123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2022:

20 dec. 2022 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
6 dec. 2022 - Power voor de feestdagen!

Van speelgoed tot kerstverlichting, de batterijen zijn niet aan te slepen in deze tijd van het jaar. Zorg dat u niet misgrijpt en haal nu een voorraad in huis!
29 nov. 2022 - Gefeliciteerd winnaars!

Met Black Friday gaven we fantastische prijzen weg. Wij wensen alle gelukkige winnaars veel plezier met de gewonnen cadeaus! Klik voor een overzicht van alle winnaars
28 nov. 2022 - Cyber Monday-winactie!

Yes, we gaan nog één dag door! Alleen vandaag nog maakt u bij iedere bestelling kans op de tofste prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of een soundbar!
25 nov. 2022 - Black Friday: bestel en win!

We trappen vandaag af met onze Black Friday-winactie! Plaats nu uw bestelling en maak t/m 27 november automatisch kans op mooie prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of een soundbar!
18 nov. 2022 - Black Friday Deals!

Wij kunnen niet meer wachten tot Black Friday en geven dus nu al 10% korting op huismerkaccu's, -laders en -batterijen. De korting is geldig t/m 24 november, dus sla snel uw slag!
6 okt. 2022 - Klussen in de herfstvakantie

Een dure klusprofessional inhuren? Niet nodig. Ontdek onze voordelige gereedschapdeals en het brede assortiment accu's en laders en ga zelf aan de slag deze herfst!
19 aug. 2022 - Internationale Dag van de Fotografie

Vandaag draait alles om de speciale plek die fotografie in de wereld heeft. Daarom krijgt u alleen vandaag 10% korting op foto- en videocameraccu's van ons huismerk!
28 jul. 2022 - Altijd en overal opladen

Gaat u er deze zomer op uit om de batterij weer op te laden? Heerlijk! Maar vergeet ook de batterij van uw smartphone, tablet of laptop niet. Neem een solar powerbank mee, zo heeft u altijd een volle batterij.
14 jul. 2022 - Goed gereedschap is het halve werk!

De zon is volop aanwezig, tijd om eindelijk die ene (tuin)klus af te ronden. Of aan een nieuwe te beginnen! Zorg voor het juiste gereedschap; bekijk onze Einhell accu schroef- en boormachine, Black+Decker pendeldecoupeerzaag of de Metabo accu cirkelzaag.
28 jun. 2022 - Rookmelders verplicht per 1 juli

Rookmelders zijn vanaf aanstaande vrijdag verplicht op elke (bewoonde) verdieping in uw woning. Bent u nog niet voorbereid? Bestel dan nu rookmelders of nieuwe batterijen voor uw huidige rookmelder.
22 apr. 2022 - Ga de meivakantie opgeladen tegemoet

Van plan om een dagje uit of een aantal dagen weg te gaan? Bereid uzelf goed voor en bestel alvast een nieuwe óf extra voertuigaccu voor motors, boten, caravans, e-bikes en meer.
15 apr. 2022 - Aangepaste levertijden

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
7 apr. 2022 - T/m 24 april korting op Ecoflow-powerstations

Altijd en overal stroom nodig? Kies voor een draagbare powerstation, hiermee laadt u een groot aantal apparaten op. Dé stroomvoorziening voor vakantie, lange reizen en andere outdoor activiteiten. Nu tijdelijk korting op geselecteerde modellen van Ecoflow.
25 mrt. 2022 - Onze accu's vallen in goede aarde

De lente is begonnen, tijd om de tuin klaar te maken voor zonnig weer! Van de heg snoeien tot het in elkaar zetten van een schutting: met behulp van onze tuingereedschapaccu's is elke klus zo gepiept.
10 mrt. 2022 - Altijd en overal stroom

Altijd en overal bereikbaar zijn? Gebruik een powerbank of powerstation! Hiermee voorziet u apparaten overal van stroom. Ideaal wanneer u op vakantie gaat of een dagje uit bent.
24 feb. 2022 - Op onze accu's kunt u bouwen

Staan er nog klussen op uw to-do-lijst? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Of u nu wilt boren of zagen: bij ons vindt u alle accu's om gereedschap kracht te geven.
10 feb. 2022 - Geef apparaten een boost

Optimaal gebruikmaken van apparaten op de werkvloer? Geef het vermogen van laptops, barcodescanners, betaalautomaten en portofoons een boost: met deze accu's blijft uw bedrijf draaien!
14 jan. 2022 - Voorkom stilstaan, vervang uw accu

Niets is zo vervelend als een lege accu. Maak uw voertuig alvast startklaar en bestel een nieuwe accu. Staat uw voertuig lang stil? Bestel een lader en houd de accu op spanning!