123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Tandenborstel

1 - 0 van 0

Tandenborstel

Goedkope tandenborstel batterijen bestelt u bij 123accu

Batterijen van elektrische tandenborstels hebben helaas niet het eeuwige leven. Daarom is het handig om ze na 3 tot 5 jaar te vervangen. Veel mensen denken echter dat dit niet mogelijk is en gooien hun elektrische tandenborstel weg zodra de batterij versleten is. Zonde! Tandenborstelaccu's kunnen prima vervangen worden. Bij ons vindt u bovendien altijd de batterij die u nodig heeft. Zoek op apparaat of op accunummer om er zeker van te zijn dat u de juiste batterij uitkiest.

Tandenborstel accu's vervangen

Jaarlijks worden er in Nederland zo'n 2 miljoen elektrische tandenborstels weggegooid omdat de batterij het niet goed meer doet. Het vervangen van de accu lijkt een lastige klus; een nieuwe tandenborstel kopen is dan makkelijker. De accu zit namelijk verstopt in een waterdichte, vastgesoldeerde behuizing. Best logisch, want u wilt hem misschien ook onder de douche kunnen gebruiken. Bovendien heeft u waarschijnlijk liever ook niet dat de batterij zomaar lostrilt.

Maar dit maakt het vervangen van de batterij niet altijd even makkelijk. Toch is het geen al te lastige klus. In de gebruiksaanwijzing van de tandenborstel zelf staat vaak al hoe de batterij vervangen moet worden. Of even zoeken op het internet en er zijn genoeg gebruiksaanwijzingen en voorbeeldfilmpjes te vinden.

Op 123accu.nl vindt u accu's voor tandenborstels van de meest bekende merken, zoals Oral-B en Philips. Deze elektrische tandenborstels zijn van hoge kwaliteit, maar functioneren het best wanneer ze voorzien zijn van een juist oplaadbare batterij en een goede oplader. Bestel de juiste batterij, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur en de beste poetsprestaties.

Alle accu's uit onze webshop voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien is het vervangen van de accu een meer duurzame optie dan het kopen (en dus laten produceren) van een geheel nieuwe tandenborstel.

Andere accu's voor in de badkamer nodig? Op 123accu.nl vindt u bijvoorbeeld ook accu's voor scheerapparaten.

Accu's voor tandenborstels kopen bij 123accu.nl

Heeft u vragen over accu's voor uw tandenborstel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123accu.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord