123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Privacybeleid

Beveiligde verbindingTijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser, of aan de groene adresbalk bovenaan uw scherm. Zo bieden wij u maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten.

De groene adresbalk en/of het slotje wordt in alle recente versies van Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox getoond.


 
Terug naar klantenservice

PrivacyWij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom met zorg door ons behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wet- en regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen voor het ontvangen van een gegevensexport met gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of kunt u gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacybeleid. Het verdient aanbeveling om ons privacy-beleid regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Als u vragen of klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan helpen wij u graag. U krijgt het snelst een antwoord door contact op te nemen met de 123accu.nl klantenservice. U kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken tot 22:00 uur. Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij binnen 1 werkdag. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe verkrijgen wij de persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens op basis van toestemming, de noodzakelijkheid voor het uitvoeren van een overeenkomst en op basis van gerechtvaardigde belangen. De toestemming ontvangen we van u door de aanmeld- en bestelprocedure die u doorloopt voor het aanschaffen van een product op onze website. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw aankoop en de bijbehorende service perfect verloopt. De toestemming kunt u uiteraard te allen tijde intrekken. De overeenkomst komt tot stand bij het bestellen van een product, wij gebruiken uw gegevens om de bestelling te kunnen afronden. Daarnaast kunnen wij gegevens verwerken die noodzakelijk zijn voor het behartigen van het gerechtvaardigde belang. Dit houdt in dat we gegevens verwerken die noodzakelijk zijn om onze service en website te optimaliseren. Echter, ook het voorkomen van fraude hoort hierbij. Uiteraard wegen we de gerechtvaardigde belangen af tegen de rechten, vrijheden en belangen van u. 
 
Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een account aanmaakt of een bestelling plaatst, hebben wij van u informatie nodig om uw persoonlijke gegevens te verifiëren en uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.
 

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.
  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats, die u invult in het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken. Uw geboortedatum gebruiken wij om te controleren of u meerderjarig bent. Daarnaast kunnen wij deze gebruiken om u een verrassing toe te sturen op uw verjaardag.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden.
  • Uw telefoonnummer: Om uw bestelling te kunnen versturen met acceptgiro (achteraf betalen) vragen wij van u altijd een (werk)telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren te bereiken bent. Dit nummer gebruiken wij o.a. om uw (niet afgeronde) bestelling te verifiëren en service te verlenen. Bijvoorbeeld ten aanzien van onze eigen producten. Tevens kunnen we uw telefoonnummer in uw klantaccount gebruiken om u te herkennen als u contact heeft met ons via de klantenservice en de chat.
  • Uw IP-adres: Wanneer u een bestelling plaatst, slaan wij uw IP-adres op. Dit doen wij ter voorkoming van fraude. 
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.
  • Klantenservice: U kunt met ons bellen, mailen, chatten, facebooken en twitteren. Om onze service beter te maken en om te voorkomen dat u meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen, slaan wij berichten en chats op en/of maken wij aantekeningen die wij bewaren. Deze gegevens worden in uw persoonlijk, afgesloten dossier bewaard. Telefoongesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Dit laten wij u telefonisch weten.
  • Betaalgegevens: Om uw bestelling te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u betaalt worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.
  • Fraude: Ter voorkoming van fraude onderzoeken wij ook klantgegevens. Als het moet, geven wij uw klantgegevens door aan de overheid.
  • Bewaartermijn: Uw gegevens worden bij ons bewaard zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Indien u geen account meer bij ons heeft, dan worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (zoals de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:

Persoonsgegevens
  • de verwerking van uw bestelling.
  • de bezorging op het door u aangegeven afleveradres. Indien nodig voor het afhandelen van de bestelling, geven wij deze gegevens door aan andere partijen zoals bezorgdiensten of leveranciers die de bestelling namens 123accu.nl afhandelen of leveren.
  • u op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws (indien u zich hiervoor heeft aangemeld).
  • het verlenen van service en het beantwoorden van vragen door middel van telefonische en digitale communicatie (o.a. chat).
Verkeersgegevens
  • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.
Beoordelingen
  • Na het plaatsen van een bestelling is het mogelijk dat u per e-mail benaderd wordt voor het schrijven van een beoordeling. Hiervoor wordt u benaderd door 123accu.nl of door een externe partij waarmee wij samenwerken. Wij delen niet meer dan de noodzakelijke gegevens om u te kunnen benaderen. Met externe partijen is in contracten vastgelegd wat zij met de door ons verstrekte gegevens mogen doen.
Cookies
  • Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat. Meer informatie over het gebruik van cookies leest u door in ons cookiebeleid.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van 123accu.nl zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsverplichting ten aanzien van de persoonsgegevens.

Verder maken wij gebruik van een aantal externe dienstverleners en/of partners. Deze derde partijen zijn gevestigd in de Europese Unie (EU)/ Europese Economische Ruimte (EEA) en verwerken persoonsgegevens binnen de EU/EEA. In het uitzonderlijke geval dat een derde partij zich buiten de EU/EEA bevindt of persoonsgegevens buiten de EU/EEA verwerkt, maken wij aanvullende afspraken over de verwerking van persoonsgegevens. Dit doen wij door gebruik te maken van afspraken die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd, de zogenoemde Standard Contractual Clauses. Met deze aanvullende afspraken is het beschermingsniveau van uw persoonsgegevens gelijk aan het beschermingsniveau binnen de EU. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw persoonsgegevens veilig zijn en voor geen enkel ander doel gebruikt kunnen worden dan 123accu.nl heeft bepaald.

Verdachte e-mails

Twijfelt u over de echtheid van een e-mail waarin de naam van 123accu.nl of Digital Revolution B.V. genoemd wordt? Neem dan contact met ons op (info@123accu.nl of 0294-787125). 
Heeft u nog vragen over ons privacybeleid? Neem contact met ons op:

e-mail: info@123accu.nl of telefoon: 0294-787125
 
Terug naar klantenservice Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!