123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Laagsteprijsgarantie 

123accu.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagsteprijsgarantie bieden op originele batterijen en accu's. Als u ergens een goedkopere aanbieding heeft gezien, horen wij dat graag van u. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 
 
  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.

  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagsteprijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd welke bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.

  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.

  • 123accu.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.

  • Omdat het 123accu.nl huismerk van uiterst hoge kwaliteit is en het huismerk van concurrenten vaak van b-kwaliteit is, zijn de huismerk producten niet te vergelijken met die van onze concurrenten. Op huismerk producten kunnen wij hierdoor geen laagsteprijsgarantie bieden.

  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.

  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.

  • De laagsteprijsgarantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.

  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de fabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt

  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van 123accu.nl doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een e-mail sturen naar klantenservice@123accu.nl met de volgende gegevens: 

- uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.