123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Barcode scanner

Barcode scanner accu kopen?

Bestel voordelig accu’s voor uw barcode scanner. Wij verkopen accu’s voor verschillende barcode scanner merken, zoals Zebra, Datalogic, Epson en Honeywell. Onze 123accu huismerk accu’s zijn voordeliger dan de originele accu’s, maar zijn kwalitatief gelijkwaardig aan elkaar.

1 - 0 van 0

Barcode scanner

Bestel accu's voor uw barcode scanner

Accu barcode scanner

Barcode scanners komen in veel omgevingen van pas. Voor het scannen van ledenpassen in bibliotheken en sportscholen, tickets bij events, streepjescodes van artikelen in winkels en voor orders en inboekingen in magazijnen. Een barcode scanner met een kapotte of lege accu staat dan alleen maar in de weg. Bij ons vindt u altijd een nieuwe, vervangende of reserve-accu voor uw apparaat.

Barcode scannen zonder oponthoud

Naarmate een barcode scanner langer gebruikt wordt, en de accu dus ook ouder wordt, gaat zijn capaciteit achteruit. Dit betekent dat de scanner sneller leegloopt en u er minder lang mee kunt doen als hij volledig opgeladen is. Niet handig als uw medewerkers langdurig bezig zijn met het scannen van barcodes. Bij ons koopt u een nieuwe accu als uw oude aan vervanging toe is.

Daarnaast is het ook altijd verstandig om een reserve-accu voor uw barcode scanners achter de hand te houden. Zo kunt u tijdens het opladen van de ene accu verdergaan met het scannen van barcodes met de andere. Hierdoor heeft u nooit last van oponthoud.

Accu's voor barcode scanners

Bij ons vindt u een breed assortiment aan accu's voor verschillende barcode scanners van allerlei merken, zoals Epson en Zebra. Al deze accu's voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, milieu en gezondheid. Onze huismerkaccu's presteren daarnaast net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk goedkoper. U bespaart al snel 40 tot 50 procent op de aanschafprijs van de accu.

Naast de traditionele barcode scanners kunt u streepjescodes ook scannen met een barcode scanner app voor Android of iOS. Dit zijn apps waarmee op een snelle manier barcodes van bijvoorbeeld boeken, films en kleding gescand kunnen worden. Veel klanten gebruiken dit om in winkels via hun telefoon snel informatie in te winnen over een bepaald product: bijvoorbeeld om reviews te lezen of prijzen te vergelijken. Met een opgeladen telefoonaccu bent u altijd klaar om te scannen.

Heeft u andere producten nodig voor uw winkel, magazijn of kantoor? Wij verkopen bijvoorbeeld ook accu's voor betaalautomaten, portofoons en noodverlichting.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een barcode scanner accu mee voordat het opgeladen moet worden?

Gemiddeld gaat een accu van een barcode scanner tot zo’n 6/7 uur mee. Dit is overigens wel afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de barcode scanner.

Hoe laad ik een barcode scanner accu op?

In principe kunt u de accu opladen door simpelweg een USB-kabel aan te sluiten op de barcode scanner en een adapter en de adapter vervolgens in een stopcontact te steken. Ook kunt u ervoor kiezen om de barcode scanner op te laden aan een PC.
 

Heeft u nog vragen over barcode scanner accu’s? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.