123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Accessoires

Accessoires kopen?

Op deze pagina vindt u de handigste accessoires voor het openen, repareren en opladen van uw apparaten en het gebruiken van uw smartphone. Koop bijvoorbeeld smartphone houders en hoesjes, verschillende opladers en kabels, koptelefoons en oordopjes, of gereedschapsets.

1 - 0 van 0

Alle accessoires voor bij uw apparaten

Op 123accu.nl kunt u accu's kopen voor allerlei apparaten, zoals voor uw videocamera, mobiele telefoon en laptop. Maar dat is niet alles wat u in onze webshop kunt vinden. Wij hebben daarnaast namelijk ook nog een uitgebreid aanbod aan accessoires voor uw apparaten.

Alle accessoires op een rijtje

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle accessoires die u op 123accu.nl kunt kopen:
  • Screenprotector: Omdat het beeldscherm van een telefoon zeer gevoelig is, kan één keer laten vallen al fataal zijn. Met een screenprotector wordt het scherm van uw telefoon beschermd tegen krassen, barsten en vuil, zodat hij er zelfs na een tijd nog uitziet als nieuw.
  • Telefoonhoesjes: Met hoesjes beschermt u de buitenkant van uw Apple of Samsung telefoon. Hierdoor hebben ze minder kans om beschadigd te raken als ze bijvoorbeeld per ongeluk vallen.
  • Tablethoesjes: Ook uw tablet is beschermd met een tablethoesje. Sommige hoesjes kunnen daarnaast tevens als standaard gebruikt worden, waardoor u makkelijker uw serie kijkt of social media checkt.
  • Smartphone houder voor auto: Het verkeer vraagt een hoop aandacht. Ondertussen berichtjes versturen is dan natuurlijk niet handig. Maar als u navigeert met uw telefoon is het soms wel nodig om hem bij de hand te hebben. Met een smartphonehouder voor uw auto kunt u hem makkelijk aan de voorruit bevestigen of aan het ventilatierooster hangen, zodat u op een veilige wijze gebruik kunt maken van de navigatie op uw telefoon.
  • Smartphone houder voor fiets: Ook op de fiets is telefoneren tegenwoordig verboden, maar net als in de auto heeft u op de fiets soms gewoon uw telefoon nodig. Sommige smartphonehouders zijn geschikt voor bevestiging aan het stuur van uw fiets. Zo kunt u bijvoorbeeld ook tijdens een fietsritje altijd de weg terug vinden.
  • Handsfree kits: Soms is het nodig om tijdens het autorijden te bellen, maar u wilt natuurlijk geen boete riskeren. Met handsfree kits kunt u gewoon bellen én beide handen aan het stuur houden. Zo wordt het allemaal een stuk veiliger.
  • Gereedschapsets: Bits, boren, schuurpapier, freesjes en nog veel meer gereedschapstools kunt u bij ons aanschaffen om uw elektrische apparaten open te kunnen maken, de accu te kunnen vervangen of zelf te repareren.
  • Koptelefoons en Oordopjes: Wij hebben verschillende (draadloze) koptelefoons en oordopjes, zodat u altijd en overal naar muziek kunt luisteren, zeker als u een telefoon heeft met een gloednieuwe accu die niet snel leegloopt.
  • Kabels: U kunt bij ons onder andere verloopstekkers en andere kabels kopen. Hiermee laadt u al uw apparaten op en kunt u altijd bestanden overzetten van het ene naar het andere apparaat.
  • Universele opladers: Met ons grote assortiment aan wandladers kunt u elke accu opladen. De universele laders van 123accu.nl zijn geschikt voor meerdere apparaten, bijvoorbeeld voor tablets, mobiele telefoons en allerlei andere apparaten. Daarnaast zijn er opladers voor in de auto, zodat u ook onderweg altijd uw apparaat kunt bijladen.

Accessoires kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over onze accessoires of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord