123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Afstandsbediening

1 - 0 van 0

Afstandsbediening

Bestel voordelig een nieuwe afstandsbediening accu

Na een drukke dag ploft u natuurlijk het liefst lekker neer op de bank. Afstandsbedieningen zorgen er dan voor dat u helemaal kunt relaxen en niet meer hoeft op te staan. Vanaf de bank zet u uw favoriete serie aan, laat u muziek uit uw boxen knallen en sluit u zelfs de gordijnen. Op 123accu.nl koopt u nieuwe accu's voor uw slimme afstandsbedieningen.

Nieuwe accu voor uw afstandsbediening

De accu van een afstandsbediening loopt natuurlijk leeg. Daarom is het handig om de accu van de afstandsbediening dagelijks op te laden, zodat hij altijd gereed is voor gebruik. Merkt u dat de accu steeds minder goed werkt, sneller leeg raakt en minder vlug oplaadt? In dat geval is het verstandig om een nieuwe accu aan te schaffen.

Het is daarnaast ook altijd handig om een extra accu in huis te hebben. Zo kunt u uw apparaten ook blijven besturen als de accu leeg is én heeft u altijd een reserveaccu in huis voor als uw huidige kapotgaat.

Op 123accu.nl vindt u snel en eenvoudig de juiste nieuwe accu voor uw afstandsbediening. De afstandsbedieningsaccu's van het 123accu-huismerk presteren net zo goed als de originele accu's maar zijn wel een stuk goedkoper. Hierdoor haalt u voor een lagere prijs een gelijkwaardige accu in huis. Bovendien voldoen al onze accu's aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu en worden ze geleverd met 100% garantie.

Verschillende soorten accu's

Op 123accu.nl vindt u accu's voor afstandsbedieningen van verschillende merken, bijvoorbeeld voor afstandsbedieningen van Philips en Logitech. Met onze huismerk-accu's bespaart u al snel 40 tot 50% op de aanschafprijs van deze accu's. Om de juiste accu te vinden selecteert u het gewenste merk en vervolgens op apparaat-type of accunummer. Hier vindt u dan de geschikte accu's, waarmee u uw apparaten te allen tijde kunt blijven besturen.

Tip: Maak uw bestelling direct compleet met andere producten die u nodig heeft, zoals AA batterijen of een powerbank.

Accu's voor uw afstandsbediening kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over afstandsbedieningsaccu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord