123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123accu.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

 
Home Klantenservice Vraag en antwoord Over 123accu.nl Vacatures Contact Inloggen Klik hier voor verzendinfo naar Belgi\u00eb

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123accu.nl

Betaalopties:

achteraf betalen met acceptgiro
veilig betalen via Bancontactonline betalen met PayPal

Verzendopties:

PostNLDPD

Vertrouwde kwaliteit:

 
Beoordeling door klanten:
9.3/10 -
3.396 beoordelingen

Laagsteprijsgarantie 

123accu.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagsteprijsgarantie bieden op originele batterijen en accu's. Als u ergens een goedkopere aanbieding heeft gezien, horen wij dat graag van u. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 
 
  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.

  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagsteprijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd welke bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.

  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.

  • 123accu.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.

  • Omdat het 123accu.nl huismerk van uiterst hoge kwaliteit is en het huismerk van concurrenten vaak van b-kwaliteit is, zijn de huismerk producten niet te vergelijken met die van onze concurrenten. Op huismerk producten kunnen wij hierdoor geen laagsteprijsgarantie bieden.

  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.

  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.

  • De laagsteprijsgarantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.

  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de fabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt

  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van 123accu.nl doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een e-mail sturen naar klantenservice@123accu.nl met de volgende gegevens: 

- uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!


Om 123accu.nl beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten