123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Canon

Accu voor uw Canon camera kopen?

Bestel direct voor een voordelige prijs een 123-accu huismerk accu voor uw Canon camera die kwalitatief net zo goed is als de originele accu van Canon zelf, maar over meer capaciteit beschikt dan de originele accu. Door te zoeken op apparaat of accunummer vindt u eenvoudig en snel de accu voor uw camera.

Toon meer Canon camera accu's of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Canon

Bestel online accu's voor uw Canon camera

Op deze pagina vindt u kwalitatief hoogwaardige accu’s voor Canon camera’s. Het aanbod bestaat uit huismerk accu’s van 123-accu die kwalitatief net zo goed zijn als de originele accu’s, maar wel een stuk voordeliger . Daarnaast beschikken onze huismerk accu’s over een hogere capaciteit dan de Canon camera accu’s.

Ons assortiment Canon camera accu’s

Onze accu’s beschikken over capaciteiten vanaf 500 mAh tot 6800 mAh. Hoe hoger de capaciteit van een accu, des te langer u uw toestel kunt gebruiken. Verder komen de accu’s met spanningen vanaf 3.7V tot 14.4V. Let op dat deze spanning wel overeenkomt met die van de originele accu, anders kunt u uw camera ernstig beschadigen. Het kan net iets afwijken, maar niet te veel. De volgende voltages zijn bijvoorbeeld hetzelfde: 10.8V = 11.1V en 14.4V = 14.8V. Het is dan niet mogelijk om een accu van 10.8V te vervangen met een 14.8V en vice versa.

 

Zie hieronder enkele voorbeelden van Canon camera’s die compatibel zijn met onze huismerk accu’s.

 
Camera Huismerk accu
Canon EOS R5 Canon LP-E6N / LP-E6 accu
Canon EOS 6D Canon LP-E6N / LP-E6 accu
Canon EOS 90D DSLR Canon LP-E6N / LP-E6 accu
Canon Powershot G7 X ll Canon NB-13L
Canon Powershot SX740 HS Canon NB-13L

De juiste accu voor uw Canon camera vinden

Op deze pagina ziet u al een aantal modellen staan. Mocht u uw Canon camera niet tussen de al aangegeven modellen zien staan, dan kunt u ook de juiste accu voor uw camera vinden door te zoeken op apparaat. Hier ziet u verschillende modellen staan die zijn gecategoriseerd per serie. Ook is uw Canon camera model te vinden door te zoeken op accunummer. U kunt uw accunummer vinden op de onderkant van de accu zelf en vervolgens kunt u die opzoeken in de lijst. Indien u de naam van uw apparaat niet meer weet en/of het accunummer niet kunt vinden, kunt u dit opzoeken in de meegeleverde handleiding of navragen bij de fabrikant.

Accuduur van uw Canon camera verlengen

Het is redelijk eenvoudig om de levensduur van de accu te verlengen. Denk bijvoorbeeld aan het uitschakelen van de flitser. Deze staat vaak ingesteld op automatische modus, wat onnodig energie kost.

 

Daarnaast kunt u ook de batterijen of accu uit uw Canon camera halen wanneer u deze langere tijd niet gebruikt. Het kan namelijk voorkomen dat wanneer een digitale camera is uitgeschakeld, deze toch nog wat energie uit de stroombron haalt.

 

Voor meer tips om uw accuduur te verlengen kunt u onze blog over het verlengen van uw accuduur lezen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een Canon accu op te laden?

Afhankelijk van welk model u heeft, duurt het over het algemeen ongeveer 2 uur tot 2,5 uur om een accu volledig op te laden met een kamertemperatuur van 23 graden. Wanneer het bijvoorbeeld maar 5 tot 10 graden is, kan het maximaal vier uur langer duren voordat de accu volledig is opgeladen.

Hoe moet ik een Canon camera opladen?

U kunt de batterij van de camera opladen door een USB-kabel te gebruiken. Plaats hiervoor de meegeleverde batterij in de camera en vervolgens de USB-kabel in de camera en in een voedingsadapter of computer. Voor een gedetailleerde stappenplan kunt u de uitleg van Canon zelf bestuderen.

Hoe lang gaat een Canon camera accu mee?

Een lithium-ion batterij bevat ongeveer 400 laadcycli. Dat betekent dat u met een Canon camera accu grofweg 200.00 foto’s kunt maken. Dit verschilt overigens wel een beetje per camera model. De Canon 20D zou bijvoorbeeld met één accu ongeveer 120.000 foto’s kunnen maken.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.