123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Acer

Acer laptop accu kopen?

Bekijk hieronder ons voordelige assortiment aan Acer laptop accu’s en bestel een originele Acer accu of een meer voordelige maar kwalitatief gelijkwaardige 123accu huismerk accu. U vindt hier laptop accu’s voor onder andere de Aspire serie, Travelmate serie en Swift serie.

1 - 0 van 0

Acer

Accu's voor Acer laptops kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment accu’s voor Acer laptops. Als een van de grootste aanbieders van laptops heeft Acer een uitgebreide selectie aan producten, waar wij een uitgebreid assortiment van accu’s tegenover stellen. Zo kunt u bij ons vrijwel altijd de juiste accu voor uw laptop vinden.

 

Ons assortiment bestaat zowel uit originele Acer accu’s als accu’s van ons 123accu-huismerk die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan de origine Acer laptop accu’s maar wel een stuk voordeliger.

Geschikte accu vinden voor uw Acer laptop

U kunt op twee verschillende manieren bij ons de juiste accu voor uw Acer laptop kopen. Allereerst heeft u de mogelijkheid om te zoeken op apparaat. Hier ziet u een lijst met Acer series staan. Vind uw model en klik hierop om compatibele accu’s te vinden. Indien u uw model niet meer weet, kunt u dit vaak terugvinden op de originele verpakking of in de meegeleverde handleiding.

 

Daarnaast kunt u ook zoeken op accunummer. Deze vindt u vaak op de accu zelf. De accu kunt u over het algemeen vinden door uw laptop om te draaien, de schuifjes van de accu te schuiven en dan kunt u de accu eruit halen. Het kan ook zijn dat de accu aan de binnenkant van de behuizing zit. In dat geval kunt u niet, zonder professionele kennis, de accu uit uw laptop halen om uw accunummer te vinden. In dat geval kunt u kijken in de meegeleverde handleiding. Als u die niet meer heeft kunt u altijd uiteraard contact opnemen met de fabrikant.

Efficiënt omgaan met uw Acer laptop accu

Om eventuele beschadigingen te voorkomen geven we u graag enkele tips mee met betrekking tot het gebruik van uw Acer laptop accu. Allereerst is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met uw laptop accu. Accu’s zijn namelijk erg gevoelig voor trillingen, dus voorkom dat uw laptop valt of hard op tafel wordt neergelegd.

 

Daarnaast is het ook belangrijk om hitte te vermijden. Accu’s kunnen hier niet goed tegen. Zorg er dus ook altijd voor dat uw Acer laptop genoeg ruimte heeft om te ventileren. Leg de laptop daarom nooit onder een object.

 

Wanneer u de accu opslaat/opbergt is het belangrijk om dit te doen op een droge plek op kamertemperatuur. Warmte en vocht hebben een slechte invloed op de levensduur van de accu.

 

Voor meer tips kunt u onze blog over het gebruik van een laptop accu lezen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe haal ik de accu uit een Acer laptop?

Allereerst dient u de laptop volledig uit te schakelen en te ontkoppelen van een eventuele netstroom. Wacht vervolgens een paar minuten en draai de laptop ondersteboven. U ziet dan twee schuifjes. Dit zijn de schuifjes van de accu. Maak deze schuifjes open en haal de Acer accu eruit.

Hoe lang gaat mijn Acer laptop accu mee?

Uw Acer laptop accu gaat ongeveer 3 jaar mee. U merkt het als deze eerder aan vervanging nodig is, namelijk als uw accu bijvoorbeeld slecht, langzaam of niet meer oplaadt. Vervang de accu snel, want als u te lang werkt met een slechte accu heeft dit een negatief invloed op de adapter en laptop zelf.

Hoe weet ik welke accu ik in mijn Acer laptop heb?

U kunt de accu uit uw Acer laptop halen om vervolgens uw accunummer te vinden. Is dit niet mogelijk of lukt het niet? Dan kunt u ook op de website van uw laptop fabrikant op zoek gaan naar het serienummer dat bij uw model past of contact met de fabrikant opnemen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment accu’s voor Acer laptops, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.