123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2019:

20 dec. 2019 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2019 - Voorbereid de feestdagen in

Voorkom dat tijdens de kerstvakantie het speelgoed van de kinderen of uw apparatuur niet werkt. Schaf tijdig een powerbank, nieuwe accu of batterijen aan!  
6 dec. 2019 - Gezelligheid in huis!

Met kerstverlichting, accessoires en decoratie wordt het thuis extra gezellig gemaakt. Zorg voor voldoende batterijen, zodat die mooie kerstlampjes lang blijven branden. 
22 nov. 2019 - Zie ginds: Sinterklaascadeaus

Powerbanks, koptelefoons, bitsetjes of screenprotectors. In de aanloop naar pakjesavond zijn dit stuk voor stuk de leukste cadeaus voor in de schoen of surprise! Bekijk alle cadeautips hier!
15 nov. 2019 - Een accu voor elke powertool

Een echte klusser laat zich niet tegenhouden door het weer. Desondanks begrijpen we heel goed dat u nu liever binnenshuis aan de slag gaat. Bekijk onze accu's voor powertools, dan is die klus zo geklaard!
8 nov. 2019 - Zijn uw apparaten opgeladen?

We zoeken steeds meer binnen de gezelligheid op; lezen op de e-reader, online shoppen vanaf uw tablet en urenlang gamen. Dat kan alleen met een goed werkende accu en voldoende batterijen. Haal deze vandaag nog in huis! 
1 nov. 2019 - Wat te doen bij stroomuitval?

Stroomuitval is erg vervelend, maar met de juiste accu's, powerbanks en noodverlichting bent u altijd goed voorbereid. Bestel nu en zorg ervoor dat u uw apparaten gewoon kunt blijven gebruiken. 
25 okt. 2019 - Telefoonverbod

Sinds 1 juli mag u geen elektronisch apparaat vasthouden op de fiets. Wilt u toch uw telefoon gebruiken om te navigeren? Gebruik dan een van onze telefoonhouders
18 okt. 2019 - Altijd de juiste route

Zeker nu de dagen steeds korter worden, wilt u niet ergens verdwaald langs de weg staan. Zeker weten dat uw navigatiesysteem het blijft doen? Bestel vandaag nog een nieuwe accu voor uw GPS!
11 okt. 2019 - Is uw auto toe aan een nieuwe accu?

Het wordt kouder buiten en de winter komt steeds dichterbij. Voor versleten auto-accu's is deze periode ieder jaar weer een bedreiging. Zorg dat u problemen voor bent en schaf een nieuwe auto-accu aan.
7 okt. 2019 - Uw stofzuiger weer als nieuw

De accu van een stofzuiger of kruimeldief kan het in de loop der jaren begeven. Het apparaat is sneller leeg en moet vaker opgeladen worden. Wanneer u dit merkt, is het tijd voor een nieuwe accu!
27 sep. 2019 - Zorg voor hernieuwde energie

Hoewel uw laptop misschien nog als nieuw voelt, de accu is dat zeker niet. Vervang deze tijdig en zorg voor optimale prestaties. Bestel nu een nieuwe laptopaccu
20 sep. 2019 - Aan het klussen?

Zorg ervoor dat uw project niet blijft liggen vanwege een lege accu. Bij ons vindt u gereedschapsaccu's voor alle bekende merken. 
13 sep. 2019 - Bereid u voor op de herfst

Controleer vandaag nog de accu's van uw e-reader, gameconsole, afstandsbediening of tablet. Dan weet u zeker dat u goed de dag doorkomt bij echt herfstweer.
6 sep. 2019 - Neem de tuin onder handen

Dat de herfst eraan komt, merken we ook in de tuin. Met nieuwe accu's voor tuingereedschap is dat onderhoud echter zo gedaan. Vandaag besteld, morgen in huis!  
30 aug. 2019 - Volledig opgeladen?

