123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Power stations

Power stations kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment power stations. Deze draagbare stroombronnen beschikken over grote hoeveelheden stroom, waarmee u zowel grote als kleine apparaten kunt opladen. Een power station is ideaal voor op de camping, of een lange reis of outdoor bestemming; sommige power stations kunnen ook met zonne-energie worden opgeladen.

Zoek op type

Zoek op merk

1 - 0 van 0

Bestel voordelig power stations online

Wanneer u naar een bestemming gaat waar geen betrouwbare stroompunten beschikbaar zijn, kan het een uitdaging zijn om van uw elektrische apparaten gebruik te maken. Denk aan kamperen in het achterland, of aan een lange reis of roadtrip waar u geen tijd of mogelijkheid heeft om ergens te stoppen om uw apparaten op te laden. Op die momenten kan een (draagbare) power station goed van pas komen.

 

Een power station is namelijk een grote, krachtige mobiele accu die u op reis mee kunt nemen. Het kan niet alleen gebruikt worden om uw elektronische devices als smartphone en tablet van stroom te voorzien, maar sommige modellen ook om huishoudelijke apparaten of zelfs om elektrische voertuigen op te laden. Zo kunt u altijd voorbereid op reis gaan.

Power station toepassingen

Er zijn een hoop verschillende soorten power stations met verschillende vermogens. Het kan daarom lastig zijn om er achter te komen welke power station u nodig heeft. Vandaar hebben wij hieronder een overzicht voor u gemaakt van een deel van onze assortiment power stations met bijbehorende vermogen en toepassingen

 
Power Station Vermogen (W) Toepassingen
Jackery Explorer 240 EU Power Station 200W Föhn, oplaadbare lamp, elektrische deken
Anker 521 Powerhouse Portable Power station 398W Smartphone, laptop, tv
Anker 535 Powerhouse Portable Power station 500W Smartphone, tablet, digitale camera
Jacky Explorer 500 EU Power station 500W Opblaaspomp, laptop, elektrische koffiemaker
Jackery Explorer 1000 EU Power station 1000W Blender, snelkookpan, camera
Anker 757 Powerhouse Portable Power station 1500W Koffiemaker, koelkast, elektrische grill
EcoFlow Delta Portable Power Station 1800W Drone, digitale camera, blender
Jackery Explorer 2000 EU Power station 2200W Mini cooler, elektrische grill, boormachine
EcoFlow Delta Max Portable Power station 2400W Elektrische auto, koelkast, waterkoker

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een draagbare power station?

Een draagbare power station is een krachtige, draagbare (of eerder verplaatsbare) accu met een grote hoeveelheid energie. Deze kan gebruikt worden om zowel kleine elektronische devices als telefoons en laptops, en zwaardere apparaten als koelkasten en elektrische fornuizen maar zelfs ook auto’s van stroom te voorzien. Dat maakt een draagbare power station ideaal voor op reis, de werkplaats, de boot of de camper.

Hoeveel stroom levert een draagbare power station?

De hoeveelheid stroom die een draagbare power station levert verschil per model. Het vermogen loopt uiteen van 300 W tot 2400W, en de vermogenscapaciteit van 210 Wh tot 2016 Wh. Zo kunnen de lichtere modellen goed gebruikt worden voor uw elektronische devices, en de zwaardere modellen voor huishoudelijke apparaten, professionele gereedschappen en elektrische voertuigen.

 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over power stations? Of wilt u misschien meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.