123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

GoPro

GoPro videocamera accu kopen?

Bestel voordelig een GoPro videocamera accu van ons 123accu huismerk. Deze accu’s van ons huismerk zijn goedkoper dan de originele GoPro accu’s, maar kwalitatief gelijkwaardig. Wij verkopen accu’s voor onder andere de GoPro Hero 10-series en de GoPro Hero 11-series.

1 - 0 van 0

GoPro

Bestel voordelig een accu voor uw GoPro videocamera

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan accu’s voor GoPro videocamera’s. Dit zijn 123accu huismerk accu’s die een stuk voordeliger zijn dan de originele GoPro accu’s. Ondanks het verschil in prijs zijn onze huismerk accu’s kwalitatief gelijkwaardig aan de originele GoPro accu’s. Lees hieronder meer over onder andere hoe u de juiste accu kunt vinden of bestel hierboven direct de accu die u nodig heeft.

Hoe vind ik de juiste GoPro videocamera accu?

Er zijn een aantal manieren waarop u de juiste GoPro videocamera accu kunt zoeken. De twee mogelijkheden op onze website bestaan uit het zoeken op apparaat of zoeken op accunummer.

 

De eerste mogelijkheid, zoeken op apparaat, is simpel. Bovenaan deze pagina ziet u de optie ziet u in het groot “Zoek op apparaat” staan. Klik hier op. Vervolgens ziet u een lijst staan met GoPro modellen. Heeft u bijvoorbeeld een GoPro Hero 11 Black? Dan zoekt u dit model in de lijst op en klikt u hier op. U krijgt dan een of meerdere accu’s te zien die compatibel zijn met uw GoPro videocamera.

 

Naast “Zoek op apparaat”, ziet u ook “Zoek op accunummer” staan. U kunt de accunummer vinden op de onderkant van uw accu zelf of in de meegeleverde handleiding die in de originele verpakking zit. Klik op “Zoek op accunummer”. U ziet dan, net zoals bij het zoeken op apparaat, een lijst staan. Is uw accunummer bijvoorbeeld AHDBT-901? Dan zoekt u deze op in de lijst en klikt u erop. Vervolgens ziet u de accu staan.

Hoe ga ik zo efficiënt mogelijk om met mijn GoPro videocamera accu?

Om onnodige beschadigingen tegen te gaan voorzien we u graag van enkele tips om zo goed mogelijk met uw GoPro videocamera accu om te gaan, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Deze tips kunt u onderverdelen in twee soorten omgangen met de accu, namelijk het opladen of bewaren van de accu.

GoPro videocamera accu opladen

Wat betreft het opladen van de GoPro accu, zijn er een aantal tips. Wanneer u de accu gaat opladen is het belangrijk dat de videocamera eerst volledig wordt uitgeschakeld. Verder is het belangrijk dat het opladen gebeurt op een droge en koele plek op kamertemperatuur. Voorkom dus vocht, water, maar ook directe blootstelling aan de zon.

GoPro videocamera accu bewaren

Ook het bewaren van uw GoPro videocamera accu dient te gebeuren op een plek op kamertemperatuur waar geen (extreme) temperatuurverschillen plaatsvinden en waar geen water of vocht terecht komen. Gaat u uw GoPro videocamera voor een langere tijd niet gebruiken? Dan raden wij aan om de accu uit de GoPro te halen en deze apart, en in een beschermend plastic zakje, op te bergen, zodat de accu niet ontlaadt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een GoPro videocamera batterij mee?

Dit hangt van een aantal factoren af, namelijk van bijvoorbeeld de omgevingsfactoren waarin de GoPro wordt gebruikt – bijvoorbeeld in hele warme of koude temperaturen – en in wat voor resolutie u filmt. Over het algemeen gaat de batterij tussen de 1 en 1,5 uur mee.

Hoe moet ik een GoPro videocamera accu opladen?

Het is allereerst belangrijk dat de accu in de GoPro videocamera zit en dat de videocamera is uitgeschakeld. Verbind de camera vervolgens, door middel van de meegeleverde USB-C kabel, met een computer of een andere USB-oplader. Wanneer de accu 100% is opgeladen, schakelt het oplaadlampje uit.

Hoe lang duurt het om een GoPro videocamera accu op te laden?

Dit ligt aan de omgevingsfactoren waarin de GoPro videocamera accu wordt opgeladen, maar over het algemeen duurt dit ongeveer 3 uur.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment GoPro videocamera accu’s of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.