Nog niet helemaal opgeladen tijdens uw vakantie? Wellicht helpen deze producten: laptop accu, smartphone houder auto, handsfree kit, smartphone houder fiets.
23 aug. 2019 - Let the sun shine

Ook onderweg wilt u uw apparaten blijven gebruiken. Met één van onze powerbanks op zonne-energie laadt u maar liefst 2 apparaten tegelijk op. Handig voor die laatste dagen op de camping!
16 aug. 2019 - Slim bekeken

Wearables zijn steeds populairder en worden zelfs gebruikt om af te rekenen. Wel is het van belang om een smartwatch regelmatig op te laden. Daarom hebben wij nu voor de Apple Watch multifunctionele opladers.
9 aug. 2019 - Nazomer op komst?

Is uw boot klaar voor een mooie nazomer? Bestel tijdig een nieuwe accu en geniet vanaf het water van die laatste mooie dagen. 
5 aug. 2019 - Een onvergetelijke roadtrip

Met de camper of caravan op pad? Controleer vóór vertrek de accu en vervang deze tijdig, zo kunt u onbezorgd op reis.  
26 jul. 2019 - Ook in het buitenland altijd stroom

Met een wereldstekker bent u ook in het buitenland altijd verzekerd van een stroompunt. U kunt deze reisstekker in maar liefst 150 landen gebruiken. Vandaag besteld, morgen in huis!    
19 jul. 2019 - Batterijen voor uw gehoorapparaat

Ja, u hoort het goed. Op 123accu.nl bestelt u ook batterijen voor uw gehoorapparaat. Bestel nu gemakkelijk en voordelig online en zorg dat uw gehoorapparaat goed blijft presteren.
15 jul. 2019 - Alles voor het nieuwe schooljaar

Bestel alvast de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar. Bekijk onze batterijen, powerbanks, laptop accu's en geheugenkaarten
5 jul. 2019 - Voorbereid op vakantie

Hebben uw apparaten nog goede accu's? Vervang vóór uw vakantie de accu van uw camera, e-reader of GPS en ga voorbereid op reis.
1 jul. 2019 - Altijd de juiste achtergrondmuziek

Met dit weer heerlijk buiten zitten is nóg prettiger met fijne achtergrondmuziek. Vervang tijdig de accu van uw mobiele speaker, zodat u klaar bent voor de zomer!
14 jun. 2019 - Extra geheugencapaciteit

Hebben uw apparaten vaak onvoldoende opslagruimte? Breid het extern geheugen uit met één van onze geheugenkaarten.
7 jun. 2019 - Voorbereid op zwembadweer

Bereid uzelf voor op de volgende tropische dag en haal vandaag nog een accu voor uw e-reader, tablet of mobiele speaker in huis. Dan zit u nóg lekkerder aan het zwembad.
31 mei 2019 - Scherven brengen geluk, toch?

Iedereen laat wel eens zijn of haar telefoon vallen, maar hoe vaak heeft u het scherm al moeten vervangen? Zorg met een screenprotector voor extra bescherming en houd het scherm intact. 
24 mei 2019 - Accu's voor apparaten op kantoor

Zijn de accu's of batterijen van uw apparaten en toepassingen op kantoor aan vervanging toe? Bekijk onze accu's voor barcode scanners, betaalautomaten en noodverlichting.  
17 mei 2019 - Sluit met een docking station probleemloos al uw apparaten aan

Is het een uitdaging om al uw apparaten te koppelen aan uw MacBook of Chromebook? Gebruik ons docking station met maar liefst 9 verschillende aansluitingen. Zo weet u zeker dat de juiste aansluiting ertussen zit.
9 mei 2019 - Nieuwe accu’s voor al uw voertuigen

Met het mooie weer is het heerlijk om lange tochten te maken. Zorg dat uw voertuigen voorzien zijn van een goede accu en trek er lekker op uit. Vind de juiste accu voor uw auto, boot en caravan/camper.
26 apr. 2019 - Zorg dat apparaten in uw badkamer langer meegaan

Met een nieuwe accu is uw elektrische tandenborstel of scheerapparaat weer helemaal als nieuw. Bij ons vindt u accu's van alle populaire merken. 
12 apr. 2019 - Accu’s voor motor en scooter

De lange weekenden komen er weer aan, hét moment voor een toertocht op uw motor of scooter! Controleer tijdig uw accu en vervang deze indien nodig. Bij ons vindt u motor- en scooteraccu's voor allerlei merken.
5 apr. 2019 - Trots: een 9,7 van onze klanten!

