123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en klik op de desgewenste knop. Na aanmelden ontvangt u een bevestigings-e-mail waarin u uw aanmelding dient te bevestigen.


Nieuwsbrief archief
Nieuwsberichten van 2023:

27 nov. 2023 - Cyber Monday Deals!

We laden ons nog één keer op voor Cyber Monday! Alleen vandaag en morgen nog scoort u onze huismerkaccu's, -laders en -batterijen met 10% korting.
24 nov. 2023 - Black Friday Deals!

U profiteert van schokkend goede Black Friday Deals. Scoor nu alle huismerkaccu's, -laders en -batterijen met 10% korting!
4 sep. 2023 - Back to work & school!

Klaar om vol nieuwe energie weer aan het werk of naar school te gaan? Bestel een nieuwe of extra accu voor uw laptop, dan presteert deze weer optimaal. Of ga voor een extra laptop oplader, dan grijpt u nooit meer mis.
18 aug. 2023 - Geef uw tuin nieuwe energie!

Temperatuurwisselingen in de zomer zorgen ervoor dat alles in uw tuin sneller groeit. Dit is dus hét moment om uw tuinapparaten in te zetten. Zorg voor optimale werking met een krachtige, nieuwe accu. Of schaf een reserveaccu aan, zodat u uw klus niet hoeft te onderbreken.
27 jul. 2023 - Voor iedere accu de juiste oplader

Met de juiste oplader heeft u langer plezier van uw accu's en apparaten! In ons ruime assortiment vindt u gemakkelijk wat u zoekt: van druppelladers tot gereedschapacculaders en van USB-laders tot powerstations.
11 jul. 2023 - Ga op reis en neem mee..

Gaat u er deze zomer op uit om de batterij weer op te laden? Heerlijk! Maar vergeet ook de batterijen en accu's van uw apparaten niet. Zo gaat u voorbereid op reis!
29 jun. 2023 - Altijd verzekerd van stroom

Power stations zijn draagbare stroombronnen waarmee u kleine én grote apparaten overal kunt opladen. Zo heeft u altijd een stopcontact in de buurt. Ideaal voor op de camping, op de boot of tijdens een andere outdoor activiteit. Bekijk onze power stations.
15 jun. 2023 - Maak de mooiste foto's en video's!

De mooie momenten van de zomer vastleggen? In ons ruime assortiment vindt u accu's voor ontzettend veel camera's en videocamera's
12 mei 2023 - Krachtige accu's voor uw tuingereedschap

Tijd om uw tuin voor te bereiden op het mooie weer! De heg snoeien, onkruid verwijderen of een schutting plaatsen? Vervang de accu van uw tuingereedschap, zodra deze niet meer optimaal werkt. Of schaf een reserveaccu aan, zodat u uw klus niet hoeft te onderbreken.
4 apr. 2023 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
31 mrt. 2023 - Slechte start na de winterstalling

Onbezorgd eropuit deze lente? In ons uitgebreide assortiment vindt u uitstekende accu's voor allerlei voertuigen. Zo gaat u goed voorbereid de weg op en hoeft u alleen nog maar te genieten!
3 mrt. 2023 - Zorg voor uw (geh)oor!

Vandaag is het World Hearing Day. In Nederland kopen jaarlijks ongeveer 150.000 mensen een hoortoestel en gebruiken ze zo’n 140 batterijen per jaar. In onze blog leest u waarom deze batterijen een handige kleurcodering hebben.
3 feb. 2023 - In één stofzuigsessie uw hele huis door

Is de accu van uw draadloze stofzuiger te snel leeg? De oplossing: een extra accu. Ontdek ons ruime assortiment stofzuiger accu’s voor onder andere Dyson, Bosch, Philips en iRobot.
23 jan. 2023 - Met deze accu's blijft uw bedrijf draaien

Optimaal gebruikmaken van apparaten op de werkvloer? Geef het vermogen van laptops, barcodescanners, betaalautomaten en andere toestellen een boost.
11 jan. 2023 - Geef uw voertuig een soepele start in 2023

Koude dagen kunnen veel invloed hebben op de staat van voertuig accu’s. U kunt uw accu eenvoudig zelf onderhouden. En heeft u een nieuwe nodig? Dan vindt u deze vast en zeker in ons uitgebreide assortiment. Zo gaat u goed voorbereid en veilig op weg.