123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Mobiele speaker

1 - 0 van 0

Mobiele speaker

Altijd en overal muziek met uw draadloze speaker

Accu's voor mobiele speakers

Met draadloze speakers luistert u altijd en overal muziek. Feestje? Middagje aan het zwembad? Picknicken in het park? U heeft altijd muziek mee. Met een goede accu hoeft u ook niet bang te zijn dat de muziek plotseling wegvalt en kunt u zo lang mogelijk genieten. Op 123accu.nl vindt u altijd de juiste accu.

Accu's voor uw draadloze speakers

Een draadloze speaker is zeer afhankelijk van zijn accu. Het is immers de bedoeling dat u hem makkelijk mee kunt nemen en overal kunt gebruiken, zonder dat een stroomkabel nodig is. Toch zult u zien dat de accu van de speakers na een tijdje zwakker wordt. Het opladen duurt langer, de accu loopt sneller leeg. Kortom, de accu wordt lui.

Als u last heeft van een luie (of zelfs helemaal kapotte) accu kunt u het beste een nieuwe accu aanschaffen. De huismerkaccu's van 123accu.nl presteren net zo goed als originele accu's, maar zijn wel een stuk voordeliger. Bovendien voldoen ze aan alle Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu. 

Bij ons vindt u bijvoorbeeld accu's draadloze speakers van Bose, Beats, Phillips, Sony en nog vele andere merken. Selecteer op merk, apparaat- of accunummer, om altijd de juiste accu te vinden. Zo blijft u altijd genieten van muziek, waar u ook bent. 

Accu's voor draadloze speakers kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over draadloze speakeraccu's of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord