oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen om het u makkelijker te maken.

Waarom lopen batterijen leeg?

Batterijen verliezen altijd een klein beetje energie als ze in een apparaat zitten dat niet wordt gebruikt of als ze worden opgeslagen. Sommige batterijen lopen wel heel langzaam leeg en u heeft zelf ook invloed op de houdbaarheid van een batterij. Zorg er bijvoorbeeld voor dat batterijen nooit met de contacten tegen elkaar komen, en sla batterijen netjes gescheiden van elkaar op. Daarnaast lopen lithium batterijen langzamer leeg dan alkaline batterijen.

Zijn alkaline of lithium batterijen beter?

Dit is afhankelijk van uw wensen. Alkaline batterijen bevatten minder energie (een lagere energiedichtheid) maar kunnen in veel gevallen betere piekspanning leveren (veel energie in één keer) en zijn in de meeste gevallen een stuk goedkoper. Lithium batterijen hebben meer energie en gaan daardoor langer mee, maar zijn duurder.
 

Heeft u vragen over de batterijen in ons assortiment? Of wilt u wellicht meer weten over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.