123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Knoopcel batterijen

Knoopcel batterijen kopen?

Bestel voordelig knoopcel batterijen voor diverse apparaten, van specialistische apparatuur voor medische doeleinden tot allerlei huishoudelijke devices. In ons assortiment vindt u knoopcel batterijen met alkaline, lithium en zilveroxide samenstelling. Ook kunt u bij ons speciale gehoorapparaat batterijen kopen.


Snel zoeken
Uitgelichte series
Alkaline knoopcel batterijen
Zilveroxide knoopcel batterijen
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Bestel knoopcel batterijen online

Knoopcel batterijen zijn batterijen met een platte, ronde vorm en een klein(er) formaat. Deze batterijen worden toegepast in een groot aantal apparaten, vooral waar het door de vorm of de grootte van het apparaat niet handig is om een normale batterijcel er in te doen, of in het gevoel van specifieke toepassingen waarbij het niet praktisch is het apparaat regelmatig te moeten openen.

 

Knoopcel batterijen zijn beschikbaar met chemische samenstellingen op basis van alkaline, lithium of zilveroxide. Deze samenstellingen herkent u aan de eerste twee letters aan het begin van de typeaanduiding, respectievelijk LR, CR en SR. De nummers die deze aanduiding golven geven de grootte van de batterij aan.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke soorten knoopcel batterijen zijn er?

Knoopcel batterijen zijn beschikbaar in drie soorten: alkaline (knoopcellen beginnende met LR), lithium (knoopcellen beginnende met CR) en zilveroxide (knoopcellen beginnende met SR). Binnen deze drie soorten zijn er grote variaties in formaten. Let goed op welke soort u voor uw apparaat nodig heeft; niet elke soort kan op elke apparaat gebruikt worden.

Wat is het verschil tussen verschillende knoopcel batterij nummers?

De nummers geven binnen een soort aan wat de verschillende formaten zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld van groot naar klein de populaire CR2032, CR2025 en de CR2016. Deze hebben allemaal een samenstelling van lithium (CR) maar verschillen in hoe groot ze zijn (de nummers). Kijk goed welk formaat uw apparaat vereist.

Zijn knoopcel batterijen oplaadbaar?

Nee, knoopcel batterijen kunnen niet worden opgeladen. Dit heeft te maken met de gebruikte chemische componenten in de batterij. Knoopcel batterijen hebben doorgaans een zeer lange levensduur en worden veel gebruikt in toepassingen waar het openen van het apparaat om de batterij te vervangen niet praktisch is, waardoor dit zoveel mogelijk beperkt moet worden.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment knoopcel batterijen of de werking van deze batterijen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen. Ook kunt u onze blog over knoopcel batterijen raadplegen.