123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Laptop accu

Accu voor uw laptop kopen?

Wilt u een nieuwe accu of adapter kopen voor uw laptop? Of bent u misschien op zoek naar een powerbank om de laptop onderweg op te laden terwijl er geen stroompunt is? Bij ons bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u originele en huismerk accu's, powerbanks en adapters voor laptops van merken als Acer, Asus, Dell, HP, Apple en meer.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig laptop accu's online

De accu's, adapters en powerbanks voor laptops in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Zowel onze huismerk accu's als de originele accu's voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast doen onze 123accu-huismerk accu's voor de laptop niet onder aan die van de originele merken. Wij bieden dezelfde kwaliteit, tegen een lagere prijs. Liever een accu met grotere capaciteit? Dan zijn de 123accu-huismerk accu's ook een goede keuze.

De juiste laptop accu vinden

U kunt op bij ons op drie manieren naar de gewenste laptop accu zoeken. Maar ongeacht de zoekwijze, is het in ieder geval noodzakelijk het merk van de laptop te selecteren.

 

Nadat u een merk heeft uitgekozen, zijn er drie opties. Aan de bovenzijde van de pagina ziet u een overzicht met de populairste laptops van dit merk. De kans is groot dat hier al de laptop staat waarvoor u een accu wilt bestellen. Is dat niet het geval? Dan kunt u de keuze maken om of te zoeken op apparaat aan de hand van het type nummer van uw laptop, of om te zoeken op accunummer. Deze is op de accu van de laptop te vinden.

 

Het zoeken op apparaat is handig als u het type laptop weet maar niet exact wat voor accu u nodig heeft. Hier ziet u een lijst van alle laptops van dat merk waarvoor wij accu's of wellicht andere producten in het assortiment hebben.

 

Het zoeken op accunummer is handig als u al weet welke accu u wilt hebben, of als u weet wat voor accu u met een soortgelijke laptop accu wilt vervangen. Let hierbij wel op dat een laptop accu onder meerdere serie- of typenummers bekend kan staan. Dat betekent dat in onze lijst van accunummers een accu meerdere keren kan voorkomen. Bij de meeste laptops is het installeren van de laptops zeer enevoudig. Vooral bij oudere laptops is de accu zonder gereedschap te verwisselen. Bij nieuwere laptops kan het zijn dat er een kleine schroevendraaier nodig is.

Laptop accu's opladen

Behalve de accu's en de powerbanks kunt u bij ons uiteraard ook de adapters vinden die het mogelijk maken om de accu daadwerkelijk van stroom te voorzien.

 

Wilt u een adapter hebben die net als een powerbank op meerdere soorten merken laptop te gebruiken is? Kijk dan naar de universele laptop adapter van ons huismerk. Bij deze adapter worden verschillende connectoren geleverd, zodat de laptop naar keuze met deze adapter op te laden is. Kijk wel even goed of het voltage en het type connector van de benodigde adapter bij deze universele adapter in het lijstje staat.

Verschil tussen een laptop accu en een powerbank

Een powerbank is eigenlijk een uitwendige accu. Terwijl de interne accu zorgt voor de eigenlijke stroomvoorziening van de laptop, kunt u de powerbank gebruiken om deze interne accu weer op te laden. Dat maakt een powerbank ideaal voor reizen. Zo kunt u toch de accu van de laptop opladen op de momenten dat er geen stopcontacten in de buurt zijn. Een powerbank voor een laptop onderscheidt zich van andere soorten powerbanks door de hoge capaciteit en het amperage; een laptop heeft tenslotte wat meer stroom nodig dan een telefoon.

 

Bij onze 123accu-huismerk powerbanks worden meerdere connectors meegeleverd. Daarmee kan de aansluiting aan uw wensen worden aangepast. Op die manier kunt u de powerbank voor het opladen van verschillende accu's geschikt maken, bijvoorbeeld van verschillende merken laptops.

 

Laptop uitbreiden met een docking station

Wij verkopen naast accu's, powerbanks en adapters ook docking stations voor laptops. Deze docking stations stellen u in staat om een groot aantal randapparaten op uw laptop aan te sluiten. Denk hierbij aan beeldschermen, USB-drives of audioapparatuur. Zo kunt u snel en eenvoudig waar u zich ook bevindt een werkstation of studeerplek opzetten, met al uw favoriete apparaten en accessoires bij de hand.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn laptop accu aan vervanging toe is?

Er zijn verschillende indicaties die kunnen duiden op een defecte of verouderde laptop accu. Zo kan het bij een nieuwere laptop zijn dat deze zelf een indicatie geeft op het scherm dat de accu aan vervanging toe is; het kan zijn dat de laadstatus-indicator constant 0% aangeeft, ook als de accu nog wel lijkt te werken; het kan zijn dat de accu niet meer is op te laden met de bijpassende oplader. En presteert de accu over het algemeen minder? Ook dan is er grote kans dat de accu vervangen moet worden.

Welke accu heb ik in mijn laptop?

Dit is afhankelijk van het merk en model laptop. Het makkelijkste is om op de website van de laptop fabrikant te kijken en daar het serienummer van de accu op te zoeken die bij uw model laptop past. Bij 123accu.nl vindt u eenvoudig de juiste accu door te zoeken op apparaat of op accunummer.

Hoe vervang ik mijn laptop accu?

Het precieze proces om uw laptop accu te vervangen verschilt per laptop model. Maar in de meeste gevallen is het in ieder geval handig om over specialistisch gereedschap zoals een kleine schroevendraaier te beschikken. Hiermee kunt u kleine schroefjes losmaken die meestal aan de onder- of achterkant van een laptop zitten.
 

Heeft u vragen over onze laptop accu's, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.