123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Batterijen

Batterijen kopen?

Goedkope batterijen koopt u op 123accu.nl. Altijd handig, want met een lege batterij kunt u niet zo veel. Met nieuwe batterijen kunt u al uw apparaten weer gebruiken. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en u vindt altijd wat u zoekt.


Snel zoeken
Uitgelichte series

Goedkope batterijen, eenvoudig online bestellen!

Goedkope batterijen koopt u op 123accu.nl. Altijd handig, want met een lege batterij kunt u niet zo veel. Met nieuwe batterijen kunt u al uw apparaten weer gebruiken. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en u vindt altijd wat u zoekt.

Soorten batterijen

Op 123accu.nl vindt u verschillende soorten batterijen. Hierbij een overzicht van de batterijen die wij aanbieden:
  • Alkaline batterijen: Deze batterijen zijn niet oplaadbaar, maar hebben wel een hoge energielevering. Ze zijn geschikt voor een groot aantal apparaten in huis, bijvoorbeeld voor draagbare muziekspelers, spelcomputers, afstandsbedieningen en divers speelgoed. Alkaline batterijen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en hebben een lange levensduur. De batterijen hebben een spanning van 1.5 volt.
  • Oplaadbare batterijen: Deze batterijen zijn, zoals de naam het al zegt, oplaadbaar. Ze kunnen honderden keren opnieuw worden opgeladen en zijn perfect voor apparaten die in korte tijd veel energie verbruiken, zoals spelcomputers en afstandsbedieningen. Doordat de batterijen een nominale spanning hebben van 1.2 volt en een topspanning van 1.4 volt zijn ze vervangbaar voor alkaline batterijen.
  • Oplaadbare lithium batterijen: Deze batterijen zijn oplaadbaar en hebben een lange levensduur. Doordat ze ook geen last hebben van een geheugeneffect en ook een geringe zelfontlading hebben gaan ze namelijk lang mee. De nominale spanning van de batterijen is 3.6 tot 3.8 volt en de werkbare spanning is 3 tot 4.2 volt. Wanneer de batterijen onder de 3 volt worden ontladen kunnen ze defect raken, dus dit moet u voorkomen. Bij Button Top lithium-batterijen is dit niet het geval, want deze worden door de cellen beschermd tegen diep ontladen en overladen. Lithium-batterijen zijn geschikt voor bijvoorbeeld zaklampen en vapes.
  • Niet-oplaadbare lithium batterijen: Deze batterijen zijn geschikt voor eenmalig gebruik en gaan tot wel vier keer langer mee dan alkaline batterijen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor apparaten die lang standby staan, zoals rookmelders en alarmsystemen. De batterijen zullen niet zo snel leeg raken. Ook zijn lithium batterijen goed bestand tegen extreme temperaturen. Ze hebben een spanning van 1.5 volt of 3.6 volt.
  • Knoopcel batterijen: Deze niet-oplaadbare batterijen hebben een hoge capaciteit en een lange levensduur. Ze zijn bijvoorbeeld bruikbaar in horloges, rekenmachines, sleutels en speelgoed. Er zijn drie verschillende soorten, namelijk een 3V lithium-knoopbatterij (CR), een 1.55V Zilveroxide-knoopbatterij (SR) en een 1.55 Alkaline-knoopbatterij (LR).
  • Gehoorapparaat batterijen: Ook hebben wij verschillende batterijen voor in uw hoortoestel. Wij bieden de bekende bruine, blauwe, oranje en gele variant van deze batterijen aan. Deze zijn ontwikkeld door Rayovac, de marktleider in de hoortoestellen-wereld, die altijd een hoge kwaliteit bieden.
  • Alkaline industrial batterijen: Dit zijn krachtige batterijen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Ze zijn niet-oplaadbaar.
123accu.nl is gespecialiseerd in accu's en batterijen. Al onze accu's voldoen dan ook aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu. U kunt dus altijd rekenen op een betrouwbare en veilige werking van uw apparaten.

Opladers voor batterijen

Voor de oplaadbare batterijen hebben wij ook een ruim assortiment aan opladers. Zo kunt u makkelijk een oplader voor de batterij mee bestellen, waardoor u altijd direct door kunt.

Naast de standaard-batterijen (bijvoorbeeld AA en AAA) hebben wij ook accu's voor bijna alle elektrische apparaten! U kunt dus ook een nieuwe laptop accu of accu voor een ander apparaat bestellen. Om de batterij van uw telefoon, tablet of laptop overal te kunnen opladen raden wij u aan om ook een powerbank te bestellen. Zo zitten uw apparaten nooit meer zonder stroom.

Batterijen kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten