123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Gereedschapsets

Gereedschapsets kopen?

Bij 123accu.nl koopt u een grote selectie aan gereedschapsets en losse accessoires voor uw hand- en accu gereedschap. De sets zijn gespecialiseerd voor een bepaald gereedschap of bevatten accessoires voor meerdere gereedschappen. U vindt bij ons bitjes, boren, zaagbladen, slijpschijven, freesjes, schroevendraaiers en schuurpapier. Zo heeft u de juiste spullen om elke klus te volbrengen, zowel thuis als op de werkplaats.

Bestel snel en eenvoudig gereedschapsets bij 123accu.nl

Gereedschapsets kopen?

Waarom een gereedschapset kopen en geen losse gereedschappen of accessoires? Een set heeft als voordeel dat u kunt kiezen of u gespecialiseerd gereedschap wilt voor één taak, of dat u liever een set heeft waar gereedschap en accessoires in zitten voor meerdere taken. Een gereedschapset is altijd een goede aankoop, en geeft u de juiste materialen om uw werkzaamheden tot een goed resultaat te brengen.

Wat voor gereedschapsets kunt u bij 123accu.nl vinden?

In ons assortiment vindt u gereedschapsets van alle soorten gereedschap: bitjes en boren voor op de schroefboormachine; zaagbladen voor op de cirkelzaag, decoupeerzaag en multitool; slijpschijven en freesjes voor op de multitool; gereedschapskoffers, schroevendraaiersets en schuurpapier voor zowel de beginnende als professionele klusser.

Bitjes & Boren

  • Bitjes: dit zijn de verwisselbare zeskantige onderstukken voor verschillende schroefkoppen. Deze kunnen zowel voor accu gereedschap zoals boor- en schroefmachines gebruikt als voor bepaalde type handgereedschap waar een bithouder op zit. Bitjes worden in sets gekocht en zitten soms in een plastic verpakking maar ook vaak in een stevige kunststof koffer. Dit is vooral bij de grotere bitsets het geval.
  • Boren: dit zijn de kopstukken voor hand- en accuboormachines. Boren zijn in verschillende lengtes, diktes en vormen beschikbaar die elk bedoeld zijn voor andere toepassingen. Wij verkopen houtboren, steenboren en metaalboren. Ook verkopen wij speciale SDS-boren. Dat zijn boren die bedoeld zijn voor hamerboren. Bij een hamerboor wordt de hele boorkop krachtig naar voren en achter geschoven zodat er zelfs in harde materialen zoals graniet en beton geboord kan worden. De kleinere boorsetjes zitten in een plastic verpakking. De grotere sets zitten in stevige koffers.

Zaagbladen

  • Cirkelzaagbladen: dit zijn de zaagbladen voor de accu cirkelzaag. Dit zijn robuuste zaagbladen die een grote hoeveelheid zaagwerk moeten kunnen doorstaan en hebben daarom meestal zaagsneden die met hardmetaal of een speciale legering zijn versterkt. Deze zaagbladen zijn door hun hardheid geschikt voor meerdere soorten oppervlakten en kunnen zowel hout en metaal als kunststof aan. Wij verkopen zaagbladen met verschillende diameters, tandhoeveelheden en zaagdiepten. Wij bieden ze per stuk aan.
  • Decoupeerzaagjes: deze smalle, lange zaagbladen zijn voor de accu decoupeerzaag. Deze machine laat het zaagblad heel snel op en neer bewegen. Het smalle profiel zorgt ervoor dat er een zeer beperkt stuk van de zaag in aanraking is met het zaagoppervlak, waardoor de zaag heel beweeglijk is en makkelijk scherpe draaien kan maken. Daardoor is een decoupeerzaag uitermate geschikt voor het zagen van bochten, hoeken, en kleine maar gedetailleerde vormen. Wij verkopen de decoupeerzaagjes in kleine setjes.
  • Multitool zaagjes: deze kleine naar voren gerichte zaagjes zijn bedoeld voor de accu multitool. Op een multitool passen een grote hoeveelheid verschillende opzetstukken, maar in dit geval is het bedoeld om snel en eenvoudig op kleine schaal zaagwerk te verzetten. Daarbij kunt u denken aan het op maat zagen van platen of laminaat, of op het verwijderen van oud hout- of kitwerk. Wij verkopen deze zaagjes in een 7-delige set. Hier zitten zaagjes met verschillende type zaagblad en tandverdeling in en deze zitten in een stevige koffer.

