123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Apple

Accu voor uw Apple telefoon nodig?

Bestel een nieuwe hoogwaardige accu voor uw Apple iPhone en geniet weer van een goed presterende telefoon, met lange batterijduur en snelle laadtijden. In ons assortiment vindt u accu’s voor alle iPhone series en de A-series van Apple. Ook koopt u bij ons handige accessoires als AirPods, hoesjes en laadstations.

Toon meer Apple telefoons of zoek op het accunummer.
1 - 0 van 0

Apple

Bestel hoge kwaliteit accu’s voor uw Apple telefoon

De accu’s in ons assortiment voor de Apple iPhone en A-series zijn van ons 123accu-huismerk. Deze hoogwaardige accu’s voldoen aan alle Europese eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, leveren identieke prestaties aan originele accu’s en zijn in sommige gevallen qua capaciteit zelfs beter. Zo kunt u nog langer genieten van uw smartphone voordat deze moet worden opgeladen.

 

Daarnaast zijn onze huismerk accu’s een stuk goedkoper dan het origineel, waardoor u Apple telefoon voor minder geld weer als nieuw werkt.

Hoe vindt u de juiste accu voor uw Apple telefoon?

Maakt u gebruik van een van de meest recente iPhone modellen, dan is de kans groot dat uw iPhone bovenaan deze pagina is weergegeven. Is dat niet het geval? Maak dan gebruik van een van onze twee zoekmethoden: zoeken op apparaat of zoeken op accunummer.

 

Zoeken op apparaat is vooral handig als u niet goed weet welke accu u nodig heeft, en alleen weet over welk model Apple telefoon u beschikt. De rest van het speurwerk hebben wij al voor u gedaan, waardoor u bij het selecteren van de juiste telefoon direct ons volledige aanbod van geschikte accu’s te zien krijgt.

 

Bent u daarentegen op zoek naar een specifiek model accu? Dan kunt u zoeken op accunummer. Omdat wij accu’s scharen onder alle type-, model- en partnummers waar een accu onder bekend is, is de kans zeer groot dat u de juiste accu kunt vinden. Let wel op dat hierdoor één accu bij meerdere nummers kan voorkomen.

Zelf uw iPhone accu vervangen?

Aan alleen uw vingers heeft u voor het vervangen van een Apple telefoonaccu over het algemeen niet genoeg. Vooral de iPhone accu’s zitten goed verborgen en ook vastgeschroefd. Het is dan ook raadzaam om over gespecialiseerd gereedschap te beschikken voordat u aan het vervangen van een telefoonaccu begint.

 

Daarom voeren wij ook gereedschapsets voor kleine elektronica in ons assortiment met speciale, kleine gereedschappen met minimale diameters zodat u goed elk hoekje en gaatje in de telefoon kunt bereiken. Zo vindt u in deze sets kleine schroevendraaiers, pincetten, zuignapjes en stofdoeken.


Heeft u vragen over ons assortiment Apple accu’s, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.