123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bosch

Bosch gereedschap accu’s kopen?

Op deze pagina bestelt u snel en gemakkelijk een Bosch gereedschap accu voor een voordelige prijs. Door te zoeken op apparaat of accunummer, of door een accu uit onze Top 8 te kiezen, vindt u de accu die bij uw wensen past. De accu’s in ons assortiment hebben diverse voltages en capaciteiten.

1 - 0 van 0

Bosch

Bestel Bosch gereedschap accu’s online

Met draadloos gereedschap bent u een stuk flexibeler tijdens het klussen. Zo heeft u geen last van irritante snoeren en hoeft u niet steeds te zoeken naar een stopcontact. Ook Bosch heeft draadloos gereedschap in zijn assortiment en is dus zeer geschikt voor het uitvoeren van verschillende klussen. Op 123accu.nl kunt u voor dit gereedschap bovendien een nieuwe of extra accu vinden, zodat u altijd door kunt blijven werken.

Verschillende soorten Bosch gereedschap

Bosch is een merk dat bekend staat om zijn elektrische en accugereedschap. Omdat Bosch daarnaast onder andere ook huishoudelijke toestellen, aandrijf- en besturingssystemen en elektronische devices op de markt brengt, hebben zij een hoop kennis in huis. Hierdoor heeft het merk niet alleen een goede reputatie, maar is het ook kwalitatief erg goed en zeer betrouwbaar.

 

De Bosch-collectie bestaat uit twee lijnen:

  • Bosch Blauw: Dit wordt ook de Bosch Professional-lijn genoemd en is, zoals de naam al aangeeft, geschikt voor de professional die elke dag afhankelijk is van zijn gereedschap. Het zijn dan ook krachtige, duurzame en sterke machines die zijn vervaardigd uit de beste materialen. Deze gereedschappen zijn vaak ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

  • Bosch Groen: Waar de Bosch Blauw-collectie perfect is voor de professional, is de Bosch Groen-collectie weer zeer geschikt voor de doe-het-zelver. Dit gereedschap is dan ook iets minder krachtig en duurzaam, maar wel goedkoper. Bovendien wordt Bosch Groen-gereedschap vaak geleverd in een multifunctioneel pakket waarin ook bijpassende accessoires zijn toegevoegd. Niet specifiek voor een bepaalde klus, maar voor verschillende klusjes inzetbaar.

Bosch Blauw is dus meer geschikt voor de professional en Bosch Groen meer voor de doe-het-zelver. Qua vermogen verschillen de twee soorten dan ook van elkaar. De verschillende collecties hebben dan ook verschillende soorten accu's nodig.

Accu's voor in het Bosch gereedschap

Gereedschapsaccu's hebben niet het eeuwige leven. Meestal kan een accu tussen de 400 en 1000 keer opgeladen worden voordat het vermogen verliest. Wanneer een accu dan zogezegd 'lui' wordt, kunt u hier minder lang mee doen en loopt de accu sneller leeg. In dat geval is het verstandig om een nieuwe accu aan te schaffen. De aanschaf van een extra accu is ook zeker aan te raden, zodat u ook altijd door kunt werken als de accu leeg is.

 

Hoe weet u nu welke accu u moet aanschaffen? Een paar punten om rekening mee te houden:

  • Op 123accu.nl vindt u zowel originele als huismerkaccu's. De huismerkaccu's zijn goedkoper, terwijl ze wel dezelfde prestaties leveren als de originele accu's. Bovendien zijn ze 100% compatibel met het gereedschap van Bosch.

  • Bij de aanschaf van een accu voor uw apparaat kunt u ervan uitgaan dat accu's van 6 tot 15 volt geschikt zijn voor licht werk, accu's van 12 tot 18 volt voor middelzwaar werk en accu's van 18 tot 36 volt voor zwaar en langdurig werk. Houd altijd rekening met het voltage van uw apparaat en gebruik nooit een accu met een hogere voltage in een apparaat met een lagere voltage. 

  • Via de 'zoek op apparaat'- en 'zoek op accunummer'-knoppen kunt u heel gemakkelijk navigeren naar de apparaatnaam of het accunummer van uw gereedschap. Zo weet u zeker dat u de juiste accu aanschaft.

Let op: Bosch heeft de productnaam van de 10.8V- accu en -gereedschappen in de Bosch Blauw-serie verandert in 12V. Dit betekent dat u gewoon een 12V-accu kunt aanschaffen voor uw 10.8V-apparaat van de Bosch Blauw-serie. De 12V- en 10.8V-accu's van deze serie zijn namelijk uitwisselbaar met elkaar.

 

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina of over ons assortiment? Of wilt u graag meer weten over Bosch gereedschap accu’s? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.