Slijpschijven & Freesjes

  • Doorslijpschijven: de slijpschijven voor accu slijpers. De doorslijpschijf kan in principe worden gezien als een kleiner cirkelzaagblad; het doel is om met de snelle rotatie door een oppervlak heen te komen. De werking en constructie is alleen anders, waardoor de slijpschijven geschikt zijn voor zeer harde materialen zoals graniet, marmer en beton in plaats van hout, metaal en kunststof. De doorslijpschijven bieden wij per stuk aan.
  • Freesjes: dit zijn de opzetstukken voor op accu freesmachines. De freesjes worden daarbij hard rondgedraaid en nemen kleine hoeveelheden materiaal weg. Daardoor zijn freesjes ideaal voor het uitfrezen van complexe of delicate vormen waarbij een mooi verloop belangrijk is. Wij verkopen holprofielfrezen, gleuffrezen, schijfgleufvrezen en een aantal andere freesjes met unieke vormen. De freesjes worden per stuk verkocht.

Gereedschapsetjes & Schuurpapier

  • Gereedschapskoffers: in deze koffers zit een grote selectie aan handgereedschappen en bijbehorende accessoires. Dit zijn meestal vrijwel alle gereedschappen die zowel de beginnende klusser als de professional nodig heeft om de meeste kleinere werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Denk aan een hamer, verschillende schroevendraaiers, tangen, steeksleutels, een bithouder, een zaag en meerdere bitjes. Maar er kunnen ook andere gereedschappen en accessoires inzitten. De koffers zijn robuust gebouwd en kunnen tegen een stootje.
  • Schroevendraaiersets voor kleine elektronica: dit zijn de kleine handgereedschappen die nodig zijn voor het bijstellen en repareren op kleine schaal, vaak van delicate elektrische of mechanische systemen waar de gebruikte van beperkte grootte zijn en waar nauwkeurigheid bij vereist is. Dit hoeven niet alleen kleine schroevendraaiers te zijn. Zo een set kan ook een pincet bevatten, alsmede een zuignapje, bitjes en verschillende puntige gereedschappen om tussen onderdelen te kunnen komen.
  • Schuurpapier: dit is schuurpapier dat voor de accu schuurmachine bedoeld is. Het schuurpapier is voorzien van een speciale vorm en een specifieke afmeting, zodat deze precies past op een schuurmachine. Zo is er voor een deltaschuurmachine een schuurdriehoek nodig; een puntig vel waarbij makkelijk in hoeken en kleinere ruimtes geschuurd kan worden. Wij verkopen schuurbanden, schuurdriehoeken, schuurrollen, schuurschijven, schuurstroken en schuurvellen. Deze zijn allemaal beschikbaar in verschillende vormen, maten en korrels, van grof naar fijn. Het schuurpapier bieden wij in kleine sets aan, vooral van 3 of 5 vellen.

Akkutop gereedschapsets en accessoires van KWB

Een groot deel van ons assortiment van bitjes, boren, zaagbladen en frezen bestaat uit Akkutop producten van KWB. Dit merk heeft als groot voordeel dat de accessoires door speciaal designs efficiënter zijn in het gebruik dan die van vergelijkbare merken. Dit doen zij zelfs zo goed, dat als u deze accessoires gebruikt, u veel minder energie nodig heeft om met uw accu gereedschap tot hetzelfde resultaat te komen als dat het geval zou zijn bij het gebruik van andere accessoires. Dit verschil kan oplopen tot wel 35%. Een goed voorbeeld zijn de cirkelzaagbladen. Hierbij is de manier waarop de zaagtanden gepositioneerd zijn uitgedacht voor de meest efficiënte werking, waardoor de zaag veel sneller door het zaagoppervlak heen komt.

 

Het resultaat is dat u op langere termijn een stuk minder snel uw bitjes, boren, zaagbladen en frezen hoeft te vervangen.


Heeft u vragen over onze gereedschapsets, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten