123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smartphone houder fiets

Dresco fietshouder voor smartpone (zwart)  ADR00037
vergroten
Omschrijving Deze fietshouder van Dresco zorgt ervoor dat u ook op de fiets handsfree gebruik kunt maken van uw smartphone. Ideaal als u bijvoorbeeld navigeert met uw telefoon. De houder is gemaakt van zachte, flexibele siliconen en geschikt voor alle fietssturen. Montage gaat snel en moeiteloos. Met deze houder is uw telefoon beschermd tegen schokken en trillingen, zodat u er altijd veilig mee kunt fietsen. In de houder passen alle moderne telefoons van 4 tot 6 inch.

Afmetingen: 144 mm x 65 mm x 45 mm
Specificaties
Kleur: zwart
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 9,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,85 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gembird fietshouder voor smartphone  AGE00115
vergroten
Omschrijving Deze fietshouder van Gembird maakt handsfree bellen of navigeren op de fiets mogelijk. Hiervoor hoeft u alleen maar uw smartphone in de houder te doen en de houder aan uw stuur te bevestigen. Deze houder maakt het mogelijk om uw telefoon 360° te draaien, zodat u altijd goed zicht heeft op het scherm. De houder is geschikt voor alle moderne telefoons met een breedte van 4 tot 10 cm. 
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
vergroten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 11,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,50 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Mobilize fietshouder voor smartpone (zwart)  AMO00405
vergroten
Omschrijving Deze fietshouder van Mobilize maakt handsfree bellen of navigeren op de fiets mogelijk. Hiervoor hoeft u alleen maar uw smartphone in de houder te doen en de houder aan uw stuur te bevestigen. Deze houder maakt het mogelijk om uw telefoon 360° te draaien, zodat u altijd goed zicht heeft op het scherm.
Dankzij de harde achterkant met siliconen oppervlak, de rubberen hoeken, de stevige mount met metalen onderdelen, zal een smartphone stevig en veilig op de houder vast blijven zitten, zelfs tijdens fietsen over ruig terrein of extreme hobbelwegen.
De houder is geschikt voor alle moderne telefoons met de maximale afmetingen van 12 cm bij 6 cm.
Specificaties
Kleur: zwart
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 16,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dresco fietshouder voor smartphone zwart 135 x 67 x 11 mm  ADR00041
vergroten
Omschrijving De fietshouder van Dresco maakt handsfree kunt bellen of navigeren op de fiets mogelijk. Plaats uw telefoon in de houder die u eerst monteert aan het stuur. Kies of u de telefoon horizontaal of verticaal wil gaan gebruiken. Bij beide varianten heeft u telkens goed zicht op het scherm. De Dresco fietshouder is geschikt voor alle smartphones met een maximale afmeting van 135 x 67 x 11 mm.
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
Dresco fietshouder
vergroten
€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,46 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
BeHello fietshouder voor smartphone (zwart)  ABE00206
vergroten
Omschrijving Deze fietshouder van BeHello maakt handsfree bellen of navigeren op de fiets mogelijk. Hiervoor hoeft u alleen maar uw smartphone in hoes te doen, en u bent klaar om te gaan. Ideaal, want zo is uw telefoon beschermd tegen weer en wind. Dit terwijl het display wel volledig te besturen is. De houder is makkelijk te bevestigen aan het stuur van uw fiets met de bijgeleverde klem. Vervolgens kunt u uw telefoon 360° draaien, zodat u altijd goed zicht heeft op het scherm. Geschikt voor toestellen van 5.5 inch. 
Specificaties
Kleur: zwart
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dresco fietshouder voor smartphone zwart 155 x 77 x 11 mm  ADR00039
vergroten
Omschrijving Met deze Dresco fietshouder zorgt u ervoor dat u handsfree kunt bellen of navigeren op de fiets. Hiervoor hoeft u alleen maar uw smartphone in de houder te doen en de houder aan uw stuur te bevestigen. Deze houder maakt het mogelijk om uw telefoon horizontaal of verticaal te draaien, zodat u altijd goed zicht heeft op het scherm. Het handige hoesje is geschikt voor alle moderne telefoons met een maximale afmeting van 155 x 77 x 11 mm.
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
Dresco fietshouder
vergroten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Celly fietshouder voor smartphone (zwart)  ACE00010
vergroten
Omschrijving Deze fietshouder van Celly zorgt ervoor dat u ook op de fiets handsfree gebruik kunt maken van uw smartphone. Ideaal als u bijvoorbeeld navigeert met uw telefoon. De houder is gemaakt van zachte, flexibele siliconen en geschikt voor alle fietssturen. Montage gaat snel en moeiteloos. Met deze houder is uw telefoon beschermd tegen schokken en trillingen, zodat u er altijd veilig mee kunt fietsen. In de houder passen alle moderne telefoons met een breedte tot 7,8 cm. 
Specificaties
Kleur: zwart
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 21,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 17,77 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Novoflex fietshouder voor smartphone en GoPro  ANO00213
vergroten
Omschrijving Deze fietshouder van Novoflex is makkelijk te bevestigen aan het stuur van uw fiets. Hiermee kunt u uw GoPro bevestigen aan uw fietsstuur, zodat u al uw ritjes kunt opnemen. Zo kunt u ook later nog genieten van uw fietstocht.

