123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Knoopcel batterijen

Knoopcel batterijen kopen?

Bestel op 123accu.nl knoopcel batterijen voor in diverse apparaten, zoals medisch apparatuur, fitnessapparaten, led kaarsen, afstandsbedieningen en nog veel meer. In onze webshop vindt u een zeer compleet assortiment, van de bekende CR2032-batterij en de LR44-batterij tot de minder bekende soorten, zoals de SR41-batterij en de LR9-batterij. Dankzij ons ruime aanbod bestelt u voor ieder apparaat altijd de geschikte batterij.

Voordelig knoopcel batterijen bestellen op 123accu.nl

Koop voordelig knoopcel batterijen op 123accu.nl en ontvang de producten morgen al in huis. Deze kleine batterijen kunnen gebruikt worden in een hoop verschillende apparaten. Doordat wij een ruim assortiment aanbieden kunt u voor uw apparaat altijd een geschikte variant bestellen.

Knoopcel batterijen: ons ruime assortiment

Op 123accu.nl bieden wij u een ruim assortiment van verschillende knoopcel batterijen. Dit zijn kleine batterijen die de vorm hebben van een knoop. Door de ronde en platte vorm passen ze ook in kleinere apparaten en zijn ze licht van gewicht. De batterijen zijn niet-oplaadbaar, maar hebben wel een lange levensduur en zijn zeer veilig.

 

Wij verkopen onder andere bekende modellen als de CR2032-batterij (die veelal gebruikt wordt voor afstandsbedieningen en weegschalen) en de LR44-batterij (voor bijvoorbeeld rekenmachines), maar ook de minder bekende soorten. Zowel het formaat als het voltage van de knoopcellen kan verschillen: een lithium knoopcel is vaak 3V en een alkaline knoopcel is 1,5V. De batterijen kunnen verder ook gebruikt worden in bijvoorbeeld led kaarsjes, speelgoed, gereedschap, draadloze autosleutels, horloges, medische apparaten en fitnessapparaten.

 

Op 123accu.nl vindt u producten van ons voordelige huismerk en van andere bekende merken, zoals Philips, Duracell en Varta. Originele en huismerkbatterijen zijn kwalitatief gelijkwaardig en gaan allemaal ongeveer even lang mee.

Welke knoopcel batterijen zijn er en welke heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten knoopcel batterijen. Elke knoopcel batterij heeft een typeaanduiding. De eerste letter van deze aanduiding geeft aan welke chemie er gebruikt wordt. Zo staat LR voor alkaline, CR voor lithium en SR voor zilveroxide. De R in deze aanduidingen geeft overigens slechts aan dat de knoopcel batterij rond is.

 

Verder bestaat elke typeaanduiding uit een cijferreeks. Hierin wordt de afmeting van de cel weergegeven. Het gaat hierbij om de diameter en de dikte van de cel. Bij afmetingen onder de 10 mm staat dit weergegeven met één cijfer, bij afmetingen daarboven met twee cijfers. Een voorbeeld? Een CR2032 batterij is een lithium batterij met een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm.

 

Maar hoe kiest u nu de juiste knoopcel? Dat is simpel. Zitten er al batterijen in uw apparaten? Dan kunt u het modelnummer eenvoudig op de bovenkant van de knoopcel vinden. Op die manier kunt u altijd opzoeken welke batterij u nu precies nodig heeft. Ook in de handleiding van een apparaat wordt vaak aangegeven wat voor soort batterijen hierin gebruikt kunnen worden. Of kijk in het batterijvakje, waar dit soms ook weergegeven is.

 

Welke batterijen of accu u ook aanschaft, 123accu.nl bezorgt uw bestelling razendsnel thuis. Bestelt u vandaag voor 23:59, dan ontvangt u uw batterijen morgen al thuis! Uw lege batterijen dient u overigens altijd weg te gooien bij een inleverpunt bij u in de buurt. Omdat ze stoffen kunnen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor het milieu kunt u ze namelijk beter niet bij het gewone afval weggooien. Bekijk hier waar het dichtstbijzijnde inleverpunt is.

 

Heeft u vragen over knoopcel batterijen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten