123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2020:

31 dec. 2020 - Fijne jaarwisseling!

Namens het hele team van 123accu wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook in 2021 weer van uw vertrouwen te mogen genieten!
18 dec. 2020 - Levertijden

In verband met de strengere maatregelen omtrent COVID-19 en de extreme drukte bij de vervoerders, kunnen wij niet 100% garanderen dat uw bestelling binnen één werkdag wordt bezorgd. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere levertijd. Bedankt voor uw begrip.
10 dec. 2020 - Smartphonehoesjes onder de boom

Kerst staat bijna voor de deur! Bent u al bezig met het inslaan van kerstcadeaus? Een cadeautip van ons: deze toffe smartphone hoesjes
27 nov. 2020 - BLACK FRIDAY

Na alle mooie acties deze week komen we vandaag met dé klapper! Shop nu onze grootste Black Friday Deal ooit. De aanbieding is geldig t/m Cyber Monday!
20 nov. 2020 - De eerste Black Friday Deal is bekend

We zijn van start! Shop iedere dag artikelen tegen een extra lage prijs! Waar krijgt u vandaag fikse korting op? Bekijk onze dagdeals. Wees snel, alle deals zijn slechts één dag geldig.
19 nov. 2020 - Vanaf morgen gaan we los met mooie acties

Kunt u niet wachten op Black Friday? Geeft niet! Wij starten al een week eerder met goede deals. Mis geen aanbieding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
10 nov. 2020 - Genoeg geheugen?

Gaat u er ook graag op uit om mooie herfstlandschappen vast te leggen? Met een grote geheugenkaart voor uw camera kunt u extra veel foto's maken!
6 nov. 2020 - Kan uw telefoon tegen een stootje?

Laat u weleens uw telefoon op de grond vallen? Bescherm met een screenprotector uw smartphone tegen krassen, putjes en vuil.
30 okt. 2020 - Batterij leeg?

Is de batterij van uw telefoon ook zo snel leeg? Vervang de accu van het toestel en hij is weer als nieuw! Lees ook onze tips voor het verlengen van de levensduur van uw (nieuwe) accu
23 okt. 2020 - Onderweg opladen

Onderweg spelletjes spelen en series kijken op uw smartphone vreet batterij. Neem een draadloze QI oplader met u mee, zodat uw toestel ook nog vol is als u hem écht nodig hebt.
16 okt. 2020 - Altijd een volle accu

Heeft uw gereedschap ook vaak een accu die leeg blijkt te zijn, precies op het moment dat u wilt klussen? Bestel nu een extra accu, zodat u altijd direct aan de slag kunt.
9 okt. 2020 - Geen nood aan de man!

Noodverlichting moet altijd werken, daarom zijn deze lampen voorzien van een accupack. Neem geen risico en zorg dat de nooduitgang goed zichtbaar is!
2 okt. 2020 - Uw tablet als nieuw!

Een tablet neemt u makkelijk mee op pad, alleen heeft u niet altijd overal stroom tot uw beschikking. Met een nieuwe accu is uw tablet als nieuw en kan het apparaat er weer uren tegenaan!
25 sep. 2020 - Draadloos stofzuigen

Herfstig weer brengt vaak ook extra stofzuigwerk met zich mee. Houd uw huis blad- en zandvrij met een draadloze stofzuiger. Met een nieuwe accu is uw stofzuiger klaar voor het najaar!
15 sep. 2020 - Werken in de tuin

De komende zonnige dagen zijn ideaal voor het herfstklaar maken van de tuin. Vervang de accu's van uw elektrisch tuingereedschap en ga aan de slag!
11 sep. 2020 - Opgeladen batterijen

Zorg ervoor dat u nooit zonder een lege deurbel, zaklamp of digitale camera komt te zitten dankzij oplaadbare lithium batterijen. Met behulp van een batterij oplader heeft u altijd volle batterijen in huis!
4 sep. 2020 - Draadloos klussen

Geen gedoe met kabels en stopcontacten tijdens het klussen, heerlijk! Met een goede accu voor uw gereedschap kunt u uren aan een stuk klussen zonder dat u uw gereedschap op hoeft te laden.
28 aug. 2020 - Beschermen én opladen

Een battery case is niet zomaar een beschermhoesje voor uw telefoon. De achterkant is verdikt, waardoor uw telefoon tegelijkertijd beschermd en opgeladen wordt. Bestel er nu een voor uw iPhone!
21 aug. 2020 - Muziek via oordopjes

Uw favoriete muziek luisteren of handsfree bellen kan dankzij oordopjes overal. Op de fiets, in de sportschool of wat u ook aan het doen bent. Kies draadloze oordopjes voor extra gemak!
14 aug. 2020 - Extra geheugen

Zorg dat u al uw herinneringen op kunt slaan door uw camera te voorzien van de juiste geheugenkaart. Leg uw gehele staycation vast!
7 aug. 2020 - Vervang uw camera-accu

Bent u dit jaar toerist in eigen land? Ook Nederland heeft mooie plekken die het fotograferen waard zijn. Zorg ervoor dat u geen plaatje hoeft te missen door uw camera-accu te vervangen of een extra mee op stap te nemen!
31 jul. 2020 - Nieuwe batterijen

Grijpt u ook wel eens mis als u een nieuwe batterij nodig heeft? Wij hebben diverse soorten batterijen in ons assortiment, geschikt voor allerlei apparaten. Zorg dat u nooit zonder zit!
24 jul. 2020 - Accu’s voor veel automerken

Ruim 33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een versleten accu. Wilt u voorkomen dat u langs de kant van de weg komt te staan? Vervang dan tijdig uw auto-accu.
17 jul. 2020 - Accessoires voor uw apparaten

Bent u op zoek naar accessoires voor uw camera, smartphone, tablet of laptop? Kijk dan op onze accessoirepagina, hier vindt u de leukste extraatjes voor uw apparaten!
10 jul. 2020 - Ontspannen met uw e-reader

Het is druilerig weer buiten, ideaal dus om heerlijk een boek te lezen op uw e-reader. Op de bank, in bed, aan de eettafel, met een goede accu kunt u hem overal mee naartoe nemen!
3 jul. 2020 - Overal energie!

Is uw telefoon, accu of laptop ook sneller leeg dan u lief is? Een powerbank neemt u makkelijk mee en geeft uw mobiele apparaten extra energie om langer mee te gaan.
30 jun. 2020 - Draadloos muziek luisteren

Luister naar uw favoriete muziek met onze draadloze oordopjes. Geen gezeur meer met snoeren die in de knoop gaan. Ideaal voor gebruik in de sportschool of tijdens het hardlopen.
19 jun. 2020 - Het geluid van de zomer

Gaat u ook graag naar buiten met dit heerlijke weer? Niets is fijner dan waar u ook bent naar uw favoriete muziek te luisteren! Zorg daarom dat u over een goede accu voor uw draadloze speaker beschikt!
15 jun. 2020 - Draadloos klussen

Kunt u steeds minder lang klussen met uw gereedschap? Dan is uw accu waarschijnlijk aan vervanging toe. Koop hier een geschikte accu voor uw gereedschap en u kunt weer uren aan de slag!
5 jun. 2020 - Dobberen op het water

Kijkt u ook uit naar mooi vaarweer? Binnenkort is het weer tijd om heerlijk het water op te gaan met de boot. Voorkom pech onderweg en selecteer hier de geschikte accu voor uw boot!
29 mei 2020 - Hoera! Al 5 jaar op rij gecertificeerd door Thuiswinkel!

Voor het vijfde jaar op rij mogen wij het Thuiswinkel Waarborg tonen op onze website. Zo weet u dat u veilig bij ons kunt shoppen!
14 mei 2020 - Batterij leeg?

Nu we meer in huis zijn en meer apparaten gebruiken, gaan de batterijen sneller leeg. Sla daarom alvast een voorraadje in, zodat al uw apparaten naar behoren blijven werken.
7 apr. 2020 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2020 - Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levertijd en drukte bij PostNL. Om u verder op weg te helpen, beantwoorden wij HIER de meest voorkomende vragen rondom het coronavirus. Wij vinden het vervelend dat u soms iets langer op uw pakketje moet wachten, maar hopen op uw begrip. Alvast bedankt!
25 mrt. 2020 - Levertijden

Omdat het momenteel veel drukker is dan normaal en PostNL daarnaast de vele bestellingen niet zo snel kan verwerken, kunnen we onze normale levertijd niet 100% garanderen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u echter rekening te houden met een langere levertijd. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen met onze klantenservice als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft gehad van PostNL. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip!
20 mrt. 2020 - Voor u verandert er niets

De veiligheid van onze medewerkers, klanten en anderen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en in ons magazijn. Voor u verandert er echter helemaal niets: u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Uw pakket wordt veilig bij u thuisbezorgd.
13 mrt. 2020 - Maak de tuin lenteklaar!

Het is bijna lente, hoog tijd dus om de tuin lenteklaar te maken! Heggen inkorten, bomen snoeien of het gras maaien is een hele klus. Zorg daarom voor de juiste accu voor uw tuingereedschap.
6 mrt. 2020 - Opladen met één universele lader

Uw smartphone, tablet en andere apparaten opladen met slechts één lader? Dat kan met onze universele opladers! Bekijk onze verschillende modellen.
28 feb. 2020 - Een accu voor elk apparaat

Van afstandsbediening tot UPS-systeem: in ons assortiment vindt u voor allerlei apparaten een nieuwe accu. Bestel snel een accu en zorg ervoor dat uw apparatuur weer topprestaties levert.
21 feb. 2020 - Vind de juiste batterijen

Waar zouden we zijn zonder batterijen? Er zijn zoveel apparaten die werken op batterijen... Zorg ervoor dat u uw toestellen en apparatuur gewoon kunt blijven gebruiken. Bestel nu nieuwe batterijen.
14 feb. 2020 - Binnenkort op reis?

Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg ervoor dat u ook onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek! Bekijk onze verschillende koptelefoons
7 feb. 2020 - Als eerste op de hoogte?

Zit u altijd vol spanning te wachten op nieuws over 123accu? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte over kortingen, updates of nieuwe producten. 
31 jan. 2020 - Geen ongewenste cliffhangers?

U zit midden in een aflevering van uw favoriete serie, maar plots wordt uw laptopscherm zwart... Wéér een lege accu! Vervang deze tijdig en kijk zorgeloos verder.
24 jan. 2020 - Uren leesplezier

Het is heerlijk om in de winter lekker binnen te blijven en dat spannende boek op uw e-reader te lezen. Met een nieuwe accu bent u verzekerd van uren leesplezier. 
17 jan. 2020 - Ga voorbereid de weg op

Een kapotte accu komt vaak aan het licht bij koude temperaturen. Voorkom dat u binnenkort met pech langs de weg staat en schaf jumpstarters of een nieuwe accu aan. 
10 jan. 2020 - Nieuwe energie

Voorgenomen om het in huis netjes, opgeruimd en schoon te houden? Met een nieuwe accu voor uw draadloze stofzuiger is stofzuigen voortaan zo gebeurd! 
3 jan. 2020 - Opgeladen 2020 in!

Start het nieuwe jaar met nieuwe energie en bestel nu een powerbank. Zo heeft u altijd een energiebron in uw tas en kunt u onderweg uw mobiele telefoon of laptop opladen.