Door daarnaast de phone kit van Novoflex aan te sluiten op deze fietshouder kunt u ook uw telefoon aan het stuur van uw fiets bevestigen. Zo kunt u altijd op een veilige manier uw navigatie bekijken, zónder kans op een boete. 
Specificaties
Kleur: zwart
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Dresco fietshouder voor smartphone zwart 175 x 90 x 11 mm  ADR00040
vergroten
Omschrijving Handsfree bellen of navigeren op de fiets? Deze Dresco fietshouder is dan ideaal. Bevestig het hoesje aan het stuur van uw fiets en plaats uw telefoon er in. U kunt de telefoon zowel horizontaal of verticaal gebruiken. Het zwarte hoesje is geschikt voor mobiele telefoons met een maximale afmeting van 175 x 90 x 11 mm.
Specificaties
Kleur: zwart
Productimpressie
Dresco fietshouder
vergroten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 21,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 17,77 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Met een telefoonhouder voor uw fiets gaat u veilig de weg op

Sinds 1 juli 2019 is het gebruik van smartphones op de fiets verboden. Als een fietser met zijn telefoon bezig is, is de aandacht voor de andere dingen die er in het verkeer gebeuren namelijk minder groot, waardoor het risico op een ongeluk toeneemt. Logisch dus dat dit tegenwoordig niet meer mag en u een boete van bijna 100 euro riskeert. Wat wel mag is bijvoorbeeld navigeren met een telefoon, maar dan moet deze wel in een smartphonehouder zitten. Gelukkig kunt u die voordelig op 123accu.nl kopen.

De voordelen van telefoonhouders

Het grootste voordeel van telefoonhouders is al genoemd: met een houder kunt u ook tijdens het fietsen veilig gebruik maken van uw telefoon, bijvoorbeeld om mee te navigeren of om te gebruiken als fietscomputer. Het risico op ongelukken wordt verkleind en u heeft uw handen vrij om gewoon te sturen.

Een ander groot voordeel is dat uw telefoon door het gebruik van een houder beschermd wordt. Niet alleen laat u hem minder snel vallen, maar als u wel valt met uw fiets is de kans dat uw telefoon beschadigd is ook nog eens minder groot. Bovendien zijn er telefoonhoesjes die uw smartphone ook beschermen tegen regen. Sommige houders zijn namelijk voorzien van een hoes en als u uw telefoon hier in stopt kunt u gewoon door de regen fietsen, zonder dat uw telefoon hierdoor beschadigd raakt.

Telefoonhouders voor uw fiets kopen op 123accu.nl

Op 123accu.nl vindt u verschillende telefoonhouders. Per houder staat duidelijk omschreven voor wat voor telefoons de hij geschikt is. Vooral de grootte is hierin van belang. Hierdoor weet u zeker dat u niet per ongeluk de verkeerde houder aanschaft, waar uw telefoon niet in past. Alle houders zijn eenvoudig om het stuur van uw fiets te bevestigen. Hiermee kunt u dus altijd veilig op pad.

Telefoonhouders voor uw fiets kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over smartphonehouders of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten