123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Overige accu's

Goedkope accu's en batterijen kopen?

Bestel voor een voordelige prijs accu's voor verschillende doeleinden. Van accu's en batterijen voor hele kleine apparaten tot grote start accu's voor voertuigen, u kunt het in ons assortiment vinden. Ons aanbod aan accu soorten is hierbij alfabetisch gesorteerd; zo kunt u eenvoudig de soort accu vinden die u zoekt.

1 - 0 van 0

Overige accu's

Bestel voordelig online uw accu’s en batterijen

In ons assortiment vindt u voor 53 verschillende soorten apparaten van een groot aantal merken honderden accu's, batterijen en opladers. Al deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast vindt u in ons assortiment een groot aantal huismerkaccu's. Deze zijn van dezelfde kwaliteit als merkaccu's en zijn dan ook een goede vervanging. Ze zijn goedkoper, en zijn in veel gevallen een verbetering wat betreft de capaciteit.

De juiste accu voor mijn apparaat of voertuig vinden

Bij de meeste van deze categorieën van apparaten en voertuigen is het mogelijk om op apparaat te zoeken of op accunummer te zoeken. Als u op apparaat zoekt ziet u een overzicht van de verschillende apparaten waarvoor wij accu's verkopen. Het komt voor dat één apparaat onder meerdere typenummers bekend is, en daardoor meerdere keren in ons assortiment kan voorkomen.

 

Zoekt u op accunummer, dan ziet u precies welke accu's wij verkopen en voor welke accu's wij geschikte alternatieven aanbieden. Hier geldt dezelfde opmerking: sommige accu's zijn onder meerdere type- of serienummers bekend.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een accu en een batterij?

In de praktijk is accu de term die gebruikt wordt voor een grote, oplaadbare batterij. Batterij wordt eerder gebruikt als term voor een enkele batterij die niet geschakeld is met andere batterijen. Dit wordt ook wel cel genoemd. Zo is een accu eigenlijk opgebouwd uit meerdere cellen (lossen batterijen).

Waar moet ik op letten bij het kopen van een accu?

De vier voornaamste factoren waar u op moet letten bij het kopen van een accu (of batterij) zijn de afmetingen, het soort accu of batterij (de chemische samenstelling), de spanning en de capaciteit. Dit zijn zaken die in grote mate beslissen of een bepaalde accu werkt op uw apparaat.

Kan ik altijd mijn accu of batterij opladen?

Een accu is altijd oplaadbaar. Een batterij niet altijd. Bij een batterij ligt het aan de chemische samenstelling of deze kan worden opgeladen. Het ontlaadproces moet namelijk als het ware omkeerbaar zijn, en dit kan niet bij alle chemische samenstellingen. Zo zijn alkaline batterijen niet oplaadbaar, en nikkelmetaalhydride batterijen wel.
 

Heeft u vragen over de diverse accu’s en batterijen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.