123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Opladers

Oplader kopen?

Bestel voordelig een oplader voor het snel en eenvoudig opladen van diverse batterijen en apparaten. In ons assortiment vindt u onder andere druppelladers, USB opladers, draadloze opladers en batterij opladers. Vandaag besteld, morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig opladers online

Op deze pagina vindt u een breed assortiment aan opladers. Sommigen hiervan zijn universeel. Universeel wilt zeggen dat deze opladers niet voor één merk of een soort batterij, accu of apparaat geschikt zijn, maar voor meerdere van dat merk of die soort. Zo kan een universele acculader gebruikt worden voor meerdere autoaccu’s van verschillende merken en verschillende spanningen.

Ons assortiment opladers

Door de grote diversiteit aan vormen en maten batterijen, accu’s en apparaten zijn er ook zeer veel opladers. Zelfs al zijn deze opladers universeel, er zijn veel verschillende opladers nodig om alle apparaten te dekken. Daarom lichten wij hier kort toe welke opladers u bij ons kunt kopen:

 • Druppelladers: Deze opladers zijn geschikt voor het opladen van diverse startaccu’s, bijvoorbeeld van de auto, vrachtwagen of motor. Het gaat hier vaak om loodaccu’s met een spanning van 12 V, maar er zijn ook acculaders die geschikt zijn voor andere soorten startaccu’s.
 • Laptop oplader: U vindt hier laptop opladers voor veel verschillende laptop merken, zoals Dell en HP. Ook vindt u hier onze universele laptop oplader. Deze oplader is een hoge kwaliteit 15-delige kit die bestaat uit een adapter met kabel en maar liefst 14 opzetstukken om de adapter geschikt te maken voor diverse laptopaansluitingen. Let op: Er zit geen netstroomkabel bij deze oplader inbegrepen.
 • Gereedschap acculaders: Hier vindt u opladers voor verschillende gereedschap accu's van meerdere merken, zoals Bosch en Makita.
 • Powerbanks: Hier vindt u powerbanks voor laptops, telefoons en tablets. Ook vindt u hier een battery case en draadloze Qi opladers. Met een draadloze Qi oplader kunt u draadloos (magnetisch) uw smartphone of andere device met Qi-techniek van stroom voorzien. Let wel op dat die niet bij alle smartphones werkt; deze moet voor Qi opladen geschikt zijn.
 • Power stations: Met de power stations kunt u zowel grote als kleine apparaten opladen en van grote hoeveelheden stroom voorzien. 
 • Universele adapter: Een universele adapter is ontworpen om stroom om te zetten naar een andere spanning en beschikt daarnaast over meerdere opzetstukken voor diverse aansluitingen. Denk aan diverse DC aansluitingen.
 • Batterij opladers: Een oplader die zoals de naam doet vermoeden gebruikt wordt voor het opladen van batterijen. De meeste batterijen opladers zijn geschikt voor het laden van meerdere van de toegankelijke formaten tegelijkertijd. Denk aan AA- en AAA-batterijen.
 • USB laders: Handige en veelzijdige opladers die met een USB-kabel op een apparaat kunnen worden aangesloten. Kunnen daardoor bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opladen van diverse smartphones en camera’s.
 • Telefoon opladers: Deze opladers zijn geschikt voor verschillende telefoons en telefoonmerken, zoals Apple iPhone, Samsung en Huawei.
 • Smartwatch opladers: Met deze opladers laadt u in zeer korte tijd uw Apple Watch op. We raden u aan om deze oplader niet voor andere smart watches te gebruiken.
 • Wereldstekkers: Met deze wereldstekkers kunt u apparaten van stroom voorzien of opladen in meer dan 150 landen.
 • Drone opladers: Hier vindt u verschillende opladers voor DJI en Parrot drones.
 • Camera oplader: Hier vindt u opladers voor uw digitale camera.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kost het als ik mijn oplader in het stopcontact laat zitten?

Dit ligt eraan of u een oplader met of zonder apparaat eraan in het stopcontact laat zitten. Als er geen apparaat aanzit verbruikt de oplader nog een beetje energie (enkele milliwatt uur, ook wel sluipverbruik). Met apparaat eraan kan het verbruik hoger zijn en dit is doorgaans ook slecht voor de accu van het apparaat.

Wat is het verschil tussen een adapter en een oplader?

In de volksmond wordt hiermee vaak hetzelfde bedoeld. Een adapter is werkelijk echter slechts één onderdeel; het blokje (meestal aan de stopcontact kant) die de spanning van het stopcontact omzet in een spanning die geschikt is voor het op te laden apparaat. De oplader is het geheel.

Is het erg als mijn oplader warm wordt?

Het hoort dat er tijdens het laadproces enige warmte in de oplader wordt opgebouwd. Dit hoort echter niet zo warm te worden dat u de oplader niet meer kunt aanraken. Wordt de oplader heel warm, dan kan dat wijzen op een defect en kunt u de oplader beter ontkoppelen.
 

Wilt u meer weten over onze opladers of heeft u wellicht vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.