Uit een groot consumentenonderzoek is gebleken dat klanten ons gemiddeld met een 9,7 beoordelen. Bedankt voor het vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
29 mrt. 2019 - Maak uw tuin lenteklaar!

Heggen inkorten, bomen snoeien, het gras maaien... Elektrisch tuingereedschap is een uitkomst bij zulke klussen. Met de nieuwe accu's van het 123accu huismerk kunt u weer urenlang in de tuin werken.
22 mrt. 2019 - Batterijen voor alle apparaten

Van alkaline batterijen tot oplaadbare batterijen: u vindt het allemaal op 123accu.nl. Naast de standaard AA en AAA batterijen kiest u uit nog veel meer types en formaten.
15 mrt. 2019 - Alles voor uw mobiel

Met mobiele telefoon accu's voor meer dan 160 merken profiteert u van een langere gebruiksduur. Hoesjes en screenprotectors zijn ideaal om uw smartphone mee te beschermen tegen beschadigingen.
8 mrt. 2019 - Langer lezen met een nieuwe e-reader accu

E-readers zijn ideaal: zo neemt u onderweg gemakkelijk veel titels mee. Helaas bent u wel afhankelijk van de accuduur. Met een vervangende e-reader accu kunt u weer urenlang lezen zonder tussentijds laden.
1 mrt. 2019 - Voordelige laptop accu’s

Heeft uw laptop accu het begeven? Bestel dan voordelig een nieuw exemplaar. In ons assortiment vindt u laptop accu's voor veel verschillende merken en modellen, zoals Dell, Acer en Apple.
22 feb. 2019 - Elektrische tandenborstel accu’s

Is uw elektrische tandenborstel aan een nieuwe accu of batterijen toe? Kies in ons assortiment gemakkelijk de juiste accu en laat uw tandenborstel van bijvoorbeeld Oral-B of Philips weer optimaal presteren.
15 feb. 2019 - Camera accu's voor veel merken

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Zorg dat u alle memorabele momenten vast kunt leggen op camera. Bestel nu een nieuwe camera accu en geheugenkaarten.
7 feb. 2019 - Bestel een nieuwe accu voor uw GPS systeem

We kunnen GPS systemen bijna niet meer wegdenken uit ons leven. Het is dan ook heel vervelend als het navigatiesysteem onderweg opeens uitvalt. Bestel daarom voordelig een nieuwe GPS accu.
1 feb. 2019 - Groot assortiment stofzuigeraccu’s

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw stofzuiger of kruimeldief? In ons grote assortiment stofzuigeraccu's vindt u gemakkelijk het juiste model. Profiteer nu van de scherpe prijzen!
25 jan. 2019 - Voordelige powerbanks beschikbaar

Een betrouwbare powerbank is onmisbaar. Bestel daarom nu een powerbank voor uw laptop, tablet of telefoon. Zo gaat u altijd voorbereid op pad en bent u niet meer afhankelijk van de accuduur.
18 jan. 2019 - Vervangende auto accu’s van hoge kwaliteit

Met een vervangende accu kan uw auto zonder problemen de kou aan! In ons assortiment met auto accu's van de A-merken Exide en Hankook vindt u gemakkelijk de juiste keuze voor bijna alle automerken.
4 jan. 2019 - Nieuw jaar, nieuwe gereedschap accu

Begin 2019 goed en schaf een vervangende accu voor uw gereedschap aan. Onze gereedschap accu's hebben een hoge capaciteit. Laat uw tools weer optimaal presteren en bestel nu.